SVT firar påsk med muslimsk extremist

MEDIA & RELIGION. Påsken är kristendomens största högtid och Påskdagen den största dagen. På Påskdagen bjöd SVT in imamen Nasir Ahmad Arif för att prata påsk. Arif arbetar på den muslimska Cordobaskolan i Akalla som sponsras av Saudiarabien och haft terroristen Ihab Hallak anställd inom skolkoncernen. Cordobaskolan har kopplingar till Al-Risalah-stiftelsen som är välkänd på bloggen.

SVT:s programledare frågade imamen: Ni firar ju inte påsk hos er. Vad kan man dra för paralleller, vad gör ni för liknande saker?

– Som muslim firar jag ju inte påsk, svarade imam Arif, men han hade ”full förståelse” för att kristna väljer att göra det.

Koranen består av profeten Muhammeds uppenbarelser och innehåller enligt islam Guds (Allahs) oföränderliga budskap nedsänt till Muhammed genom ärkeängeln Jibril (Gabriel). Inom islam betecknas Koranen även som ”Sista testamentet”, ”Boken”, ”Guds bok” och ”Uppenbarelsen”. Koranen ses av muslimer som en bekräftelse av det som förkunnats av alla föregående profeter för världens alla folk. Koranen är på arabiska, alla andra språk är bara tolkningar.

I Koranen finns enligt uppgift, inte en enda vers som uppmanar till kärlek för dem som står utanför islam. I stället finns där 493 som antingen förespråkar våld eller talar om Allah’s hat mot de otrogna, d v s alla icke-muslimer.

Koranen är alltså en bok eller stridsledning som i huvudsak handlar om hur man skall tänka om och agera brutalt mot dem som står på utsidan av islam, d v s döda dem eller tvinga dem att leva som andra rangens medborgare och betala skatt för icke-muslimer (jiziya). Inte mindre än 61 procent av Koranen innehåller text som föraktar eller hetsar mot icke-muslimer. Det är detta som gör islam till en våldets och hatets religion och i historien finns många belägg för detta.

-Pettersson skulle gärna se att SVT intervjuade imamen om guds oföränderliga ord i koranen men inte under påskdagen…

I Cordobaskolan där SVT:s imam arbetar sitter flickorna med slöjor längst bak och pojkar fram men sådant frågar inte SVT.
Lindström

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “SVT firar påsk med muslimsk extremist

 1. Anledningen till att bjuda in muslimer på svenska kristna helgdagar är inget annat än att få igång något som de kan säga är en hatstorm av svenska rasister.
  Sossarna i Sverige är precis som kommunisterna, motståndare till all religion, med ett undantag för islam. Islam vill ju ha underkastelse eller fullständig lydnad, vilket sossepacket också strävar efter. En elit sks bestämma

  • Skulle möjligen vara kommunisterna i Sverige som stödjer islam ? Men i dagens enda kommunistiska stormakt, Folkrepubliken Kina, kan man ju inte säga att islam gynnas – tvärtom motarbetas den i t.ex. Xinjiangprovinsen och även på andra håll. Och vad gäller det kommunistiska ”proletariatets diktatur” Sovjetunionen bekämpades islam med hårda medel av Stalin och hans efterföljare (läs på internet om t.ex. ”Hujum”, där muslimska kvinnor i sovjetiska Centralasien under vapenhot tvingades ta av, och bränna, sina slöjor, med början på internationella kvinnodagen 8 mars 1927).

 2. Med sozzarnas politik och med en sådan ärkebiskop som tillsammans med övriga företrädare för kristendomen och den svenska kyrkan och deras gullande med islam och muslimer så lär det inte dröja länge förrän det kommer att proklameras ett ”Sveriges religioners samfund” (SRS).
  Där kyrkorna gjorts om till moskeer och böneplatser för gemensamma seanser i SRS.
  Då har Jackelen, Fru Löfven, Ardin, Bjereld och Eneroth Jr m.fl. fått det dithän som de allra helst önskar.
  Då är det med andra ord Kört för oss svenskar !

 3. SVT har tappat allt nu.Sedan skattefinansieringen öser man på propaganda som dom anser att vi ska pådyvlas och uppfostras med.Det var oerhört dåligt omdöme att rota fram en imam som ska uttala sig om Påskhögtiden som kristna firar samtidigt som larmrapporter rasar in om alla kristna som mister livet för sin tro p.g.a.av den ideologi som imamen står för.

 4. Som motdrag får vi ställa vårt hopp till att ”Pastor Jansson” inbjuds att predika när vi drabbas av ramadan.

 5. Vad är det egentligen som ärkebiskopen inte förstår om Islam?
  Det framgår ju tydligt vad det är dom vill göra med dem som
  inte tycker som Islam?

 6. Antje Jackelen är en kristendoms och landsförrädare, så
  att hon deltar tillsammans med en imam är väl vad man
  kan förvänta sig av henne, och SVT är ju som dom är,
  dom är alla ute för att provucera befolkningen, det vore
  bättre ifall dom tog reda på vad kyrkans medlemmar
  tycker om närmandet till Islam, Islam går inte att
  samarbeta med, fråga Mona Walter, hon kan den religionen
  och vad den står för!

 7. Mona Walter hos SD i Stockholm: ”Islam strider mot allt jag tror på”
  ”När Sverigedemokraterna i Stockholms stad skulle bjuda in såväl muslimska imamer som kristna präster till en diskussion om islam med Mona Walter blev det kalla handen. Ingen var intresserad av att samtala med henne.”
  Så var det avslöjat att de vågar inte debattera med en kunnig person om vad ideologin islam och kristendom står för.
  https://tommyhansson.wordpress.com/2016/04/23/mona-walter-hos-sd-i-stockholm-islam-strider-mot-allt-jag-tror-pa/

 8. Varför satt den där?
  De firar inte ens påsk…..

  Däremot står det väl uttryckligen i deras instruktionsbok att de ska slakta bla kristina vid den tidpunkten.
  Varje år, vid påsk, så mördas Massor av folk i Asien, Afrika och mellanöstern(ofta I Egypten).

 9. Som representant för sossarnas största röstgrupp måste han få tillfälle att yttra sig .

  • Blir det val 2022 så är det slut med det. Då får S bli stöd åt muslimpartierna för att fortsätta sitta kvar vid grytan

Kommentera