Islamister massavhuvar i Moçambique


 Hundratals tungt beväpnade muslimska terrorister har tagit över en hel stad, massmord lag och ordning kollapsar, och civila lämnas för att klara sig själva, medan maskerade muhammedaner slaktar invånarna. Hundratals har mördats.

 Vad de gör mot de människor som de fångar och dödar har jag aldrig sett någonstans i Afrika och jag har varit på många ställen i Afrika, säger Lionel Dyck,

”När du stympar människor efter att du har dödat dem, skär du deras kroppar i bitar, du flår dem, du skär av huvudet och sedan skär du av deras lemmar … brutaliteten är otrolig,” sa han.

Upprorarna i Moçambiques avlägsna provins Cabo Delgado kallas ofta helt enkelt ”mystiska”. Mer hederlig beskrivning är ”islamistiska” eller till ”Islamiska staten anslutana”.

LÄNK


15 responses to “Islamister massavhuvar i Moçambique

 • Lennart

  Så nu är fredens religion igång igen. Vad säger alla våra aktivister då som älskar islam.

  Gilla

 • Ivar L

  ” Vad de gör mot de människor som de fångar och dödar har jag aldrig sett någonstans i Afrika och jag har varit på många ställen i Afrika, säger Lionel Dyck,”

  Fast händelserna liknar väl machete-massakern i Rwanda på 90-talet? Så helt nytt är det nog inte.

  För övrigt rätt intressant hur underrapporterat detta är. Inte svårt att räkna ut varför. Tänk om en kristen milis, eller ännu värre en vit kristen milis hade gjort detta. Krigsrubriker, garanteraat.

  Gilla

 • Jörgen Filipsson

  Islam Fredens religion har jag för mig man benämmner den som

  Gilla

 • Niklas R

  Låter som goda muhammedaner som är i farten igen.
  De följer sin falske profets föredöme till punkt och pricka och deras belöning är en evighet i helvetet.

  Gilla

 • centurion

  Steffe-Storpotät : ”Vi kommer aldrig någonsin att kritisera någon muslim för någonting oavsett hur dom berikar oss och resten av världen. För lydigare valboskap får man leta efter. Däremot, Jimmie Åkesson, kommer jag aldrig att upphöra med kritiken mot dig, för att du inte ställde upp när socialdemokraterna lade sig platt för national-socialisterna”.

  Gilla

 • Maya

  Det finns inget mänskligt att finna i dessa förryckta varelser.Dom dödar,stympar, skändar, våldtar och bränner människor levande för sitt eget höga nöjes skull.Sedan kan man ju alltid åberopa att man gör det i en persons namn som levde för flera hundra år sedan.Jag tror inte det. Jag tror att dom finner ett eget oerhört perverst och sjukt nöje i dessa masslakter som dom roar sig med.Det är sådana här avgrundsvarelser som påstås ha ”kört ambulans” och stått för ”matförsörjningen” och annat ljug som nu är hjärtligt välkomna tillbaka till Sverige efter att drömmen om kalifatet gick åt pipan.Sverige har aldrig varit tryggare eller hur nu den floskeln löd….

  Gilla

 • Snart fattigpensionär

  Detta är vad 20% av den muslimska befolkningen kan göra. Flertalet innevånare i Mocambique är kristna och katoliker och det skrivs det väl inte om i några tidningar.

  Gilla

  • Ivar L

   Jämför med rohingya i Burma och uigurer i Kina. När muslimer är offer blir det skriverier, men inte när det motsatta gäller.

   Gilla

 • per22

  Det är tydligen detta beteende som Stefan och (S) värdesätter högst, eftersom de är så angelägna ge asyl för just muslimer, för att ”berika” Sverige.

  Gilla

 • Kent

  Stefan Löfvens allierade?

  Gilla

 • Olof.p

  Det såna som går lösa i Sverige. De är dessutom Reinfeldts/Löfvens kompisar. Mitt förslag är att skicka tillbaka dom till Mellanöstern då dom passar bäst in där.
  Ps skicka även med de gamla uttjänta politikerna DS.

  Gilla

 • Anders

  Hoppas inte Annie , Stefan, Stenevi å hon , kommunisten har telefonnumret till krigsherrarna .. Då blir det en ny gymnasielag för att ta emot krigarna.

  Gilla

 • grebom5

  Får vi bara tillräckligt många av denna sorts varelser, så kan det i sinom tid också hända här.
  Undrar vilka sorts ursäkter de hjärntvättade svenska journalisterna då ska ge oss.
  Det borde bli svårt att skylla på vita män, men så fort svenskarna försvarar sig blir de beskyllda för rasism och ohygglig brutalitet.
  Och Sverige kan väl då endast förlita sig på hemvärnet för armén är då återigen ett särintresse.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Gilla

  • per22

   Jag har full förståelse för att Stefan inte vill kritisera sin samarbetspartner. Då kommer han kanske heller inte att kritisera det nya mussepartiet Nyans, trots att de kanske tar 10% av hans väljare.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: