Inom räckhåll för S att nå 40 procent

INRIKES. Göran Persson (S) blev statsminister för 25 år sedan år 1996 och satt till år 2006 när Fredrik Reinfeldt (M) tog över. I en intervju med TV4 Nyhetsmorgon säger den tidigare statsministern Göran Persson (S) att Socialdemokraterna kan nå 40 procent igen.

– Det är inom räckhåll om man driver en politik som siktar på att ta tillbaka förtroendet och det handlar om tre, fyra stora frågor där man måste vinna opinionen, säger Persson.

Persson nämner bland annat att kommunalskatten borde göras om. De som har sämst kommunal service kan inte betala högst kommunal skatt, menar Persson. Dessutom tycker han att vi har världens bästa pensionssystem med defekten att pensionerna är för låga.

-Pettersson tror inte ett dugg på Göran Persson. Socialdemokraterna har varken kunskap, förmåga eller vilja att förbättra Sverige så mycket som behövs för att de ska nå 40 procent i ett val. Jag tror att nästa val får de några procent sämre än sist som var deras sämsta val i modern tid. Lägg också märke till att Persson säger ”om man driver en politik”. Han säger inte OM VI, det kanske tyder på att han inte ser sig som socialdemokrat längre…

Jag är konservativ nationalist och menar att Sverigedemokraterna har en potential som inget annat parti i Sverige i dag. SD kan bli det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, och det borde ge ge stora valframgångar. SD kan bli vad S var förr…

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

33 thoughts on “Inom räckhåll för S att nå 40 procent

 1. Det är faktiskt obegripligt att ingen i media ens kan nämna den viktigaste frågan och tala i klartext, nämligen den kostsamma och obegränsade invandringen av kriminella och bidragsturister. Det är så oerhört fräckt och hänsynslöst mot svenskarna, som via skatter ska bekosta andras dagliga försörjning och kriminalitet över det normala. Det belastar och påverkar, som sagt var alla övriga samhällsfunktioner. Varför kan inte Sverige nöja sig i första hand med invandring av självförsörjande människor i hederliga yrken. Human hjälp ska överlåtas i frivilliga händer. Staten ska endast ha beredskap för akut katastrofhjälp till andra länder. Kontinuerligt bistånd brukar bli insnärjd i politisk korruption och orättvisor.

 2. Göran P, är ju faktiskt Sosse som brukar
  veta vad han talar om. Ex. Tog tag i ekonomin på 90 talet. Men att S skulle
  komma tillbaka till 40% känns som en
  S-dröm.

 3. I så fall finns bara en väg dit, kopiera dansk socialdemokrati när det gäller invandring, återvandring, utvisning av kriminella, rivning av ghettoområden, betydligt hårdare straff och tuffare kriminalpolitik samt krydda detta med högre pensioner. Så kanske………!

 4. ”SD kan bli det enda partiet som står för vad folk, i stället för journalister, tycker, och det borde ge ge stora valframgångar. SD kan bli vad S var förr…”

  För att dit måste man tona ner invandringskritiken och istället göra som Reinfeldt, rycka åt sig epitetet ”arbetar parti” ”pensionsparti” o.s.v. Svenson är nog mer intresserad om jobben finns kvar efter pandemin och hur pensionerna kommer att utvecklas och inte om det finns 10 eller 100 invandrare. SD måste förflytta sig från att vare ett enfrågeparti till att man visar bredd. Det tror jag och det fungerade för Reinfeldt, förutom massinvandringen, som han ökade på ganska kraftig och förlorade makten 2014

  • I grunden finns bara en enda stor fråga, migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Allt, kort sagt, påverkas på ett avgörande sätt.

   Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, ekonomin, pensionerna, brottsligheten, allt! Till och med eventuella klimatändringar. Miljöpartiet med flera vill att vi drar ner på vår standard samtidigt importerar de människor som inget annat vill än höja sin levnadsstandard, åka bil, flyga, köpa prylar, bo flott osv. Invandringen måste begränsas, vi måste börja skicka hem folk, annars är vi snart som ett muslimskt arabland och hur det ser ut i de länderna har vi facit på.

 5. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Håller Sverige på att gå under ?
  I så fall beror det på socialdemokraterna som
  gör allt för att polarisera samhället och
  skapa ett missnöje hos olika grupper.
  De som har förstört Sverige saknar insikt hur
  vi åter ska bli en nation som är till gagn för medborgarna
  och då civilsamhällets förmåga att skapa ett bättre samhälle.
  Nya partier och nya idéer behövs för att vända skutan på rätt köl. Sossarna har gjort sitt och bör förpassas till historiens politiska skräphög.

 6. Fortsätt med importen av muslimsk röstboskap och ge dom sedvanligt bidrag och fler rättigheter än svenskarna, så är S snart uppe i 90%.

 7. Jo om Svetsarn får som han vill och förbjuder M SD KD och inför röstplikt så kanske. DDR hade ju 99% i sina riggade val.

 8. Detta måste vara ett försenat Aprilskämt Kan inte finnas en normalbegåvad människa som tror på denna fabler?

 9. Får invandringen fortsätta som nu så kommer nog sossarna få 50 % 2026.. vi som arbetar kommer att få ännu fler att försörja. Titta bara på Filipstad Arbetslösheten bland raketforskarna är ca 80 %…….

  • Nä Nisse De har startat ett eget parti så varför vara knähundar bland de etablerade, där de blir portade när det avslöjas deras riktiga inställning på fejkade konton.

 10. Verkligen..?? 40%..?? Med den galopperande kriminaliteten i det här landet, ser på DN att det sista dygnen i Stockholmsområdet varit nio (9) mord eller mordförsök. När vanligt folk får klart för sig att Harlem (Bronx) i New York är rena rama landet jämfört med hur det är här, då får såssepacket vara glada om de får 04%…. Glad påsk!

 11. Göra om kommunalskattesystemet. Om jag inte är helt fel ute. Så är patron Persson pappa till det här systemet. Där pengarna går in till staten och räknas om. Han är pappa till kommunala skolan. Patron Persson jobbade i det tysta folket fick inte veta vad som hände. Fredrik Reinfeldt han gjorde förstörelsen med stolthet ville visa det. Öppna era hjärtan till sossarna nu. Så dom blir ett 40% parti. Nää stäng hjärtat och använd hjärnan och gör dom till ett 10% parti där hör dom hemma med sin politik. Sen kan dom försvinna helt.

 12. Absolut. Inga problem med att nå 40 % redan nästa val. Det är bara att jobba vidare med framgångsreceptet – VALFUSK ! Det funkade ju hyfsat förra gången och med lite mer smörjelse i Vallokalerna, Valmyndigheten, Dyngpressen, SVT, mussarna och censur-saxarna hos kollegorna i Google, Facebook och Amazon, kan det nog gå vägen. Men eftersom vi är på god väg att matcha Nordkorea som diktatur, så lär vi snart få bevittna en enparti-stat. Och då får såzzarna 100 % — minst…

 13. Socialdemokraterna jobbar för närvarande stenhårt på att förlora sina väljare ffa till (SD) men också till andra partier. (S)-klanen fortsätter nu målmedvetet jakten ner mot nollpunkten …

  https://pbs.twimg.com/media/CaeSGZHW4AA_IFi.jpg

  Bildkälla: bigges,se/politiska-sidan

  Annie Lööf (C) gjorde misstaget att slå följe med Stefan Löfven (S). Förtroendet rasar och hon dyker nu neråt i samma riktning …

  https://bjornalvebrand.files.wordpress.com/2014/02/raset.jpg

  Bildkälla: bjornabrand,files,wordpress,com

  • Sossarna vill ha makt, inte väljare då de är för jobbigt att smöra för dem vart fjärde år. Helst skulle de nog helst bara skippa valen och köra på.

 14. När Sossarna slutar att ”råna” sina medborgare och förslösa större delen av skattemedlen på vansinniga projekt som inte gynnar landet, då först finns kanske möjligheten att de når 30%.

 15. Många kan ha synpunkter på HSB, han som bestämmer Göran Persson, men jämfört med Steffe lille så var han ett par klasser bättre.

  Med tanke på väljarkårens ålder och moderna utbildning så kan han ha rätt, se bara vilka höga poäng svenskarna ger Regeringens helt otidsenliga sossar.

 16. Har Göran blivit senil? Han tycker att S ska sänka skatterna och höja pensionerna. Var ska pengarna komma ifrån? Massinvandringen till Sverige kostar enorma pengar och nu vill Löfven öka på invandringen.
  Var tredje kommun har mycket stora ekonomiska problem pga socialbidragen till kulturberikarna.Vi har 600 000 som lever på bidrag och den siffran bara ökar…

  • Importerad valboskap som troget röstar på socialbidragsdemokraterna har ju varit ett sätt att hålla siffrorna uppe. Riktigt obehagligt lär det bli när nämnda boskap sviker sin lojalitet och väljer annat parti än (s). De kommer ju knappast att rösta på SD.

 17. Det ÄR Socialdemokraterna som förstört Sverige och skapat denna ekonomiska kris och denna terror som hederliga svenskar få utstå.

  Bort med Socialdemokraterna och fram med FÖRSTÅND och partier som värnar om Sverige och svenskarna 🇸🇪

  En 🐍 är alltid en 🐍

 18. Enda sättet för sozzarna att nå 40% är att internerna SD, den enda verkliga opposition som finns i landet.
  ”Dream on”

  • De jobbar på det. De vill ju ha förbud mot deltagande i ”rasistiska organisationer” vilket förståss de tänker bestämma vilka de är. Jihadistiska organisationer går naturligtvis bra dock.

 19. Enda möjligheten för sossarna att nå 40 procent, är att de först betalar tillbaka de SEK 358 miljarder som de lånade ur pensionsfonderna under 1990-talet. Och återbetalningen skall ske med ränta på ränta.

  • Då får de ge faen i att ta de pengarna från skattebetalarna eller genom att fortsätta med att sälja ut landet. Vi är trötta på att betala hela tiden. Det blir att ta ur partikassan och höja medlemsavgiften för partimedlemmar istället.

Kommentera