Är jag inte dansk längre?

ISLAM. Nadia marockanska, växte upp i Frederiksberg en kommun i Köpenhamns storstadsområde, men bor nu med sina två små pojkar i ett slitet tält i ett tältläger i Syrien. Nadia 32, reste till Islamiska statens kalifat med en dansk terrorist. Nu står hon i centrum i debatten, ska kvinnor som Nadia få komma ”hem” till Danmark?

Så jag är inte dansk längre? Jag vet ju inget annat. Är jag mindre värd?, säger Nadia till tidningen Berlingske som tyvärr har hela historien bakom betalvägg.

-Pettersson tvivlar på att marockanska Nadia någonsin varit dansk och när hon fått sitt medborgarskap indraget är hon definitivt inte det, men jag tror knappast damen längtat ”hem” till Danmark om islamska staten vunnit kriget.

Och som svar på Nadias fråga -Är jag mindre värd? Mitt svar är nej du är inte mindre värd, du är värd precis lika mycket som alla andra is-terrorister som gjort sitt val…

Al-Hol lägret i Syrien. Bild från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Är jag inte dansk längre?

 1. Men hon kan väl bo i Marocko. Där är hon väl välkommen. Och hon kan fortsätta med sitt svarta tält. Och ha maten färdig till gubben när han kommer hem. Jag säger bara lycka till. Tänk om det kunde åka några från Sverige också och hålla henne sällskap. Det finns ju så många som inte trivs här i landet. Dom kunde sedan sitta och prata om sina drömmar som sprack.

 2. Vi kom hit mars 1957. Morsan käftade med många så kallade svenskar i Södertälje. Hon sa åt dom att jag kan aldrig bli svensk. Jag kom. hit i början på femtiotalet. Och ni har bott här i tio år så ni kan inte vara svenskar. Så sura dom blev men det är sant.
  Jag kan aldrig bli svensk. Men jag är totalt försvenskad det räcker gott o väl hon kan aldrig bli dansk. Och har troligen aldrig levt efter dansk kultur. Utan har bott i Danmark och levt i sin kultur. Jag skulle påstå hon är ingenting.

 3. Tänk om vi gjorde som Danmark. De gör
  helt rätt Angående kvinnan. I Sverige gör
  -alltid- tvärtom. Vi är beredda, oavsett
  kostnader o risker att ta tillbaka dessa
  odjur till människor. Vi vet redan nu att
  flera av dem fortsätter sin verksamhet, igen. Arma land

 4. Nu duger Danmark, men med kalifatet i sikte så skyndade sig den marockanska damen till krig och terror. Vad är det för fel på Marocko, åk tillbaka dit du hör hemma. Fint att skaffa barn i en riskzon, när man har förmånen att få bo i ett tryggt Danmark. Duger, det skall hon väl inte fråga normala människor med barn som skyddar sina barn, eftersom de är de värdefullaste vi har. Som sagt arma barn med en sådan mor. Tyvärr får barnen lida, men så ser det ut i världen. Först möblera med barn och sedan fundera på var de skall bo, och var de skall äta. Vem kan man få att betala för barnskocken?

 5. En marockanska som gjorde sitt val,när hon anslöt sig till Terroristerna !
  Varför skulle Danmark föda en sådan ”Fubeck” (malmöitiska för idiot) ?
  Låt suggan sola sig i Asien !

 6. Danmark har helt enkelt klokare politiker än Sverige. Därför har Danska folket lägre skatter och mår bättre än Svenskar.

   • Sverige och Danmark brukar tävla om att ligga överst i skattetoppen. Nu är det visserligen bara en magkänsla men jag undrar om inte dansken får mer valuta för sina skattepengar än svensken. Mycket verkar numera vara reserverat åt ”nysvenskarna”.

  • Nu är Danmark lite annorlunda än Sverige men jag undrar ändå hur pass bra danska marockanskan pratar. Läser man svenska domar behöver var och varannan av utomeuropeisk härkomst tolkstöd i rätten.

Kommentera