Stäng

Thoralf startar parti – Framtid Kalmar

INRIKES. Thoralf Alfsson, är en svensk politiker och riksdagsledamot för Sverigedemokraterna 2010–2014. Alfsson är sedan valet 2006 ledamot av Kalmar kommunfullmäktige. I november 2018 uteslöts Thoralf ur Sverigedemokraterna efter flera kontroverser relaterade till hans retorik.

Kalmar slott Foto Martin Grädler, Wikipedia

Nu har Thoralf Alfsson startat ett nytt lokalt parti med namnet Framtid Kalmar. Partinamnet är registrerat hos valmyndigheten och överklagande tiden har gått ut, utan någon överklagan av partinamnet. Partiets slogan blir.

Kalmar framåt, på riktigt!

Siktet är inställt på kommunvalet den 11 september 2022 och att Framtid Kalmar skall erövra ett antal mandat i kommunfullmäktigevalet.

Partiets övergripande mål är att verka för en mycket god välfärd och trygghet för kommunens medborgare till en så låg kommunalskatt som möjligt.

Det innebär att kärnverksamheterna skall ha högsta prioritet och fokus. Thoralf anser att det inte riktigt fungerar på det sättet idag. Kalmar kommun har under de maktfullkomliga Socialdemokraterna sakta men säkert låtit flera andra verksamheter växa fram som inte är kommunens ansvarsområde, utan det är andra statliga myndigheter som har ansvaret för dessa uppgifter. Det innebär i praktiken att Kalmar kommuns medborgare får betala två gånger för samma sak. Ett rent missbruk av medborgarnas skatteinbetalningar. Framtid Kalmar kommer belysa dessa verksamheter och ställa krav på att statliga myndigheter verkligen utför sitt uppdrag och tar sitt ansvar.

Framtid Kalmar vill att Kalmars framtid skall se annorlunda ut i förhållande till den vision som socialdemokraten Johan Persson driver idag. Enligt Alfsson uppfattning håller Socialdemokraterna på att förstöra Kalmar på flera sätt genom att skapa ett mångkulturellt samhälle där brottsligheten och otryggheten breder ut sig i en allt snabbare takt och i fler och fler stadsdelar. I huvudsak beroende på den stora invandringen av människor från MENA-länderna till vår kommun. Människors vars religion, kultur och demokratisyn inte överensstämmer med den västerländska.

Framtid Kalmars mest prioriterade frågor.

Invandringsstopp, till kommunen, det vill säga ingen mottagning av personer hänvisade av Migrationsverket till Kalmar kommun och att samtidigt verka för att återvandring sker av personer som inte kan anpassa sig till vårt samhälle och våra värderingar.

Sänkt kommunalskatt, Kalmar kommun har en kommunskatt på 21,81 kronor medan Växjö kommun har en kommunskatt på 20,19 kronor, en skillnad på 1,62 kronor. Det innebär ca 5 000 kronor mer i skatt i Kalmar för en normalinkomsttagare. Kalmar skall inte behöva vara sämre än Växjö då förutsättningarna är likvärdiga. Det är dessa pengar som Kalmars skattebetalare får betala två gånger varje år. Under ett arbetsliv på 40 år får en medborgare i Kalmar betala ca 200 000 kronor mer i skatt än en kommunmedborgare i Växjö.

Läs vidare på Thoralfs hemsida…

-Pettersson känner inte till detaljerna vid Sverigedemokraternas uteslutning av Thoralf Alfsson, men jag undrar om inte SD i detta och flera andra fall har gjort ett misstag. Jag är medveten om att alla medlemmar måste följa partilinjen om det ska bli någon ordning i ett parti men ibland undrar jag hur strikt denna ordning ska vara och varför den inte gäller alla. Men jag är inte medlem i SD och det är medlemmarnas problem att rösta om på årsmötet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Thoralf startar parti – Framtid Kalmar

 1. Jag tror att Thoralf är kompetent, SD kan mkt väl gjort ett stort misstag. Jag tycker det är extra intressant när stora S-styrda fästen faller, och ersätts av lokala initiativ. Det borde betyda att demokratin blir större, utan brutna vallöften, och att politiker lyssnar på riktigt. Mer sådant! Var inte bitter Thoralf, sträck på dig, förändra Sverige tillsammans med många andra tappra!
  SD, tänk mkt noga på hur ni agerar, rösterna kan försvinna i ett nafs. Det är inte en självskriven lag att folket är nöjda med att byta S till M och sedan är allt bra.

 2. Sveriges gigantiska, primitiva, och fascistiska journalistkår har tvingat SD att hela tiden vara på sin vakt och utesluta personer som Sveriges journalistkår kunde använda för att förstöra SD. Minsta lilla chans och vänstermurvlarna startar ett drev och vrålar ”nazist”, ”fascist”, ”rasist”, ”islamofob”.

 3. Lycka till med partiet men förstår att det blir svårt att övertyga envisa väljare som håller fast vid något förlegat.

 4. Beträffande SD:s uteslutning av Thoralf Alfsson,
  – utdrag av hans svar till SD:s medlemsutskott, (del 1 av 5):

  Thoralf Alfsson, citat: ”Som jag utlovade tänkte jag redovisa några av de svar jag gett på anklagelsepunkterna från Medlemsutskottet. Eftersom hela mitt yttrande är på hela 20 sidor så kommer jag dela upp punkterna i flera blogginlägg. Här kommer det första.”

  Medlemsutskottet:
  ”Vidare beskriver du dig själv som islamofob”

  Thoralf: ”Nej, jag är inte sjuklig rädd för islam och därmed heller inte islamofob. Däremot är jag starkt kritisk till islam som inte bara är en religion utan även en politisk ideologi. Genom mina granskningar har jag betydligt mer kunskaper om islam och islamiseringen av Sverige än vad de flesta har. Det aktuella blogginlägget är från 2013, alltså drygt 5 år gammalt.
  I blogginlägget tar jag upp texter från den norska organisationen Islam Net och hur de ser på våldtäkter i Norge. En ganska bisarr läsning enligt min uppfattning. Jag har även ett Youtubeklipp med i blogginlägget där Richard Jomshof gör en jämförelse mellan kristendom och islam.

  Jag problematiserar runt detta och det faktum att alla som kritiserar islam blir beskyllda för att vara islamofober, i synnerhet av de som anser sig vara politiskt korrekta. Om definitionen av islamofob är att man kritiserar islam så är jag islamofob. Det var andemeningen i mitt blogginlägg men det vill givetvis inte t.ex IRM och andra förstå. Tråkigt nog var jag lite otydlig i
  mitt blogginlägg men var och en borde förstå vad syftet och tanken var med att uttrycka mig på det sättet i ett blogginlägg.”

  Medlemsutskottet:
  ”arrangerar tävlingar den mest svenskfientliga personen,”

  Thoralf: ”Att jag haft omröstningar på min blogg om vem som varit den sämsta journalisten eller svenskfientligaste personen eller vilket som varit den värsta fake-nyheten i svensk media kan knappast vara föremål för medlemsutskottets granskning av mitt personärende. Utan de visar väl
  snarare på anmälarens illvilja och bristande argument.”

  Svar till medlemsutskottet, del 1 (av 5):
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/11/27/11576260-svar-till-medlemsutskottet-del-1/

  Svar till medlemsutskottet, del 2 (av 5)
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/11/28/11576359-svar-till-medlemsutskottet-del-2/

  1. Thoralfs utslutning ur SD var droppen som kom stenen att bli våt hos Stenbock….
   Tillsammans med en annan tidigare hög företrädare inom partiet lämnade vi gemensamt in våra utträde …..Envåldshärskare (SD´s medlemsråd) har för mig alltid varit,och förblir ett tabu !!
   Önskar dig lycka till,med ditt nya parti Thoralf !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: