Stefan Löfven, vänligen namnge nazisterna som grundade SD


VALET 2022. Stefan Löfven är född 1957, har varit engagerad i socialdemokraterna sedan 13 år ålder och fick sitt första fackliga uppdrag 1981. Stefan Löfven gick med i SSU år 1970, då tvångssteriliserade socialdemokratiskt mindervärdiga människor på Statens institut för rasbiologi och 1981, när Stefan Löfven började sin fackliga karriär så…

Sverigedemokraterna grundades 1988, några som var med på den tiden hade säkert ett förflutet i det som socialdemokraterna kallar högerextremism och nazism men Pettersson är övertygad om att de var färre än motsvarande i det socialdemokratiska partiet.

Läs gärna om Ra(S)ister & Nazi(S)ter, och glöm inte att det var en socialdemokratisk regering som släppte nazisttågen genom Sverige av feghet för att hamna i krig.

Det var socialdemokrater som tipsade Hitler om Judepassen

Det var socialdemokrater som drev Svenska koncentrationsläger för mindervärdiga, arbetsovilliga, kriminella, defekta människor…

Minns att Åtta socialdemokratiska regeringar godkände 63.000 steriliseringar på Rasbiologiska Institutet och ansåg homosexualitet var en sjukdom fram till 1979.

Det får räcka, men det finns mycket mer om socialdemokraternas bruna historia.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


33 responses to “Stefan Löfven, vänligen namnge nazisterna som grundade SD

 • Tritonen

  För många är SD en ”nödbroms” att dra i, det enda parti som protesterar mot den katastrofala utvecklingen i ett tidigare tryggt och välordnat Sverige.

  Gilla

 • fjölet

  lite som Hitler hata judar, men var av judisk börd.
  Lite som Löfven hatar nazister men har en nazistisk far och uppfostran !!
  vad är skillnaden ??
  är det någon skillnad??
  båda ville göra sig till de enda Landsfadrarna med makt och lögner samtidigt som dom fått ländernas ekonomi och folk att blöda. !!!

  Gilla

 • Lellego

  Med hög sannolikhet är Löven intresserad av vad som skrivs här. Han kanske inte surfar in här på egen hand, men har väl några politruker som har uppgiften att hålla sig ajour med vad som dryftas hos de alternativa medierna.

  Strategin att brunmåla allt och alla som har beröring med SD kommer att misslyckas kapitalt. Den kommer dessutom att vara kontraproduktiv. Varför?
  Därför att fler och fler känner personer som kanske inte är direkta SD-väljare, men uppfattar SD politik inom område efter område adresserar den verklighet de upplever. Länge utpekades SD-väljare som lågpannade och outbildade, men i takt med att SD sympatisörer blivit fler och fler har denna nidbild försvunnit. Det är faktiskt vanligt folk som är SD-sympatisörer. Varken mer eller mindre och de gillar inte att bli utpekade som nazister.

  Stenen är i rullning, tom nyM och KD har uppfattat detta, L hänger liksom med p g a överlevnadsskäl.

  S kommer att ”köras över” så det stänker om det. Den såg dom inte komma!

  Gilla

 • Golonka

  (s) som i smutskastning.
  (s) som i svammel.
  (s) som i stolpskott.

  Gilla

 • Jörgen Filipsson

  Verkar som SD börjar slå tillbaka mot Stefan nu Både björn Söder och Jimmie fortsätt så ställ han mot väggen för våra ”jornalister” som borde fakta granska och göra det Gör det inte inte undra på det vart bråttom stänga ner Granskning Sverige Dom finn uppe på en ny sida tydligen annars finns dom på VK lyssna gärna hur man gör relevanta frågor och ställer makthavare mot väggen slutar alltid med att edn intervjuade skall till ett möte

  Gilla

  • ThePeter

   SDs retorik i debatterna borde skärpas till. Företrädarna för partiet måste vara alerta på att ställa motfrågor direkt vid lögnaktiga påhopp och felaktigheter om vad partiet står för. Finns ingen anledning att lögner skall vara oemotsagda, för att vara försiktig i debatterna.
   Tid för att steppa upp, ge svar på tal.

   Gilla

 • Rädd

  Nazism, verkar vara en öm tå!

  Gilla

 • Invandrare1957

  13 år o socialdemokrat. Herregud då hade man ju första fyllan. Valborgsmässoafton. Och tänkte på trimmade mopeder o brudar. Man kan tydligen vara tidig på olika saker. Jag ser mig själv som mera normal hur som helst.
  Så mycket fulspel kors o tvärs med nazister med jänkare med Östtyskland. Det finns det nog inte något parti i världen som slår. Sen wallenberg o Eriksson på det med avlyssning. Fy fan sossar håll käften o skäms.
  Som en bekant berättade när vi jobba som flyttgubbar. Han var slaktare innan norrut. Till varje påsk fick dom order från högsta ort o dispens för kosher slakta lamm. Man tog huvet mellan bena o snittade det sörplade o gurglade när blodet rann ner i luftstrupen. Han klarade inte av det. Så han blev flyttgubbe. Det är så typiskt socialdemokratiskt fulspel. För att fjäska för vissa grupper. Nu är det muslimer som man gör avtal med bakom folkets rygg.

  Gilla

 • Sven

  Kan aldrig sägas en gång för mycket:

  När jag hör ordet nazism så tänker jag automatiskt på två saker:

  Adolf Hitler och svenska socialdemokrater!

  När kung Håkon VII med familj och släkt flydde från Norge när tyskarna ville ta Oslo så ville han fly via Sverige men en viss Per Albin Hansson & co ville förhindra detta och internera den norske kungen. För annars skulle ju nazisterna tro att vi höll med Norge och inte med nazisterna.

  Men tack vare britterna så kunde kung Håkon genomföra det vad han ville genomföra.

  Fy f-n för socialdemokraterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

  • eva

   Sveriges beteende gentemot den flyende norske kungen samt i övrigt hela norska kungafamiljen var mer än skamligt. Och fegt! Kronprinsessan Märta med barnen fick stanna ett tag hos hennes föräldrar prins Carl och prinsessan Ingeborg (kvinnor och barn ansågs väl vara mindre farliga ur politisk synpunkt) men slussades iväg till USA så fort det bara gick. Jag begriper att norrmännen kan vara gramse på Sverige.

   Gilla

  • Niklas R

   Inte riktigt så det hände. En bra historia som svartmålar sossar i all ära är det dock.
   Men, när Tyskland invaderade Danmark och Norge den 9 april ställs ett ultimatum till Sverige från Tredje Riket – förklara er neutrala eller bered er för konsekvenserna.

   Sverige förklarar sig neutralt – alltså inte icke-krigförande som vi gjorde när Finland invaderades av Sovjet ett halvår tidigare. Tyskarna krävde detta för de ville inte få en upprepning av vad som hände Sovjet när de invaderat Finland och Sverige samt Norge kom till finnarnas hjälp.

   I och med att vi förklarat oss neutrala och den norske kungen var försvarets överbefälhavare fick han och hans son, som också var aktiv officer, valet när de kom till den svenska gränsen – gå över och bli internerade, era familjemedlemmar får asyl eller försök er lycka någon annanstans.
   Detta var vad som hände alla soldater som korsade gränsen, de blev internerade.
   Håkon förstod själv att om han och kronprinsen blev internerade skulle de aldrig kunna ta sig över till Storbritannien och fortsätta leda motståndet. Nazisterna skulle aldrig tillåta det. Så de valde att försöka ta sig till de brittiska styrkorna och med dem ta sig till Storbritannien.

   Men samma neutralitet som tyskarna tvingat på oss kom att skada dem själva också. När den allierade expeditionsstyrkan hade tyskarna på fallrepet i Narvik ville Berlin få transportera tyska förstärkningar genom Sverige.
   Regeringen nekade och utrikesministern sade ungefär så här till Berlin: ”Så länge stridigheter pågår i vårt grannland där ni är involverade kan inte era trupper transporteras genom svenskt territorium.”

   Detta lade förresten grunden för permissionstrafiken – då tyskarna, efter stridigheterna upphört i Norge, kom till den svenska regeringen och sa: ”Apropå de där transporterna som vi diskuterade tidigare…”

   Gilla

 • Tony

  Han talar tyst om att han själv kommer från en Nazistisk familj,
  där Morfar eller Farfar var fullblodsnazist, han pladdrar om att
  han aldrig träffat sin Morfar? Nähä, jag har aldrig träffat min
  Morfar heller, det innebär inte att man inte kan hitta likheter
  med min Morfar. Och varför skulle det va annorlunda för
  Stefan Löfven, mycket i hans odemokratiska beteende
  är ju samma saker som Nazzarna sysslade med.

  Att hans läromästare i Nasisttjafset heter Henrik Arnstad
  säger ju en hel del. Men för var gång han uttalar sig gör han bort sig!

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Löfvén anger som exempel på nazism hos SD uttalandet att islam är an avskyvärd religion. Han vet tydligen inte att ledande tyska nazister som Hitler och Himmler aldrig skulle sagt så om islam. Dom hade en mycket positiv inställning till islam och samarbetade gärna med muslimska representanter. Hitler och Himmler såg många likheter mellan islam som ideologi och nazism.Hitler beklagade t o m att Karl Martel slog tillbaka den muslimska invasionen vid Poitiers år 732. Hade muslimerna segrat så hade Europa varit muslimskt. För Hitler var islam en mycket bättre religion än kristendomen och den var en religion som passade för nazister ansåg han.

  Gilla

  • Niklas R

   Socialister och muslimer har mycket gemensamt. Bland annat hatet mot judarna vilket Hitler slog mynt på.

   Gilla

 • Peter

  Vore kul att be Löfven nämna de svenska nazister han känner till…

  Gilla

 • Påsk

  Skurken Stefan Löven har mycket ont på sitt samvete och mycket att förklara för oss svenskar.
  Han umgås ju också i mycket suspekta och skumma kretsar av dömda brottslingar. Dom man umgås med sådan blir man!
  Han skulle kanske också förklara för oss hur ett 10-tal pistoler av märket Glock, kunnat försvinna från Rosenbad helt spårlöst?
  Fick han en beställning på pistolerna, eller ligger dom hemma hos honom i väntan på leverans, eller finns det någon annan förklaring hur vapen kan försvinna helt obemärkt från Sveriges mest bevakade byggnad?
  Förundersökningen om vapenbrott mot Löven lades inte helt oväntat ner..

  Gilla

 • nissebludder

  Stefan Löfven, klockrent bevis på misstagen att lägga ner mentalsjukhusen i Sverige.

  Gillad av 1 person

 • grebom5

  Det finns så mycket att anmärka på vad som gjordes och sades förr, men varje period har sina barn av sin tid.

  Det är vissa saker som gjordes förr som också skulle ha gjorts i nutid innan vi blev överlupna av all världens lycksökare som här vill ha en fristat.

  Att vi har en statsminister som är så partisk som denne svetsarlärling och inte för sitt liv vill erkänna att även inom hans parti fanns människor som inte då men nu, kallas både främlingsfientliga och rasister.

  Att han i sin småskurenhet vill smutskasta ett parti medelst hel och halvlögner borde naturligtvis kräva räfst och rättarting inom partiet.
  Men icke sa Nicke! Eftersom det finns fler av hans sort inom partitoppen uteblir reaktionen. Alla känner sig som gudar och ser ner på resten av folk som okunniga tölpar med fel värdegrund.

  Gilla

 • Anderssonskan

  Jag tycker det är bra att sosseriet bekänner färg .
  Det staplas floskler för att få behålla de tröga sossar som finns kvar . Eller som Reinfeldt uttryckte det ”Det sovande folket”.
  Hur länge kan ett parti, som utvecklat bidragsdelen till en skön konst i stället för att utveckla politiken , sitta kvar ?
  Till september 2022 är nog svaret på den frågan .

  Gilla

 • Peter Kostin

  Det var socialdemokraterna som köpte vapen av nazityskland för att sättas in mot engelsmännen om de försökte ta sig in och hindra järnbrytningen i Kiruna. Det var socialdemokraterna som vägrade hjälpa Finland och som också vägrade Kung Håkon asyl när han flydde undan tyskarna. Han satt i förvar vin gränsstationen i Flötningen, varifrån han flydde tillbaka in i Norge. Det var socialdemokraterna som lagstiftade om arisering av judiska företag. Det var socialdemokraterna som gav asyl och krigsförbrytare från Baltikum och Tyskland, alltså folk som varit med ochutrotandet av judar. Socialdemokraternas agerande under andra världskriget är fruktansvärt ras fientligt. Det finns en intressant dokumentär på P1 ”Ta judarna sist” som beskriver svensk flyktingpolitik gentemot Nazi-Tyskland.
  https://sverigesradio.se/avsnitt/81336

  Gilla

  • Sven

   När jag hör ordet nazism så tänker jag automatiskt på två saker:

   Adolf Hitler och svenska socialdemokrater!

   När kung Håkon VII med familj och släkt flydde från Norge när tyskarna ville ta Oslo så ville han fly via Sverige men en viss Per Albin Hansson & co ville förhindra detta och internera den norske kungen. För annars skulle ju nazisterna tro att vi höll med Norge och inte med nazisterna.

   Men tack vare britterna så kunde kung Håkon genomföra det vad han ville genomföra.

   Fy f-n för socialdemokraterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Gilla

  • oerdoeg

   Hur många av de baltiska flyktingarna var krigsförbrytare? I annan bemärkelse än att de slagits mot sin ”legitime” styresman i Kreml – Svärje hade ju gladeligen erkänt de baltiska staternas ”frivilliga” anslutning till Stalins lyckorike.
   Sossarna tvekade ju inte att skicka tillbaka dussintals baltiska soldater till Sovjet, bara för att sovjetarna krävde det. Men det ”svenska” kommunistpartiet var ännu ivrigare. Det ville utvisa alla de civila baltiska flyktingarna också, över 30.000 personer, barn, kvinnor och gamla. Hade kommunisterna fått sin vilja igenom skulle Astrid Lindgrens böcker aldrig ha illustrerats av Ilon Wikland, Käbi Laretei aldrig blivit Ingmar Bergmans fru, Enn Kokk, Laila Freivalds och Ilmar Reepalu hade aldrig fått verka i svensk politik, Lena Endre och Pär Nuder hade aldrig fötts…
   Via mitt inlägg på Flashback kan man ta del av den oförställda och tölpaktiga främlingsfientligheten hos det ”demokratiska” vänsterpartiets föregångare åren 1945-46.
   https://www.flashback.org/sp75299373

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: