Vilka är skandalerna Expressen?

MEDIA. Nederländska Eva Vlaardingerbroek är dragplåstret i SD:s nya internationella mediesatsning, skriver Expressen med rubriken ”Skandalerna runt SD:s nyhetsankare”.

-Pettersson är inte förvånad, det är ju ändå Expressen, men jag undrar vilka skandalerna är? Det som Expressen markerat med gult? Vilken så kallat journalist som helst har nog varit med om och gjort värre saker men journalister granskar aldrig sina egna eller sina skriver trots att de är makthavare.

Om Eva Vlaardingerbroek på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Vilka är skandalerna Expressen?

 1. Det där är riktigt saftiga skandaler.. med en skvallertidnings mått mätt.

  Och Expressen är de facto en skvallertidning.

  Så.. egentligen inga konstigheter. 🙂

 2. Ägs inte Ex pressen av Bonnierkoncernen? Dom som alltid
  ansett sig lite fiiinare än andra, hur går det ihop med att äga
  en skandalblaska?? Jag vet inte för jag läser inte den och
  är noga med att inte inhandla något som ges ut av dem, får
  visserligen lokaltidningen som ges ut av dem, men den går
  direkt till återvinning.

 3. Oooops vad det måste svida för MSM och PK maffian att det inte nog med att Riks har tre starka, intelligenta och dessutom vackra unga konservativa kvinnor som gör ett fenomenalt arbete.. De får nu dessutom tillskott av ytterligare en kvinna som kommer att irritera det förljugna narrativet om Sverige och dessutom på engelska så att utlandet kan få reda på hur illa det är ställt med landet… Det måste svida i varje liberal, feminist och miljömarxistsjäl, för att inte tala om hur det svider i hjärtat på Stefan Löfvén, Mogge, Dumberg och Ynkeman. Strålande strategi av Samtid & framtid… Hatten av… Hot Verdoemed 🙂

 4. Expressen börjar inse att den lögn och smutskastnings-journalistik de bedrivit mot (SD) och som starkt bidragit till dagens havererade massinvandring, kommer nu även internationellt att slå tillbaka mot dem själva.
  Det bör starkt avrådas att öppna ett exemplar av Expressen, med tanke på hur mycket skit som finns i den.

 5. Ja vilka är skandalerna EX PRESSEN ????????
  Många väntar på svar? Eller har redaktionen redan
  börjat att tulla på påskspriten?

 6. Heder i journalistyrket?
  Träffande ord om Expressen,
  hämtade från bloggen ”Förövrigt Noterar Vi Att”:

  ”- skandalblaskan Expressen fortsätter att förnedra sig själv, läsaren och vad som är kvar av heder i journalistyrket. I dagarna vill pamfletten ställa Stridshingsten (Fredrik Reinfeldt) till svars för att han och de ständigt nyare moderaterna ”drev en ohållbar migrationspolitik och öppnade välfärden på vid gavel för kriminella” då det begav sig. Den minnesgode vet att Expressen fram till i dag målmedvetet drev en linje som inte bara verkade för att ”utrota alla mänskliga brunråttor”, krävde att du skulle ”rösta Nej till främlingsfientlighet och hat” och sålunda ”Ja” till en ohållbar migrationspolitik och ett öppnande av välfärden på vid gavel för kriminella, utan också med hjälp av våldsvänsterns hemliga underrättelseorganisation Expo, olagligen jagade och jagar? dissidenter på nätet för att sedan offentligt ostracera (frysa ut) dessa.”

  https://fnva.wordpress.com/2018/02/05/forovrigt-noterar-vi-att-1217/.

 7. LYSSNA INTE PÅ LANDSFÖRRÄDARNAS MEDIA: Expressen och Aftonbladet 😡

  Toppen bra Eva, att du visar och förklarar för övriga världen, hur Socialdemokraterna (Stefan Löfven) missköter, förnedrar och ”ordnar” så att Sverige och svenskarna lider och utsätts för brott, medans Stefan smutskastar alla som vill Sverige och svenskarna gott.

  Toppen Eva ☀️☀️☀️☀️☀️
  Bra gjort SD.

  Ps. Hela världen skrattar åt Sveriges feministiska fjantiga hycklande knäböjande falska regering. 🤣

Kommentera