Stäng

Socialdemokrat – Jag är också utvandringsminister

ÅTERVANDRING. Vi har länge koncentrerat oss på hur många utlänningar som kommer in i Danmark. Tiden har nu kommit för oss att i samma utsträckning fokusera på dem som måste hjälpas hem.

Mattias Tesfaye, socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring och även vill vara utvandringsminister.

Olika regeringar har fokuserat på invandring till Danmark, det med goda skäl, antalet har betydelse. Det finns en gräns för hur många utlänningar som kan integreras, och dörren får därför inte vara öppen för alla. Att få kontroll över invandring är en plikt för varje europeisk regering under dessa decennier.

Jag tror inte att det lagts tillräckligt med fokus på att det också finns utlänningar i Danmark som borde åka hem igen. Brottslingar som dömts till utvisning. Avvisade asylsökande. Men också människor…

Fortsättningen på artikeln i Jyllands-Posten får vi gissa oss till, den ligger bakom betalvägg.

-Pettersson kan dock på goda grunder av tidigare uttalanden gissa att socialdemokraten Mattias Tesfaye menar, men också människor som inte vill leva efter danska värderingar och inte kan försörja sig själva.

Mattias Tesfaye (S) vill skicka hem dem som inte sköter sig och dom som inte passar in.

Dansk S-minister: Kampen mot islam handlar om välfärdsstatens överlevnad

Om Mattias Tesfaye på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 reaktioner på “Socialdemokrat – Jag är också utvandringsminister

 1. Skulle inte Danskarna kunna ta över Sveriges regering. Ett slags tvångsvård. Eftersom dom som styr nu i Sverige inte har en aning om läget i sveriges kommuner och samhällen. Om dom inte ens har fattat rapporterna om att om det inte blir stopp på invandringen så är Sverige slut som nation om några år. Då är muslimerna i majoritet och då blir det nog inte tal om att tänka på dom som är i minoritet.

 2. Mattias Tesfaye (S) vill skicka hem dem som inte sköter sig och dom som inte passar in. Vilken hjälte! Var finns motsvarigheten i dumma Sverige??

 3. Mattias Tesfaye. En dansk socialdemokratisk minister som är kritisk till muslimsk invandring.
  Med svenska (S)-mått är detta något helt otänkbart i Sverige.
  Avtalet med mussarna från 1999 måste följas, vilka förödande konsekvenser för det svenska folket det än blir.
  Därför måste (S)-regeringen bort. Ju förr desto bättre.

 4. Varför är danska socialdemokrater så kloka och förutsende medans de svenska är några totalt tanklösa idioter.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: