Går det att lämna tillbaks svenskhataren Tobias Hübinette på garantin?

HISTORIA & RASISM. Söndagen den 28 mars 2021 hölls konselj på Kungliga slottet med anledning av att H.K.H. Prinsessan Sofia har nedkommit med en son. Vid konseljen informerade H.M. Konungen regeringen om att barnet, som är på sjunde plats i tronföljden, ska heta Julian Herbert Folke, med tilltalsnamnet Julian. Prins Julian förlänas hertigdömet Halland.

Prins Julian fotograferad av sin far, Prins Carl Philip. Foto: H.K.H. Prins Carl Philip

I enlighet med Konungens beslut av den 7 oktober 2019 om förändringar i det Kungl. Huset är Prins Julian medlem av den Kungl. Familjen. Prinsen kommer dock ej att ingå i det Kungl. Huset och är således ej kunglig höghet.

Sveriges Kungahus

-Pettersson undrar om det inte går att lämna tillbaka Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee, till Sydkorea varifrån han adopterades. Något är uppenbart fel på honom och han är säkert ledsen för att prinsen inte döptes till Muhammed.

***

TIDIGARE 2020-04-22 Ras- och vithetsforskningsperspektiv för skattepengar

HISTORIA OCH RASISM. – Pettersson minns ett svenskt parti som höll på med detta i Sverige. Jag tror det är samma parti som numera finansierar Tobias Hübinette och hans hat. 

***

TIDIGARE 2020-03-10. Varför bor inte svenskhataren Tobias Hübinette i Korea?

DUMHET & HAT. Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee i Sydkorea borde vara en av de mest hatiska personerna i landet, dessutom försörjd med skattepengar. I går meddelades att skådespelaren Max von Sydow seglat vidare vid en ålder av 90 år. Det fick svenskhataren att posta nedanstående tweet.

Max von Sydows pappa hette Carl Wilhelm von Sydow och föddes i Småland 1878 och dog 1952 i Lund. Han var etnolog och folklivsforskare, grundare av Folklivsarkivet i Lund, föreståndare för Hyltén-Cavallius stiftelse för svensk folkminnesforskning och den som bidrog till grundandet av keltiska studier och ämnet iriska vid Uppsala universitet. Utöver det var Carl Wilhelm en av grundarna av ”överklassnazistiska” Riksföreningen Sverige-Tyskland 1937 och under en period dess vice ordförande och han lät också publicera sig i högerextrema Sveriges nationella förbunds tidskrift Nationell jul.

Sådant tycker alltså Tobias Hübinette är lämpligt att ta upp vid sonens död. Nåväl, det är inte första gången Sam Dol Lee utrycker sig olämpligt och hatiskt mot svenskar och den vita rasen.

Fick Pettersson bestämma skulle Tobias Hübinette ställas inför rätta för hets mot folkgrupp tillsammans med de personer  som beslutat att skattebetalarna ska finansiera koreanens rasismforskning.

Tobias Hübinette. Wikipedia CC-Licens
Hubinette har plockat bort Tweeten ovan.

Svenskhatare får 3,9 miljoner skattekronor för rasismforskning på nätet

 • RASISM & SKATTER. Sam Dol Lee Gunnar Tobias Hübinette, tidigare Karlsson, född 12 augusti 1971 i Sydkorea, blev adopterad och forskare vid stiftelsen Mångkulturellt centrum. 

Hübinette var researchchef för tidskriften Expo 1995-1997 och hävdar själv att han var tidskriftens grundare. I tonåren och tidiga 20-årsåldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt.

I dagarna har Tobias Hübinette beviljats 3.900.000 kr av Vetenskapsrådet i rasismforskningsmedel tillsammans med Peter Wikström som också arbetar vid Karlstads universitet för att under de kommande tre åren studera ”Det svenska r-ordet: Användningar av och förhandlingar om termerna ras och rasism i samtida svensk internet- och sociala medier-baserad kommunikation”.

Expo, SVT m.fl: – Östling blev intervjuad av en vit makt-kanal! Expos grundare, tillika professor i “Kritiska vithetsstudier” och regeringens expert på rasism: – Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. 

-Pettersson säger att alla hatar den vite mannen, men alla vill bo i den vite mannens länder, använda den vite mannens uppfinningar och gillar den vite mannens pengar…

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Går det att lämna tillbaks svenskhataren Tobias Hübinette på garantin?

 1. Man undrar varför alla utlänningar som hackar på svenskar och vita vill flytta till Sverige, när vi är idioter här?
  Mitt förslag är att de flyttar tillbaka till sina rötter och gnäller där istället.
  Han ser ut som en kines. Får se hur länge han får gå lös i kina när han gnäller på det viset? Han kanske rent av avrättas.

 2. Du Tobias, var Einstein svart ,röd eller ens gul? Vilken
  hudfärg har dom haft som levererat alla stora uppfinningar,?
  Vad har Sverige för nytta av en sådan som dig? En bra sak
  med Sverige är att det är fritt att flytta härifrån, inte
  bara vara mottagarland för alla skithögar som söker sig hit!

 3. Den här Svenskhataren borde läsa på om vad Folke Bernadotte uträttat.Hans surmagade evinnerliga kritik mot allt och alla blir man rätt så less på…..

 4. Han är synonym med Sverigebilden. Ett land som slutar att existera om några år, om inte, närmare ett mirakel inträffar.

 5. Det är ju uppenbart att idioten inte trivs i Sverige, så det vore kanske en bra idé att starta en insamling till en enkelbiljett hem till MordKorea, eller var fan han kommer ifrån

 6. Men vänta nu, han är väl uppkallad efter
  Julian Eberhard (Österrikisk skidskytt och mer framgångsrik är sin bror Tobias)
  Herbert (från Albert och Herbert)
  Folke (en ganska trist ost)

  Om man är kunglig är man per definition nazist (i vissa kretsar), allt till höger om massmördaren Stalin (alt pedofilen Mao) är väl nazistiskt eller?

 7. Varför inte föreslå att prinsen döps till Tobias istället för att gnälla över namnet Folke, Tobias Hübinette? Och säkert fanns det någon svensk eller tysk nazist som hette Herbert.

 8. Kan förstå att hans svenska föräldrar ångrar sig….varför, varför, varför adopterade vi, när det blev så så fel…vi skulle köpt en hund istället…den kunde vi ju avliva, om den blev så här sinnessjuk 🐶 😯

  RETURN TO SENDER 📦

  Ps. Han agerar och uttalar sig som en riktig Socialdemokrat 🤮

 9. “Vaddå rasismFORSKNING”. Vad han håller på med är antisvensk PROPAGANDA!
  Att kalla det forskning är bara ett sätt att plocka in skattemedel för finansiering.

 10. Varför bor han här om allting är så fel ???
  FLYTTA DÅ FÖR FAN SÅ VI SLIPPER DIG

 11. Greve Folke Bernadotte räddade tusentals människor, kvinnor och barn, av judisk tro eller härkomst från Nazityska läger i strid mot de direktiv hade hade från den svenska regeringen. Inte direkt vad man förväntar sig av en ärkenazist. För det belönades han av den zionistiska Stern-ligan i dåvarande Filistéen genom av de mördade honom kallblodigt då han försökte mäkla fred i området.

  Tobias Hübinette är ett levande exempel på riskerna med att importera barn från främmande kulturer. Det kan aldrig vara roligt att vara ratad av orsaker det månde vara men hatet och aggressiviteten borde rikas mot hans biologiska föräldrar och inte mot det land och folk som förbarmade sig över honom. Om han inte tycker om landet och folket borde han överväga att återvandra till Korea, förslagsvis Nordkorea som verkar passa hans politiska agenda.

 12. Syd Korea är ett bra och vettigt land. Inte vill de ha tillbaka det avskrap de lyckats exportera.

Kommentera