Tobias Hübinette jämför svenska krigsveteraner med muslimska terrorister


RASISM. Tobias Hübinette visar gång på gång att han hatar vita människor inklusive svenskar, nu är han igång igen och jämför muslimska terrorister med svenska krigsveteraner. Här om någon gång borde herr Hübinette åtalas för hets mot folkgrupp, svenskar är jämfört med muslimer en liten förtryckt grupp av människor.

Hubinette har plockat bort Tweeten ovan.

Hübinette föddes i Sydkorea. Han adopterades till Sverige, och växte upp i Östergötland. I tonåren och tidiga 20-års åldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt.

Hübinette var medarbetare på tidskriften Expo och hävdar själv att han var en av grundarna av densamma. Påståendet att Hübinette skulle ha varit med och grundat Expo har emellertid tillbakavisats av tidskriftens ansvarige utgivare Robert Aschberg.

Numera är Hübinette vars koreanska namn är Lee Sam-dol och tidigare hette Carlsson ras-forskare vid Mångkulturellt centrum i Botkyrka och lärare vid Södertörns högskola i Huddinge.

Nåväl, Tobias Hübinette, är en gammal bekant på bloggen och visar gång på gång att han hatar svenskar och den vita rasen…

-Pettersson tror det räcker där, men Tobias Hübinette är även mannen som ser rasism i Kina-puffar och adoptivpäron. Jag brukar inte använda beteckningen ras men Hübinette är en av de ivrigaste bland vänsterextremisterna på att rasindela folk…

Alla hatar den vite mannen, men alla vill bo i den vite mannens länder, använda den vite mannens uppfinningar och gillar den vite mannens pengar…

Var och en står för sitt, den ene driver en blogg och är blockerad på Facebook för sina åsikter, den andre Twittrar på…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Tobias Hübinette jämför svenska krigsveteraner med muslimska terrorister

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: