Stäng

6 reaktioner på “Dikt – Verkligheten

 1. Fjärran Östern din rubrik passar bra in på C-19 hysterin i Deutschland.
  Sedan drygt ett år tillbaka upptar denna ”influensa”,c:a 12 minuter av den dagliga kvartslånga Nyhetssändningen.
  Varje dag har under denna långa tid älts om att alla skall vaccineras,och alla skall genomgå en test.
  Sistnämnda kostar mellan 4-500 kronor ur egen ficka. Senast igår kväll rekommenderades (läs hotades) de som inte följde deras råd,skulle på ett eller annat sätt straffas.
  Idag kom så kontra-order.Nu hade man funnit att andel dödsfall p.g.a.
  Astras medel,var så hög att a l l vaccinering tills vidare stoppas !!
  Under den tid detta virrvarr pågått,har det ena dagen hetat att inga under 65 år,skulle taga Astras vaccin. I dag har man vänt på det hela. Nu skall bara de som är under 55 år,sprutas med denna saltlösning.
  Inte märkligt att en revolution ligger nära mot Diktator Merkel & Co.

  1. Just nu kort före 22.00 har Envåldshärskerskan Merkel,och Co på nytt ändrat sig. Nu heter det att endast de över 60 år får vaccineras med Astra i Tyskland !!
   Stenbock tror för sin del att man på detta sätt,vill minska antalet pensionsutbetalning….F.ö. lär minst tre kvinnor (50/60-årsåldern) idag ha dött i Riket, p.g.a. blodpropp i hjärnan,efter att de fått Astra-sprutan !!
   Nu får vi se hur klokskapen beslutar imorgon,varje dag nya direktiv.

 2. De svenskar som tror att främmande länder har samma kultur som vi saknar erfarenhet av världen.
  Ingen kan via turistresor införskaffa de kunskapen och tyvärr gäller den sanningen i än högre grad hos våra naiva politiker, som viker sig tredubbla i sin iver att importera som de tror multikultur.

  Tyvärr det mesta blir multityranni blandat med stora delar anarki.

 3. Vad skall man säga om detta! Skrämmande, helt overkligt, som en film. Vi förstår inte som Svensk. Hur skall man tolka detta? En tanke o In riktning Sverige? Ja Varför inte, det är samma men inte Svensk militär utan gäng kriminalitet som gör detta. Med tanke på detta kan vara samma typ av våld. Befästa sin ställning. Detta är i Myanmar ett underbart land som turist innan detta. Tycker synd om befolkningen.

  1. Se till att ett femtiotal eller fler får tillgång av bra vapen med ljuddämpare och inne ifrån en lägenhet knäppa några soldater, så får dom annat att tänka på än att skjuta folk med träpinnar mot gevär?

   För att utjämna oddsen lite?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: