Muslimska terrorister har intagit stad i Moçambique


ISLAM. Väpnade militanta islamister uppges ha intagit staden Palma i norra Moçambique. – Regeringsstyrkorna har retirerat, så staden har intagits. Utländska anställda vid ett stort naturgasprojekt uppges ha dödats i de senaste dagarnas strider.

Palma, Mocambique

Enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch attackerades Palma från tre olika håll för ett par dagar sedan, skriver CNN. Regeringsstyrkorna har sedan dess försökt att stoppa extremisterna, som de senaste tre åren växt sig allt starkare i provinsen Cabo Delgado.

Regeringen har ännu inte kommenterat situationen i Palma.

Förra året svor extremisterna trohet till IS, norra Moçambique har slitits sönder av strider sedan 2017 och runt 2500 människor har dött samt 700.000 har fördrivits.

-Pettersson säger att överallt där det finns muslimer är det bråk, det är mördarsekterna Al-Qaida, IS, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna, Hizbollah med flera. Det påstås att de inte har något med islam att göra, att det inte är riktig islam osv. Ändå följer de koranen och de hyllas av en massa muslimer när de lyckas med något terrordåd.

Muslimer är osams med kristna, med ateister, med hinduer, buddister och judar men mest av allt är de osams med andra sorters muslimer. Muslimer bråkar i Filippinerna, Thailand, Kina, Burma och Indien. De bråkar i Afghanistan, Pakistan, Mellanöstern och Afrika. De bråkar överallt där de är tillräckligt många och aldrig någonsin är det muslimernas fel…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Muslimska terrorister har intagit stad i Moçambique

 • Billy Boy

  Programledanre Christopher Jarnvall, Riks, intervjuar Magnus Norell om islamismen tillväxt i Sverige.

  Magnus Norell är välkänd forskare med bakgrund på bl a FOI, FHS och SÄPO. Han skriver mycket kring islamismens utbredning och konstaterar bl a att Sverige har agerat väldigt svagt mot återvändande IS-terrorister – trots att det finns lagstiftning sedan många decennier! Publicerades den 28:e mars 2021. Speltid 35:37.

  Gilla

 • ruben

  Senast kända grova terrorbrottet i Sverige. Den, som i Vetlanda försökte mörda civila svenskar med kniv skrek på Islams Gud har jag läst. Jag fattar inte varför man blundar för det i ett ( en gång i tiden ) upplyst Sverige. Det enda upplysningen i Sverige i dag är från anlagda bränder. Så bråket om ordval är typisk mörkläggning och mildrar inte skadorna efter redan begångna brott.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Var är protesterna? Alla de som protesterade mot Rysslands införlivande av Krim, borde inte dom protestera mot våldet i Mosambiq. Eller beror det på att det är muslimer som står för våldet, så då tiger man. FN har fullt upp med att fördöma Israel och NATO är upptagna med Ryssland. Det här bevisar ännu en gång att världen skiter blank i om människor mördas i islams namn.

  Gilla

 • Erling

  Snart kommer nog någon minister i vår ”regering” och ”avslöjar” att det är fake news. Det måste vara högerextrema, det är de som är roten till allt ont i Sverige, säkert i Moçambique också.

  Gilla

 • Kent

  Och i Sverige håller vi på med semantiska hårklyverier om vad det är för skillnad på islam, islamister och islamism.
  Så fort islam med ism eller ej är inblandat så är det fara å färde.
  Konstigt att inte Stefan Löfven har koll på sin kollega Erdogan i Turkiet och sett hur det gått där. Man behöver inte gå ända tillbaka till trettiotalet för att hitta avskräckande exempel. För några år sedan var Turkiet aktuellt för EU hur är det med det idag. Knappast tänkbart nu eller i någon överskådlig framtid. Finns islam så är det alltid ett latent hot om våld.
  Men Erdogan är säkert smygdiktatorn Löfven avundsjuk på.
  Stackars Sverige.

  Gilla

 • Karl

  Kan nog bli verklighet här med, om ingen sätter stopp.
  Ni som inte har förmågan att se lite längre fram bör nog ta ett steg bakåt.
  Eller titta tillbaka ca.25 år, då var mord / skjutning en allvarlig händelse.
  Vad är det idag ? Möjligen en liten notis i tidningen.
  Det pratas om ett tryggt Sverige, men i själva verket bygger regeringen
  en terrorstat av vårt fosterland.
  Kasta ut beslutsfattarna och sätt dit folk som vill Sveriges bästa.
  Regeringen hjälper hellre muslimska terrorister än krisande företag ex.
  nu under pandemin.
  Man skäms att vara svensk 2021.

  Gillad av 1 person

  • Michael Pettersson

   Håller med förutom att jag inte skäms för att vara svensk. De som tillåter dessa illdåd har i mina ögon förlorat rätten att kalla sig svenskar. De kan således inte ses som representanter för det svenska folket då de beter sig som en ockupationsmakt. Vi har en quislingregering som går någon annans, en fiendes, ärenden.

   Gilla

  • Kalasbetalaren

   Du kan ta bort ”kan nog”!

   Naturligtvis kommer det att bli så här. Vi är ju redan där på många platser!

   Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vi i Sverige har tyvärr den okunnige ”herr” Löfvén som tydligen inte vet ett dyft om Islam. Islams våldsamma historia sedan 1400 år tillbaka i tiden borde förskräcka var demokratisk civiliserad person.

  Gilla

  • Michael Pettersson

   Islam är hyperaktouritärt politisk system med en religös fernissa på.

   Gillad av 1 person

  • Kalasbetalaren

   Hur kan ni vara så säkra på Lövens okunskap?

   Jag för min del är helt övertygad om att han likaväl som så många andra politiker som idiotförklaras vet precis vad dom gör!

   Att behålla makten, om än bara ett par år till betyder allt. Då spelar det ingen roll vad som händer sen!

   Gilla

   • ulsansblogg

    Att han inte vet ett dyft vad det gäller islam bevisar han med sina uttalanden. Han har också problem med vissa grupper inom SSU i Malmö där antisemitismen frodas vilket är ett av delproblemen med en viss religiös grupp.

    Gilla

   • Kalasbetalaren

    Hur vet du det? Kan han inte uttala sig så bara för att få röster?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: