Stökig bilträff i Lidköping


INRIKES. En stor polisinsats genomfördes under lördagen i Lidköping i samband med en stor bilträff. Tillställningen ska ha varit stökig, enligt polisen som hanterat ett flertal misshandelfall.

Foto av Brad Smith Pexels.com

Bilträffen inleddes vid 15-tiden på lördagseftermiddagen. Först vid klockan 01, natten mot söndag, avslutades polisens insats på plats. – Det är en spontan uppkommen händelse som vi tror har blossat upp via sociala medier, säger Morten Gunneng, Vakthavande befäl vid polisen i region Väst.

Det har varit stökigt på flera platser i Lidköping och polisen har fått hantera flera ordningsstörningar. I en sammanfattning konstaterar polisen att man bland annat utfärdat 98 ordningsböter och upprättat 13 anmälningar om olika typer av brott.

Kl. 01.00 avslutas insatsen. Bedömningen är att ca 600 fordon varit på plats under kvällen.  Nedan kommer en sammanfattning över en del av de ingripande som gjorts.

 • Ordningsbot 98 st
 • LOB 8 st
 • PL13 9 st
 • Direktförverkande av alkohol 55 st
 • Anmälan gällande brott 13 st ( b l a misshandel, ringa narkotikabrott , skadegörelse m m).

Polisen

-Pettersson säger att här rörde det sig inte om invandrare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Stökig bilträff i Lidköping

 • grebom5

  Bara 8 tagna för fylla (LOB) och enl §13 ”Om någon genom sitt uppträdande stör den allmänna ordningen eller utgör en omedelbar fara för denna, får en polisman, när det är nödvändigt för att ordningen skall kunna upprätthållas, avvisa eller avlägsna honom från visst område eller utrymme”
  Polisen måste älska dessa kvällar om inte för annat så, den förbättrade statistiken, fulla svenskar haffas bråkiga sektmedlemmar går fria.

  En full svensk jobbar mestadels hårt då han nyktrat till, en sektmedlem är densamme även dagen efter.

  Gillad av 1 person

 • Jörgen Filipsson

  Min son brukar vara på spontana bilträffar i Västerås han säger att invandrana har hittat dit och att det ofta blir bråk och stök när dom kommer Kan inte svara för hur det var i Lidköping i helgen

  (Han Corona testas 1 gång/vecka via sitt jobb)

  Gilla

 • Kungen

  Tänk om polisen vore lika ivriga när det gäller våldtäkter, misshandel, förnedringsrån, tvångsgifte, hedersbrott, stölder, skjutningar, explosioner, knivbrott i Vetlanda, bilbränder, könsstympning, olaga hot, övergrepp i rättssak, blåljussabotage, stenkastning mot polis och brandmän, mot ambulanser och bussar, resande på tåg och bussar utan biljett. mm.

  Motorburen ungdom har funnits lika länge som det funnits bilar och dom är inte perfekta men den importerade brottsligheten är något helt annat. Sätt nu in lika mycket resurser på invandrarbrottslighet som ni gjorde på detta.
  Visa nu att ni ställer upp på ” ALLAS LIKA VÄRDE ”

  Gillad av 2 personer

  • Jörgen Filipsson

   Jägare Motorburen ungdom NMR pensionärer som protesterar mot corona Sportskyttar då finns det Resurser Inte annars och Åklagare säger dom inte hinner med sina arbetsuppgifter Proritera rätt då? sluta ta mpt anmälningar från Näthatsgranskaren Tomas Åberg

   Gilla

 • Invandrare1957

  Grabbar o tjejer som umgås privat mekar i samma garage. Dom är en fara för Corona. Men bygg arbetsplatserna med invandrad arbetskraft det är okej.
  Åker vi till Biltema o fikar från jobbet så måste vi sitta vid varsitt bord. När vi byter en växellåda på jobbet så är vi på kramavstånd. Då är det ingen fara.
  Öppna gränser men en bilträff med svenska ungdomar. Då har antagligen polisen befogenhet och får visa våldskapital. Där kanske varmkorv hade hjälpt. Vem vet om det inte var folk i min ålder.

  Ett Sverige för svenskarna eller. Kanske Säpo kommer o hämtar datorerna man får börja gömma dom. Man blir en säkerhetsrisk när man är uppnosig.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: