Sabunis val gör livet svårt för oss muslimer

INVANDRING. Det är just genom den hatiska retoriken hos det parti som Liberalerna nu vill samarbeta med, som tillvaron och livschanserna saboteras för många muslimer i Sverige. 

Nyamko Sabuni, förtryckare kan aldrig skrida till verket utan medlöpare, skriver Sara Kukka-Salam (S) på Expressen Debatt.

Sara Kukka-Salam, är född 1989 i Solna, och socialdemokratisk politiker. Hennes mamma är finsk och pappa från Pakistan. Kukka-Salam är sedan 2020 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet.

-Pettersson säger att det är nästan pinsamt. Sara Kukka-Salam påstår uppenbart på fullt allvar att SD:s politik och retorik utgör det största vardagsproblemet för muslimer i Sverige.

Jag undrar om Kukka-Salam kan ge exempel på där SD:s politik har försämrat för muslimer. Man kan fundera på varför muslimerna söker sig till Sverige i hundratusentals om Sverige och SD är så illa.

Annars trodde jag att det var muslimer som förföljde andra människor över i stort sett hela världen där de är tillräckligt många.

Det finns säkert bra muslimer, men frågan är varför de inte kämpar mot avarterna inom sin ideologi utan mot västvärldens system som visserligen inte är perfekta men långt bättre än vad koranen har att erbjuda.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “Sabunis val gör livet svårt för oss muslimer

 1. Sara skriver “många andra svenskar som har en rätt att leva sina liv här i Sverige utan en hotbild.”
  Här menar hon naturligtvis unga kvinnor, tonåringar och gamlingar som blir offer för hennes bröder i tron att de med den rätta tron får göra som de vill.

 2. Att avsändaren i det här fallet är Socialdemokrater för tro och solidaritet bör väcka ett och annat ögonbryn.

  Vet ni inte vad de står för, läs Johan Westerholm..

 3. Vi har ju religionsfrihet enligt grundlagen, så vad är det som skulle göra det så svårt att vara muslim?
  Debattartikeln säger inte så mycket, för mig ser den bara ut som ett enda rabblande av rasist- och nazistbeskyllningar….

 4. Enligt den retoriken har vi gett upp Sverige och svensk kultur. Jag förstår inte varför man ska göra det. Jag flyttar ju inte till Pakistan för att leva i svensk kultur. Och troligen skulle inte dom tillåta det.

 5. Det är väl fortfarande inte Sabunis val som gör det svårt att bo här, det här är fortfarande Sverige som är ett kristet land sen länge. Det är nog hennes eget val att bo kvar i ett kristet så kallat demokratiskt land som är det största problemet. det finns andra länder som inte är så kristna att bosätta sig i om man har problem att bo här. Hur svårt kan det vara att förstå, eller är dom flesta av dessa gnällspikar extremt svagbegåvade med tankekraften

 6. Det är just det här som förkommer i Sverige också, fast vi har inte riktigt komit riktigt så långt som i England. Men snart, om S och deras gelikar får hållas och ingen tar tag i saken och stoppar människors rätt till sina egna liv och tankar. För vem vet, gränsen mellan tanke och uttalade ord kanske snart blir jämställt.
  Frågan måste drivas till och i domstol. Det måste prövas ända upp i HD. Allt för många blir dömda för skitsaker, dommar faller utan att hårddras. Människors åsikter bedöms som hat.
  Man måste ställa frågan varför de splittrar landet, för det gör dom och de påstår själva att det sker. Vem är skyldig till att lagar förändras till att vara folkfientliga och varför.

  Varför är den viktigaste frågan, det måste krävas ett svar av våra politiker.
  Här har alla politiker ett ansvar att ta reda på vad som är agendan, och samtidig redovisa om dom är för eller emot den utveckling som sker.

  Som videon säger, att gråt, känslor och kränkningar får för mycket utrymme
  för vissa människor medan andra kan inte alls kan få samma behandling.

  ” Dina känslor trumfar inte mina rättigheter”

  • Detta är en kommentar till Gruvmors inlägg med tillhörande sevärd video,… hamnade fel.

 7. Men då skulle väl alla Muslimska länder vara rena paradiset att
  leva i Sara? Men hur är det,varför ser merparten av Muslimska
  länder ut som en krigsskådeplats, varför dödas människor utan
  rättegång av andra som plötsligt fått för sig att smälla av en bomb
  så att hundratals blir dödade och många fler lemlästade?
  och allt detta sker i Islams namn, varför har man krigat mot andra
  och varandra i 1400 år?? Många av dem säger öppet att demkrati
  är inget att ha, nähä men varför tar man sig då till sådana länder
  där demokratri råder, i Sveriges fall har rått.

  Bygg upp era länder istället så har ni något meningsfullt att syssla
  med. Sverige har haft fred i 300 år, men det är på upphällningen
  sedan landet börjat fyllas med muslimer,. Ser Sara sambandet??

 8. Swebbteve gör livet lätt för tjuvjagare, försvarar miljardäres brott mot lagen.
  Om jag åker på en p-bot kan jag som fattiglapp räkna med swebbteve stöd? Kanske Lars Bern kan uttala sig om att åldringar med skrotfärdiga bilar bör få parkera var de vill.

  • Det finns inget bevis. Det bidde inte ens en tumme. Polisen försökte plantera bevis men misslyckades. De försökte också med giftspåret. Det gift de utredde kan inte döda en varg i den mängden de sa fanns. Som de inte hittade vid en husundersökning hos en annan person.
   Då rättsväsendet sysslar med sådant har ett samhälle rasat.
   Hedin har gjort ett åsiktsbrott. Han har sagt skrivit föreläst argumenterat mot varg i Sverige. Makten har inte bemött honom utan har med sin makt hittat på ett brott och gått in med häktning åtal beslagtagna jaktvapen som är likställt med Nordkorea.

 9. Kukka-Salam är sedan 2020 ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet.

  Nu inte bara främjar dom islam, nu har dom även en muslimsk ordförande…otäckt, riktigt otäckt.

 10. OT

  Pat Condell har publicerat ett klipp på Youtube, om yttrandefrihet i GB. Får se hur länge det får vara uppe, kolla fort om du har möjlighet.

  A Crisis Of Free Speech

 11. Hur kan det då vara att det dräller in muslimer här i Sverige ?? Det finns väl länder som passar muslimer bättre. Men då finns det ju inga bidrag att leva på för de flesta muslimer vill ju inte jobba. Det är därför dom kommer hit

 12. Ytterligare en osvensk som skriver oss på näsan. Hon kan välja på att försöka omdana Finland eller Pakistan. I mitt Sverige finns det inte plats för dessa.

 13. Stackare! Får hon inte skära halsen av otrogna som koranen föreskriver? Kränkande! Brott mot religionsfriheten!

  • 90 talet, men det blev inte så. Nu är Sverige en blandning av allt möjligt, latinamerikansk, serber, bosnier araber, albaner, ungrare och en del svarta.
   Så det gamla Sverige finns inte mer.

 14. Är Sara Kukka-Salem muslim eller enbart dum i huvudet? Hon har ju glömt hucklet om hon är muslim.

 15. Sara Kukka-Salam.
  Det är din icke anpassningsbara ideologi som förorsakar vardagsproblem i alla övriga kulturer som den drabbar. I alla gränsområden till muslimska länder, råder det krig eller oroligheter. Vems fel är det tror du?

 16. Och vissa muslimer gör det inte lätt för oss Svenskar att leva i vårt eget land.
  Man det här säkert Sara rett ut med sina partikamrater .

 17. Sanningen är väl den, att det är hennes medbroschor och syrror som inte kan sköta sig, som gör livet surt för henne och andra sk skötsamma muslimer

Kommentera