Den falska kvällspressen

MEDIA. Interna mejl från Sverigedemokraternas högsta ledning visar på en spricka i partiets hållning om islam. Det rapporterar Aftonbladet som har tagit del av korrespondens mellan partiledaren Jimmie Åkesson och partisekreteraren Richard Jomshof, skriver Aftonbladet bakom betalvägg.

Åkesson och Jomshof är fullständigt eniga om att islam inte hör hemma i Sverige. Det är ännu ett lågvattenmärke från Aftonbladet och de medier som hänger på.

År 2009

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Den falska kvällspressen

 1. Såg att Sörmlands Media fått Årets pris för ”bästa bevakning”….
  Vad Stenbock förstått av Pettersson m.fl. ännu ett bevis för hur dåliga press,som finns i Abzurdien ! 😉

 2. Dags att införa ett kvalitetsindex för gammelmedias tidningar.
  Baseras lämpligen på summan av antalet lögner / kvadratmeter tidningsyta.🙂

 3. Jag såg 30 min igår med Jomshof. Jag tyckte han var mesig och undfallande. Han var mycket tuffare i debatten i förra veckan om islam och kanske blivit tillrättavisad. YNKLIGT

 4. Vet inte var jag skall skriva denna nyhet…
  I Abzurdistan påstås ju omöjligt att utvisa de kriminella importerna, medan det går bra från Danmark,Tyskland m.fl. länder. Nedan ett utdrag från dagens BZ,när ytterligare en sådan 22-årig Libanes skickades med morgonplanet,till sitt hemland.:
  https://www.bz-berlin.de/berlin/knallhart-geisel-schiebt-den-naechsten-clan-verbrecher-ab
  F.ö den andre förbrytare som inom 14 dagar,tvingats lämna Tyskland !

 5. Som Jomshof säger så finns det frågetecken att räta ut, inte minst vad gäller den s.k. journalisten Holmberg i SVT, det finns verkligen stor anledning att ifrågasätta vems ärenden denne går.
  Det han höll på med igår om muslimer/islam/islamister var ju endast löjeväckande då man dagligen ser bevis på vad detta/dessa ställer till med inte minst i vårt land.
  Därför, att som Holmberg, ägna sig åt ren zozzeretorik anser jag mycket stötande med hänsyn taget till SVT:s uppdrag.
  Den sortens intervjuer kan vi vara utan !

 6. Möjligen att vissa trav och fotbollsresultat är sanna i den svinblaskan. Annars är det nog en ren olycka om nån sanning publiceras i den äckliga dyngblaskan.

 7. Sossarna har anammat och anpassat en devis från förr?:

  ”Ein Volk, ein Reich, eine Ansicht”

 8. Jomshof bestämmer inte själv vad han ska tänka, tycka eller säga. Jag är rädd för att det är kört för SD.

  • Andersson….hur har du det med ditt tänkande ?
   Överlåt gärna tänkande till de som har en ”normal” begåvning av detta.

   Ha en fin dag ☀️

   • Som merparten av svenskarna så har även Andersson tappat förmågan att tänka !

  • Andersson, jag har ledsnat på dig och hoppas du hittar en annan blogg att kommentera på eller varför inte starta en egen så kan du skriva vad du vill.

   -Pettersson

 9. Låt Aftonlögnen simma runt i sin egen träck, dom är inte bättre
  än så, det märks på alla dom kufar som får skriva draperna
  under öveträckmästaren Anders Lindberg som själv är utom alll
  räddning.

 10. Finns det fortfarande folk som köper/läser Aftonbladet ??
  Med vänlig hälsning, Sjöström

 11. Det binder samman den tanke jag har om människor som är vänster influerade. Har ett antal i bekantskap kretsen. De har en förmåga att säga saker som efter kontroll inte alls är förenlig med sanning, konfronterar man dom med det, så glider de undan med nåt annat som även det inte stämmer med sanning. de har kort sagt en annan syn på ärlighet med ord, och dess följder. Skäms inte alls för att ljuga och förtala andra, har en syn på sin egen förträfflighet, som försvar sitt beteende. Alla är inte det, men stor del av de jag känner, och de som skriver i tidningar, s.k journalister.

 12. Aftonbladet är verkligen med sin tid. En sju år gammal nyhet. Ha-ha, verkar som blaskan vill ta upp kampen med Expressens David Baas som gjort sig ett namn på att leta upp/köpa gamla nyheter om okända Sverigedemokrater som sagt något eller möjligen var på fest med ”olämpliga” personer för 15 år sedan. Ha-ha

Kommentera