Ardalan Shekarabi har rätt

INRIKES & BROTTSLIGHET. I går utsågs den kriminella somalier Yasin, som för närvarande sitter häktad misstänkt för grova brott till årets artist och årets hiphopare av Sveriges Radio. Det säger en hel del om dagens Sverige.

I februari 2020 diskades artisten Thorsten Flinck av SVT och fick inte delta i Melodifestivalen för att han var åtalad, ej häktad, efter ett trafikbråk.

Idag uttalar sig Sveriges socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) om moralen hos Sveriges Radio.

-Pettersson antar att Shekarabis ord och åsikter inte påverkar de ansvarigas arbeten på P3…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ardalan Shekarabi har rätt

 1. Även en blind höna hitta ju ett korn heter det ju, Såg honom nyss mer eller mindre försvara att sjukvårdspersonal som fått corona i tjänsten blir utförsäkrade av FK. Man tror inte att det är sant, Hemskt.

 2. Hans musik säger något om S idag påstår P 3 chefen om priset. Visst fan gör den det, djävla tur då att inte Peter Mangs o Lasermannen inte var musikaliska. Tänk vilken musik dom kunde skapat om situationen om S idag

  • Stenbock som a l d r i g tittar på STATS-TV,skulle gärna vilja veta vem de två rara, (paret ?) är för betydande personer !
   Att den vänstre år en av de importerade syns på långt håll,men den gamla damen t.h. är för mig en okänd varelse….

 3. Jag skulle vilja se anställningskraven för att få jobb på dagens SR P3.
  Dessa får man nog aldrig se, för dom törs förmodligen inte skriva ut dessa.

 4. Apan, somaliern Yasin, som uppmanar i sin s.k. artisteri till väldsamheter, borde utvisas och inte belönas med P3 priset.

Kommentera