Trump: Ta vaccinet

PANDEMI. USA:s förre president Donald Trump bröt tystnaden i en intervju med Fox News på tisdagskvällen och uppmanade alla amerikaner att vaccinera sig mot covid-19.

Två som är för vaccin…

Jag skulle rekommendera det och jag skulle rekommendera det till många människor som inte vill ta vaccinet och många av dem röstade på mig, faktiskt. Men vi var våra friheter och vi måste leva efter det och jag håller med om det också. Men det är ett bra vaccin. Ett säkert vaccin och något som fungerar, sa Trump.

Efter att ha lämnat Vita huset har det varit relativt tyst från Donald Trump. Experter har uppmanat honom att försöka förmå sina supportrar att vaccinera sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Trump: Ta vaccinet

 1. Det som talar emot COVID-19-vaccin generellt är att varken mot SARS (2003) eller MERS (2012), som båda är av coronatyp, har man lyckats med att framställa vaccin. Nu behöver det inte betyda något då det kanske saknades lönsamhet för att godkänna och tillverka.

  Nu tillhör jag inte den grupp som står först i tur men om och när min tur kommer ska jag ta en allvarlig funderare. mRNA-vaccin är jag dock högst tveksam till men jag utesluter inte något.

 2. Med svininfluensavaccinet blev jag däckad i 3 månader med 2 akutbesök för akuta andningsproblem, vaccinering aldrig någonsin mer !

  • Fantastiskt,har aldrig tidigare hört att man vaccinerat människor mot Svinpest. Finns det även vaccin mot den nu grasserande Fågelinfluensan ?
   Som sjöngs för länge sedan, ”Allting går att sälja med mördande reklam” !

  • Jag minns så väl den ett par hundra meter långa vaccinationskön för svininfluensan utanför vårdcentralen där jag bodde i Sverige innan jag stack från eländet när jag var på väg till jobbet. Många från byn som jag kände stod där rädda för att riskera att få förkylningen. Faktiskt riktigt skrattretande. När jag gick förbi dem sa jag högt och ljudligt att de måste vara dumma i huvudet på riktigt. Det var väl då jag på riktigt förstod att landet är förlorat. Riktigt sjukt vilka satans idioter svenskarna har visat sig vara. Själv låg jag i 3 dagar sjuk och borta från jobbet av den sen var jag fullt frisk och fick inte ens en förkylning på över 7 år efter tillfrisknandet. Misstänker att mitt immunsystem stimulerades riktigt ordentligt där.

 3. Artikel i Expressen jämför risken för att få en blodpropp mellan p-piller och astravaccinet och med den jämförelsen skulle ingen kvinna käka p-piller då risken för just propp är hög.
  Det är farligt att leva. Man kan dö för eller senare

  • P-piller har många negativa effekter på hälsan, både individens och samhällets då hormonerna hamnar i dricksvattnet och inte bryts ner.
   Somliga menar att minskad spermieproduktion beror bla på just det.
   P-piller ökar risken för flera cancerformer på sikt, blodpropp, negativt påverkad tarmflora, cystor och candida och många mår mycket dåligt av dem.
   Dessutom bidrar de till ökad spridning av könsjukdomar, då många användare struntar i kondom med nya partners.
   P-piller är skit!

   • Felaktigt att P-piller hormon hamnar i vattnet
    Redan på 90 talet gjordes en undersökning varför alligatorer och sköldpaddor i Everglades fick hanarna missbildade könsorgan.
    Slutligen hittades problemet.
    Ett kemiskt ämne som då tillverkades i 200 000 ton om året och blandades i allt möjligt, såsom färg, konstgödning, plast.
    Det läckte ut i naturen och där hade det samma påverkan som östrogen.
    Därmed inte sagt att P-piller är bra
    Men problemet ska angripas på rätt sätt

 4. Man måste inte var för eller emot vaccin. -Man KAN vara för i allmänhet, men ha betänkligheter när det gäller cirkusen runt dessa Covid-vaccin.

  Vissa, gamla, väl beprövade Vaccin är en sak, liksom nya och framtida -OM de går igenom ordentliga tester och studeras över tid.

  Numera kallas den som har frågor och betänkligheter, -inte nödvändigtvis är emot vaccin, föraktfullt för ”antivaxxer” och TILLSKRIVS bl.a. negativa attityder.

  -Men det är dumt att tro att bara för att något kallas vaccin är det alltid enbart fantastiskt och bra. -Det är väldigt naivt!
  Det KAN vara det, men man bör vara försiktig Så att ”boten” inte är värre än ”soten”.

  Men vissa generationer (?) tror att mänskligheten DÖR om vi inte sprutar i oss allt vad läkemedelsindustrin kallar vaccin. Var går er gräns? Fyra sprutor om året? Och ni tror att det inte kan ha negativa effekter på hälsan?

  -Det är naturligtvis upp till er att spruta i er vad ni vill, gör det om det känns bra, men kom inte med några jäkla vaccinpass, och försök tvinga på andra just dessa covid-vaccin av den anledningen att vaccinet skyddar ER som tar det, personligen, från att bli allvarligt sjuka, med NI kan fortfarande vara smittbärare!

  Och NEJ, ni kan inte hänföra dessa covid Vaccin med Ex polio som använts i decennier.

  Slutsats; vaccin kan vara bra, men allt som kallas vaccin är inte alltid det, för alla. Var och en måste få ta ta egna beslut.

  -Eller vill du lämna det åt andra; regeringen tex? -För DE är ju så förtroendeingivande, kompetenta och vill oss väl, eller?

  • Vaccin ges normalt i förebyggande syfte för att undvika ett omfattande sjukdomsutbrott. Med covid-19 går vi ifrån denna princip och ger oss in i en rådande pandemi med typ fem måttligt testade vacciner. Det finns en uppenbar risk att detta agerande skapar kraftfulla, nya, mutationer som kommer att döda ännu fler.

  • En stor skillnad mellan användningen av vacciner mot covid-19 och tidigare vacciner är att man istället för som tidigare ge vaccin i förebyggande syfte nu ger mer eller mindre testade vacciner mitt under en pågående pandemi. Det kan gå hur fel som helst.

   • Tror helt ärligt att de som tummat ner dig inte fattat att det var en kommentar på O.A:s inlägg. Som sagt, jag har inget större förtroende för random svennebanan längre. (Jag tummad upp), även O.A:s ”orginal” – såklart. Svennebananen, bloggägare eller ej har så att säga ”inte nått ända fram” trots att allt ligger bara ett par entertryckningar bort.

   • Ja Bertil Ibland så förstår jag mycket bättre varför Sverige befinner sig där det gör, bara genom att läsa en del insändare här och förståelsen över orsak och verkan som hos vissa verkar ha förtvinat
    Därför är det svårt att se någon ljusning, mer än flytta till ett anat land.

Kommentera