Sluta titta bort när Jemens barn svälter

BISTÅND & MEDIA. Socialdemokraten och desinformatören Anders Lindberg på Aftonbladet tycker inte vi ska titta bort när Jemens barn svälter. Det har naturligtvis herr Lindberg rätt i, men varför bara tänka på Jemens barn. Många miljoner svälter världen över, ännu fler går hungriga och en tredje grupp lider av näringsbrist. Runt fem miljoner barn under fem år dör varje år av svälter och sjukdomar som är enkla att bota.

Jemens grannländer är några av världens rikaste. Där ligger Saudiarabien, Oman, Förenade Arabemiraten, Qatar och Kuwait. Jag tycker dessa länder ska ställa upp för Jemens barn.

-Pettersson säger att om Jemens muslimska grannar som även är inblandade i konflikten där muslimer slåss med muslimer ställer upp så kan vi i Sverige ta hand om alla som som har det svårt i Sverige, bland annat många av våra pensionärer.

Sedan har Anders Lindberg varit för att Sverige lagt miljarder på ljugande unga män utan asylskäl med afghanskt medborgarskap. Hur klokt är det Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Sluta titta bort när Jemens barn svälter

 1. När de bortskämda bidrags-skojarna härjade som värst, för några år sen, så gjorde migränverket av med c:a 1 miljard i veckan. Varje individ som kom hit kostade oss 1 miljon per år under en tidsrymd av c:a 7 år. Alla kostnader sammanräknat landade på c:a 300 miljarder om året.
  Tänk om dumskallen Anders Lindberg hade vaknat till liv då, och protesterat mot pengarullningen. Men icke. Det var ju nödvändigt att curla dessa dagdrivare. Om A.L. inte hade varit så PK, så skulle dessa korkade satsningar istället kunna ha räckt till att stoppa svälten för alla barn på hela jorden 2 ggr. om. Det är A.L. och hans kumpaner som TITTAT BORT !

 2. Finns ett fint gammalt ordspråk. Städa upp framför egen dörr först.

  Men vet inte vad det är med styrande och opiniospåverkare. Man ska flytta ut blicken från Sverige hela tiden. Gäller precis allt från Corona till politik. Sverigebilden ska se fin ut.

 3. Hur många svältande barn hade vi kunnat hjälpa bara genom
  att inte ta in en av dom dagliga transporterna från Mena med
  icke arbetssökande, men som söker ett bättre liv på andras
  bekostnad?

  Vore något för dårpippin Anders att räkna på, ifall han kan räkna?

 4. Lugn Anders

  Vi ska hjälpa Jemen .
  Vi ska bara börja beskatta fastigheter och förmögenheter.
  De 50 miljarder Vi lägger på bistånd och de 150 miljarder invandringen kostar här hemma +allt det ställer till i samhället räcker inte på långa vägar

 5. Oavsett vad man tycker så är det bra att någon lyfter upp Jemen. Landet slits sönder av proxykriget mellan Saudi Arabien och Iran (USA vs Ryssland). Visst svälter miljoner barn runt om i världen (konstigt eftersom Sverige skickat u-hjälp till fattiga barn redan från 50-talet), men Jemen har aldrig nämnts tidigare. Och någon hjälp från de rika muslimska länderna kan man inte räkna med eftersom ingen vågar stöta sig mor Saudi och Iran (USA vs Ryssland)

 6. Sossarna lägger mångmiljarder på att finansiera kommunistiska terrorister världen över. Sluta med detta och använd pengarna för att korrigera brister i Sverige.

Kommentera