Stäng

Om ”snöljuget” med ”Heliga Greta”

Under de senaste 25 åren har klimatlalarmister och pressen, beroende på det aktuella vädret, ständigt förändrat sina berättelser om ”snöns snara försvinnande,, på grund av den globala uppvärmningen” och att ”all denna snö vi har beror på den globala uppvärmningen

5 reaktioner på “Om ”snöljuget” med ”Heliga Greta”

 1. Vädret har alltid varierat, jag minns en sommar i min tidiga ungdom i norra Uppland det regnade och var omkring +15 om dagarna hela juli. Så hade vi -18 året då i Småland det inte kom något regn från maj till augusti, hett som vid medelhavet. Jag låg i tält en natt i Rättvik frost minusgrader på midsommanatten, 6 plusgrader på Julafton
  Medelhavet javisst trettondagshelgen ¨71 det kom 15 cm snö i Kifissia straxt väst om Aten, sommaren därefter + 45 en vecka.
  Båda exemplen ytterligheter men ingen klimatkris som påverkats av oss människor.
  Placera 100 element ställda på plus 37 i ett nerkylt rum så dröjer det inte länge förrän det blir för varmt för att vara behagligt.
  Jordens befolkning var 1950 Ca 2,5 miljarder, 2020 8 miljarder.
  Alltså 5500000000 fler element inställda på 37 grader tror någon att det påverkar hur varmt det är nu?

 2. Det kommer snart andra tider för klimatalarmister, miljöforskare, modellbyggare m fl. Flödet av skattepengar till dessa lobbyister kommer sina.

  Det kommer bli slut med att bedriva lobbying finansierat med skattepengar. De känner nog hur den kommande verkligheten flåsar dem i nacken.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: