Sossarna blåser Sveriges pensionärer


INRIKES. Rebecca från kanalen Riks går igenom Socialdemokraternas löften om att höja pensionerna och socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) gör en utflykt till verkligheten.

Ardalan Shekarabi (S)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


25 responses to “Sossarna blåser Sveriges pensionärer

 • Erling

  Tror den nämnda kvinnan fick ökad pension med 5:-/månad i år.

  Det var inte mycket – själv fick jag en höjning på 6:-/mån. Nu blir det klackarna i taket. Tack (S) för att ni bryr er om de svaga!

  Gilla

 • Bosse S

  Ardalan Shekarabi är väl ”flyktingen” från London.

  Gilla

  • Pettersson

   Inte London, född november 1978 i Manchester, Storbritannien.

   Gilla

   • Bosse S

    Det var ju lika illa, men sista adress var alltså inte London?

    Gilla

   • Pettersson

    Jag vet inte om han bott i London men tror inte det. Ardalan Shekarabi är son till Hassan Shekarabi och Sajadi Sahra. Han föddes i Manchester i Storbritannien och växte upp i Shahriyar utanför Teheran i Iran. Shekarabi kom 1989 tillsammans med sin mor som politisk flykting från Iran till Sverige. Tillsammans fick de en lägenhet i Gävle och Shekarabi började i en förberedelseklass på grundskolan. Den dåvarande svenska regeringen hade precis skärpt migrationspolitiken genom det så kallade Luciabeslutet från den 13 december 1989 och det hade blivit svårare för asylsökande att få stanna i Sverige. Efter att ha fått avslag på sin asylansökan gick familjen under jorden. År 1991 beviljades de uppehållstillstånd av humanitära skäl.

    Gilla

   • Bosse S

    Här är lite läsning om A. Shekarabi.
    https://www.bgf.nu/refuserat/sssucensur.html

    Gilla

 • Bosse S

  Inte alla, bara vissa utvalda.

  Gilla

 • Nisse

  Glöm inte att superssosen Göran Persson tog 250 milijarder ur pensions fonderna och förde över till statskassan själv sa han att pengarna skulle betalas tillbaka men dom har nog gått åt till invandringen tror jag…….

  Gilla

 • Z

  Varför allah dessa indignerade röster? Det är ju detta ni röstat på.

  Tycker ni inte om utvecklingen rösta då på något annat parti 2022.

  Gilla

 • Tony

  Men Svensken är för djävla mesig, när nu en repressentant
  från regeringen frågar vad man tycker om våra nådepengar?
  Då kunde man passa på att fråga vad dpm sysslar med, dom
  behandlar pensionärer som mindre vetande, höjningarna dom
  babblar om är inga höjningar det är ju för fan sänkningar när
  man räknar in prisökningar ? Men typiskt för sossarna!

  Gilla

 • valentin

  Karlskoga kommun lurar skolbarnen med nätpolarnaprojektet, följ upp

  Gilla

 • Tony

  M en så kommer du förmodligen från ett annat land,
  och jobbar troligtvisd inte, och då är du högprioriterad
  hos Sossarna.

  Gilla

 • Anders

  Och nu vill de återinföra villaskatten som ytterligare en förmån för pensionärer

  Gilla

 • Anderdssonskan

  Så ser sossarnas sanningar ut. Applicera det på löften om Trygghet, Skola ,Poliser , Invandring etc,etc så förstår du bättre Sveriges utveckling
  Skrämma folk med SD och bla blablabla politik är det numer bara sossar som tror att det fungerar

  Gilla

 • Invandrare1957

  På sjuttiotalet hade dom så kallade skitjobben ganska bra betalt. Man fick betalt för att man förstörde sin kropp. Vartefter dom jobben har blivit invandrarjobb. Så har lönerna sjunkit. Därmed pensionen. Så jag vet inte hur regeringen har tänkt om framtiden kaos är vad dom skapar. Det finns en tid jag aldrig glömmer och fortfarande gör mig ledsen. Det är när man fick höra av svenskar. Finnjävlar kommer hit och bli förtidspensionärer. Det var just skitjobben som svensken eller dom flesta svenskar var för fina att göra. Som rengöring lackboxar Scania och städare. Nu får man höra hur fantastisk den invandringen var från samma svenskar. Därför är det så skönt. Det enda det hörs på att jag är från Finland är mitt namn. Så man slipper sånt. Från parasiter som blir förtidspensionärer till fantastisk invandring. Är det stolthet som saknas eller är man socialdemokrat. När araberna kom till Södertälje så blev finländare broderfolk med samma svenskar i Södertälje. Tror mera det är att man måste ha något att se ner på eller hata. Stoltheten för att vara ett fint folk saknas. Det är nog kommunisten. Alla ska ha det lika bara jag har det bättre. Och rösta på sossarna. Det som har skapat det Sverige vi har nu. Men allt går att ändra på och göra bättre. Inte för jag vill. Men jag har med åldern förstått att jag har ett val. Ta med min svenska hustru och flytta till svenskspråkiga trakter i Finland. Men det känns så förbannat fel. Men dagen närmar sig när man inte har något val. Kanske tillbaka till Åland där jag föddes.

  Gilla

  • Bosse S

   Det var inget jag hörde, måste i så fall varit starkt begränsat till vissa platser i landet. Har aldrig hört att man hånade och diskriminerade finnar mer än att man i olika landsdelar drev med stockholmare, göteborgare, och skåningar. Alla har vi som inte är födda i just den regionen vi befinner oss i, någon gång i livet fått en gliring om vårt ursprung. För min del så är inte det något att haka upp sig på.

   Gilla

 • Billy Boy

  Före socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) fanns en annan ohederlig socialdemokrat på den statsrådsposten, nämligen fd socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S).

  Den 20:e januari 2017 mitt i natten kl 00:14 twittrade hon ut sina lögner om att ”… säkra välfärden och pensionerna… ”

  Gilla

 • Kattsand

  Lita aldrig på en sosse.

  Gilla

 • Kungen

  Det är länge sedan sossarna brydde sig om pensionärerna. Dom bryr sig bara om sin importerade röstboskap. FY FAAN

  Gilla

 • per22

  Trygghet för dem som aldrig arbetat, och aldrig kommer att göra det.
  Ardalan Shekarabi (S)

  Gilla

 • Lightbrother

  Sossarna lovar guld och gröna skogar, men levererar barkbröd och späkning. Otroligt att de fortfarande har någon som röstar på dem. Med den socialdemokratiska politiken har Sverige fått flest fattigpensionärer av de nordiska länderna och fler än majoriteten av EU:s länder.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: