Är Luai Ahmed en av Sveriges modigaste personer?


INVANDRING. Luai Ahmed är författare, politisk vloggare och flykting från Jemen. 2014 flydde han till Sverige och började arbeta som vårdbiträde och servitör. 2018 började Luai studera International Migration and Ethnic Relations på universitet samt förbereder att släppa sin första bok, en självbiografi med titeln “A Refugee’s Crisis” som handlar om integration, islam, kulturkrocken och hans resa till Sverige”.

Luai Ahmed, Bild från Facebook

Luai Ahmed har sagt och skrivit en hel del kloka saker. ”Varför skulle svenskarna vilja integrera sitt eget land med en patriarkalisk medeltida kultur med postmoderna inbördeskrig, terrorism och osund kvinnosyn i bagaget?”

Luai är bög med allt vad det innebär i den muslimska världen. Han är en kille som flytt undan förtyck och förföljelse behandlas sämre än de som faktiskt förtycker och mördar.

Expressen med flera, som brukar försvara ljugande afghanska män utan asylskäl i alla lägen kallar Luai Ahmed ”Internetkrigare” utan att skämmas.

Om Luai Ahmed på bloggen…

-Pettersson misstänker att media ser ned på Luai Ahmed för att han är emot makten och islam och det är inte populärt i Sverige.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Är Luai Ahmed en av Sveriges modigaste personer?

 • Ronnie Oberg

  Luai Ahmed HAR GJORT SÅ mycket
  BRA❤️❤️❤️…. välkommen till Sverige 😁 välkommen in den konservativa världen….

  Gilla

 • Katten

  Jag är förvånad att han fick komma till tals i SVT
  Har nämligen hört honom innan

  Gilla

 • ruben

  Jag håller med honom. Jag undrar också hur Islam ö.h.t. kan få stöd i en demokrati. Jag kan inte godkänna naivitet, som bortförklaring. Det görs så mycket nu, som inte längre är folkviljan.

  Gilla

 • Invandrare1957

  Varför ska andra göra allt åt svenskarna. Förlåt är det som gäller rösta på sossarna och gnälla. Utan en invandrare ska tala om vad som är fel. Det gör väl saken lättare att han är homo också. Varför i helvete kan inte vi själva reda upp problemen i Sverige. Kämpa för sitt eget land är det fult eller.

  Gilla

 • Kungen

  Ja, det är han verkligen 👍👍

  Gilla

 • Roger P

  Underbar kille med sunda åsikter och kunskap om historien på de videos och annat han har framfört/deltagit i.
  Tyvärr så finns det för få av denne mans kunskaper som insett verkligheten med Islam m.m..

  Gilla

 • Peter Kostin

  Han berättade i band de tidiga klippen innan han tvingades lämna Sverige för ett tag, att hans mamma arbetade för kvinnornas situation i Jemen och det var hon som sa till honom att lämna landet. Luai kanske kunde berätta för Löfvén hur det är att vara kvinna eller homosexuell i ett muslimskt land. Då kanske Löfvén kan förstå varför islam kallas för en skit religion

  Gilla

 • grebom5

  Luai Ahmed, en speciell man med ett bra budskap. Dock är jag skeptisk att han i åtta års ålder skulle ha upptäckt att han var homo.

  Hur som helst borde han få uppbackning av svensk media och i synnerhet SVT, men de går islamälskarnas ärenden som så många andra.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Klok och självständigt tänkande kille som vågar ta debatten.

  Luai Ahmed är värd all respekt för det han gör.

  Gilla

 • hllviken

  Bra att Luai bor i Sverige! Han är en speciell människa som tillför mycket gott.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: