Stäng

Insändare: Obegriplig rasism i Efterlyst

BROTTSLIGHET. Det sänds ett program på tv3 som heter Efterlyst. Hur kan dom få fortsätta vecka efter vecka? De visar endast mörkhyade personer med svåruttalade namn. Det är en gåta att ingen tycks bry sig om denna rasism.

Bengt E, Skinnskatteberg

-Pettersson tackar Bent E och Fagersta-Posten för detta mycket märkliga fenomen, några exempel nedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 reaktioner på “Insändare: Obegriplig rasism i Efterlyst

 1. Avsändaren trollar ju uppenbarligen.

  Det är ett smart sätt att väcka eftertanke pch exponera mångkultursivrarnas reaktioner för vanligt folk.

 2. Roade mig att räkna alla ”svenskarna” på bilderna…
  46 stycken fick jag det till,samma antal som under 2020 lämnade oss p.g.a. plötslig död,genom olaglig ammunition !! 😉

 3. Hahaha härlig ironi. I min familj kallar vi programmet för babbelyst. Alternativt invandrartimmen.

 4. Det var väl bara en tidsfråga innan någon vänstermupp kom på att vad f@n, ”Efterlyst” beskriver verkligheten och det går ju verkligen inte för sig.

 5. Ännu ett gammalt ordspråk som medelst lite omtolkning kan passa in här:
  ”vad hjärtat är fullt av talar munnen.”

 6. Men det klagas ju ständigt på att utomeuropéer får för lite tid i media. Nu har de ju ett helt program.

 7. Om det inte är träffsäker ironi,så är det väl ett exempel på hur man skapar fake news för läsarna. Inte konstigt att samhällena i Sverige splittras och samtidigt blir allt farligare för allmänheten. En allmänhet, som sällan får bra rapportering från många av dessa tidningar med obegriplig agenda.

 8. Det har inte med invandringen aqtt göra skulle vårt
  universalsnille till ledare uttryckt sig .

 9. Om nu Bengt E i Skinnskatteberg finns på riktigt kan han inte ha vart utanför Skinnskatteberg och sakna TV Radio och förstånd

 10. Vi får väl hoppas att Bengt E.i Skinnskatteberg var ironisk.Om så inte var fallet så är det bara att beklaga stackars Bengt som inte förstår hur verkligheten ser ut nuförtiden i vårt kära fosterland.Tyvärr så är han i det fallet inte unik.Dom flesta har skygglapparna på och vill inte se hur vårt land succesivt förändrats med all utifrån kommande kriminalitet.F.ö.så gör Hasse Aro ett bra program och jag tror knappast att han är rasist snarare en verklighetsförankrad realist.

 11. Som skämtet gick på 90-talet när det gnälldes över att inte tillräckligt med kulturberikare syntes på tv. Förläng Efterlyst med 30 minuter.

  1. Självklart är han ironisk. ’Bengt E. i Skinnskatteberg’ är ett täcknamn. Jag tror att han jobbar på på Fagersta-Posten. Han skrattar säkert gott när han ser vad han har dragit igång på diverse alternativa media. Nu Pettersson får du se till att skärpa dig! Det är flera veckor till första april.

   Det kanske är en Bengta.

 12. Bara vänta, blir nog smäll på fingrarna tillslut. Vänstern o Miljömupparna låter ingen hacka på sina väljare. Dessutom har vi ju pedofilCentern ståendes på dom kriminellas sida, av ovan nämnda skäl. C vill väl värna om sina egna, så vad betyder några döda eller skadade i framtida attacker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: