Muslimska terrorister mördade man som test

ISLAM. De två bröder som sprängde sig själva i ett terrordåd i Bryssel 2016 kopplas till ett mord som aldrig kunnat uppklaras, rapporterar BBC.

Bröderna Khalid och Ibrahim El-Bakraoui (höger) rapporteras ha mördat en äldre man som test.

Enligt förhör med de misstänkta terrorister som överlevde, Mohamed Abrini och Osama Krayem, ska bröderna ha uppgett att de sköt en äldre man på gatan ”för att pröva hur det var att döda någon”.
Nu kopplas bröderna ihop med mordet på 76-årige Paul-André Vanderperren som blev skjuten på gatan 2014.

Osama Krayem är en ”svensk” från Malmö som varit med en hel del på bloggen. Krayem är åtalad för terrorism och mord på mängder av människor.

”Svensken” Osama Krayem Foto: Polisen

-Pettersson säger att pojkarna ovan lever efter det som står i Koranen och kallas islam och som det är avskyvärt att kritisera i Sverige enligt etablissemanget.***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Muslimska terrorister mördade man som test

      • Hitler och nationalsocialisterna var också socialister så självklart stödde de övriga socialistiska regimerna Tredje Riket.
        Det var först när Tredje Riket anföll Sovjet som narrativet ändrades och nazister blev omdöpta till fascister, kommunisternas ärkefiende, av den sovjetiska propagandan.

  1. Islamism är sprunget ur religionen Islam, enkelt att kontrollera läs utdrag ur koranen !

Kommentera