Man misshandlad och rånad på sin bil

VÅLDSVÅGEN. Flera polispatruller är just nu på plats i Lomma, straxt norr om Malmö, med anledning av att en man blivit rånad på sin bil och telefon.

Mercedes AMG CLA 45 Exempel

Två gärningsmän har hotat och misshandlat mannen i samband med rånet. De ska därefter ha lämnat platsen i mannens bil. Polisen arbetar just nu med att höra mannen samt söka efter fordonet.

Bilen är en grå Mercedes AMG CLA 45 S av 2020 års modell. Polisen tar tacksamt emot tips från allmänheten på 114 14. Bilen är efterlyst.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Man misshandlad och rånad på sin bil

 1. Den nyheten måste vara falsk för jag läste nyligen efter Vetlanda terrorn att ”rent generellt är det säkert i Sverige.”
  Om det mot förmodan händer något så kom ihåg att det har ”inte med migration att göra” det har den egenutnämnde landsfadern Steffe sagt!

 2. Var brottsoffret svensk var det nog ett av otaliga hatbrott igen, som i Vetlanda. Den här gången för att han var Svensk och hade en lyxig bil. Men Sveriges självgoda har inte tid att bry sig nu. De upprörs över det värre brottet att Richard Jomshof tycker illa om Islam. Döms han för hädelse möjligen? Han blev uppläxad med bestämd ton på TV4 i morse. I Sverige får man fritt tolka och antyda godtyckliga omdömen om att folk är rasister eller främlingsfientliga men de anklagade får inte säga emot utan att märkas inför allmänheten. Vem har rätt när det gäller åsikter och omdömen? Islams krigs-ideologi ska naturligtvis inte ha statligt stöd eller bidrag. Det bör gälla alla demokratiska nationer. Det är min åsikt.

 3. Som barn och ungdom är det farligt att äga en dyr jacka eller en bra mobil. Som vuxen är det förenat med livsfara att köra en exklusiv bil. Tack sjuklövern för att det blev som det blev.

 4. Stefans Lövens och Socialdemokraternas gullefjun, fortsätter med kulturberikningen !

  VAL 2022 bort med landsförrädarna!

  Ps….just det….Stefan säger att det är ju en vinst för samhället 🤮

Kommentera