Journalisten Joakim Lamotte diskuterar med Bert Karlsson


MEDIA. Bert pratar med journalisten Joakim Lamotte. Diskussionen handlar om händelserna i Vetlanda och mycket annat. Bert Willis Karlsson, även kallad Skara-Bert, född 1945, är en svensk entreprenör, skivbolagsdirektör, förläggare, programledare och före detta politiker. Han var medgrundare till Ny demokrati och riksdagsledamot 1991–1994.

Joakim Lamotte, född 1978, är en svensk journalist, samhällsdebattör och föreläsare. Han har blivit uppmärksammad för sina livereportage på facebook. Joakim har arbetat som reporter på SVT, bland annat för Uppdrag granskning och varit krönikör på Göteborgs-Posten. Numera frilansar Lamotte.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Journalisten Joakim Lamotte diskuterar med Bert Karlsson

 • Andersson

  Expressen:

  ##
  Okänd kvinna stoppade knivmannen i Vetlanda Följde efter den misstänkte • ”En hjälte”
  ##

  Himla otur att hon var på fel plats vid fel tillfälle.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Dessa modiga herrar jobbar FÖR folket. Då uppfattar de styrande att de jobbar MOT ledar-skiktet. De inser inte att folket representerar oss allihop. Nej, etablissemanget ser det som en VI mot DOM-situation, där dom är de onda krafterna därför att ledningen känner sina egna privilegier hotade av dessa sannings-sägare. Därför vill propaganda-maskineriet tysta och censurera de som vågar ifrågasätta regimen.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: