Jag önskar att den progressiva förstörelsen av Sverige bara var en dålig amerikansk film

INVANDRING. Sverige blir en farligare plats att bo i för varje år. Till och med i småorter som Vetlanda i Småland, där en 22-årig invandrare blev galen och knivhögg sju slumpmässigt utvalda svenskar, skriver dansken Mikael Jalving på Jyllands-Posten.

Vetlanda, en del av det allt otryggare Sverige. Bild Bengt Ljunggren

Några av mina bästa vinterkläder har jag köpt i Vetlanda i Småland på semester med familjen. Varma stövlar, vinterhandskar, mössor, halsdukar, underkläder och strumpor. Allt till låga priser och bra kvalité. När jag tar fram min vintergarderob i december eller januari tänker jag gärna på Intersport, stadens konditori, bokhandeln och parkeringen framför Maxis stormarknad, där barnen, min bättre hälft och jag alltid beundrar fyrhjulingar, Subaru och annan bensindriven hårdvara. Allt är större och billigare i Sverige. Även i de små provinsstäderna.

Men som de flesta vet blir Sverige tyvärr en allt farligare plats att bo på. Till och med i lilla Vetlanda, där en 22-årig afghansk invandrare som väntade på ett beslut om uppehållstillstånd och som tidigare har dömts för att sälja cannabis, blev galen med en kniv på eftermiddagen för 1,5 vecka sedan. Först på stationen, sedan vid Gretas blommor på Storgatan och slutligen framför Villys stormarknad, där vi ofta har parkerat bilen och handlat. Cirka tio minuter senare sköts gärningsmannen effektivt av polisen, som angav att det var en terrorhandling.

Det blev blodig. Sju slumpmässiga svenskar skadas, varav tre livshotande. Några dagar före attacken blev jag uppringt av en journalist på SVT. Han ville bjuda in mig att delta i en TV-debatt om svensk invandringspolitik.

Mitt första tanke var att den svenska regeringen inte har någon invandringspolitik, men jag förklarade för journalisten lite mer pedagogiskt vad jag menade, inklusive att den rådande mångkulturalismen och den extrema migrationen till Sverige riskerar att göra vanliga svenskar till främlingar i sitt eget land, och att det till och med kan få mycket våldsamma konsekvenser under de närmaste 20-30 åren.

Jag sa också att jag gradvis har kommit till slutsatsen att terror bara är topp på isberget. Du har narkotikahandel, gäng- och klankultur, exploderande välfärdsutgifter, parallella samhällen och etniska spänningar från vaggan till graven.

Den vänliga journalisten tackade för mina synpunkter och sa att han bara skulle prata med sina chefer. Naturligtvis visste jag vad det betydde. Han återvände med meddelandet att de skulle använda en socialdemokrat i stället. Jag skrev att så kan det gå och skickade honom ett förslag om att välja en dansksocialdemokrat. Jag är trots allt en snäll man.

Mikael Jalving

Läs hela krönikan på Jyllands-Posten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Jag önskar att den progressiva förstörelsen av Sverige bara var en dålig amerikansk film

 1. Vad menar den där Erika Ohlsson?
  Vad syftar hon på?
  Åter en sinnesförvirrad person

 2. Han blev inte alls galen han följde helt enkelt koranen, som uppmanar att döda kristna för att säkra sig en plats i paradiset.

 3. https://images.hdsydsvenskan.se/980×588/ahkCj0k6F_ltDmDqZwmhIoQYwyY.jpg
  Bilden ovan är från förmiddagens HD.
  I texten påstås att en bil ”fattade eld” vid gamla S:t Marias dårhus i Hbg.
  Dessa byggnader som tidigare användes för att hjälpa psykiskt sjuka,är i dag platsen för många av stadens olika förvaltningar.
  Därför misstänker Stenbock att åket knappast självtänt.Tror istället att någon inte fått de medel den önskade,och som tack tänt på något av de anställdas fordon….Kanske rent av några av deras importerade pyromaner,ligger bakom ?

 4. Kultur och klaner, känner de sig orättfärdigt behandlade, om någon helt plötsligt säger nej, är de tillbaka i sitt hemlands mönster. ”Jag skall hämnas de kan inte behandla mig så här.”

  Vilket vapen de väljer beror på tillgången av kontanter, fattig tar kniv, rik narkotikasäljare pistol alt. revolver.

  Om vi istället för att från dag ett skämt bort dem att de får gratis så tror de naturligtvis att det ska fortsätta så, utan ställt samma krav på dem som på oss skattebetalare hade vi haft färre främlingar här.

  Med krav på sig, vad tror våra myndigheter de haft i sitt hemland, högre krav än vad vi kan tänka oss naturligtvis.

  Kardinalfelet med våra politiker och myndighetspersoner är att för få har arbetslivserfarenhet, allt för dålig kännedom om främmande kulturer, har inte bott och arbetat i främmande land i andra kontinenter än möjligen Europa.

  Dessutom är vi mycket uppmärksamma om vi får in främmande invasiva arter av växter och däggdjur, dock tror vi att alla Homo sapiens är stöpta i svensk form och har samma kultur och uppväxtförhållanden som vi har.

 5. Ja, situationen i Sverige idag är som en
  otäck dröm. Värst är dock att svenskarna
  resignerat o accepterar situationen.
  Från våra politiker finns inget att hämta.
  De ljuger, mörkar o skyller på andra.
  Arma land

 6. Sedan Stefan Löven blev statsminister har allt gått åt helvete skjutningar våldtäkter mord misshandel knivskjärningar bilbränder skolbränder bedrägerier samtidigt så ser mp tillsammans med S att invandringen ökar man undrar trots denna katastrof som landet befinner sig i så finns det folk som röstar på S hur är dom funtade ?

  • De som röstar på S är till största delen importer och ättlingar till importer. De är många nu.

 7. Journalister, medier, politiker och andra som vurmat för en massiv invandrings politik har fullt upp att hålla muren upprätt. Mot oss andra som sett vad som kommer att ske och som nu sker. När muren rämnar far de med i svallvågorna och hamnar i det sociala patraskets ödemarker, är de rädda för. Man kämpar så länge det går, men en dag så går det inte längre, det är då när övervägande del av befolkningen, har måst inse att muren var en målad kuliss, som visade sig vara förödande för landet och folket. som byggt upp det.

 8. Vi har vant dem vid ”soft life” med iphone och adidaskläder utan att de gjort något för oss. Vem tror att detta blir det enda terrorhandlingen från gymnasiebarnen? Detta är den första, men knappast den sista. Ty, vi sänder dem till ett land där de tvingas arbeta, och de tycker de inte om, därför valde de Sverige! De strävsamma väljer USA. Förlorarna och gettomänniskorna från jordens alla hörn väljer Sverige.

  Detta räknade jag ut när de tog gymnasielagen, är det någon mer som gjorde det, räck upp en hand!

 9. Sånt här vill vi inte tala om . Det får inte komma ut just nu . Vi håller ju på å’ grillar en Sverigedemokrat .
  Schhh.

Kommentera