Världens mest toleranta

Gårdagens ”Sverige möts” i SVT behandlade det mångkulturella Sverige. Där fanns förespråkare, där fanns kritiker. Där fanns de som inte ser några som helst problem med islam, där fanns de som bara ser problem med islam.

Fast den här bilden är ganska talande för alla de som blundar inför alla de problem som islam för med sig.

Jag tror inte att Lars Wilks håller med. Hans ”brott” var att göra en karikatyr på profeten Muhammed.

Jag tror inte de anhöriga till offren för den brutala attacken mot Charlie Hebdos kontor i Paris håller med. De mördade männen och kvinnorna jobbade bara på en redaktion vars tidning hade publicerat satirteckningar av profeten Muhammed.

Jag tror inte Mona Walter håller med. Hennes ”brott” var att konvertera till kristendomen och kritisera islam. Hon lever idag på hemlig ort och under beskydd.

Jag tror inte kristna och andra minoriteter i muslimska länder håller med. Kristna är mer förföljda i muslimska länder än vad muslimer är i kristna.

Jag tror inte att de två iranska kvinnorna Shaparak Shajarizadeh och Yasaman Aryani håller med. Bägge dömdes till tvåsiffriga fängelsestraff för att de vägrade bära slöja.

Jag tror inte att de som dödats p.g.a. sin sexuella läggning håller med. I många muslimska länder inte bara fängslar man homosexuella, man avrättar dem.

Listan kan givetvis göras längre, men mannen på bilden ovan borde fått den givna frågan. Är det verkligen så?

16 thoughts on “Världens mest toleranta

 1. Fobier är ett ångestsyndrom, som alla karakteriseras av starka ångestupplevelser, ofta utan saklig grund, som orsakar lidande och i något avseende förhindrar ett normalt fungerande.

  Tex skräck för att äta griskött, ta folk i hand eller inte kunna visa sig bland folk utan slöja

  Att kritisera en totalitär ideologi som Islam är inte en fobi

 2. ”Islam är den religion som respekterar varenda en”.

  Att SVT kan sända ovanstående lögn utan att programledaren tar avstånd från uttalandet, visar hur långt islaminiseringen har gått inom Public service.
  Men, att vissa partiledare kritiserar Jomshof för att han berättar sanningen om islam, det går tydligen bra.

  • Normalt skulle en reporter kalla situationen för ”öppet mål” och ställt de frågor som man givetvis inte kan besvara, utan en massa lögner då.
   Lögner till ickemuslimer går bra enl. koranen, i alla lägen.

 3. Richard Jomshof har gjort ett uttalande om islam och SVT-Text hugger förstås som en kobra på denna godbit och som inte går att motstå, när man vill att drevet mot SD ska öka ytterligare.

  Text-tv sid. 117: ”Hård kritik mot SD efter uttalande. I tisdags medverkade Sverigedemokraternas partisekreterare Richard Jomshofi SVT:s debattprogram Sverige möts. Ämnet för kvällen var framtiden för det mångkulturella Sverige.Jomshofs sade då att islam är en ”avskyvärd ideologi och religion”. Uttalandet kritiseras nu av flera partiledare. ”Sverigedemokraterna visar helt öppet sin islamofobi och sin avsky mot en stor del av Sveriges befolkning. Det är helt oacceptabelt”, skriver Märta Stenevi (MP) på Twitter.
  Enligt Jomshof har hans uttalande ”vantolkats”.
  (https://www.svt.se/svttext/web/pages/117.html)

  För övrigt så har Richard Jomshof sagt sanningen om islam sedan mer än åtta år tillbaka:

 4. Islamofobi säger Annie Lööf att vara rädd för islam är ingen fobi det är en helt rationell rädsla. Bevisar bara var hon står och hur otroligt korkad hon är. C, S MP och V i en regering skulle vara ett stort framsteg för islamismen.
  Hoppas innerligt att det aldrig kommer att hända.

 5. Jag skulle vilja svara på slutfrågan. När har SVT ställt några kritiska frågor till vänsterfeminister och muslimer? Aldrig. Det är bara sverigedemokrater och de som ligger långt till höger som får besvärliga frågor. Och ibland avbryter journalister sverigedemokrater innan dom svarat färdigt och tillrättavisar dom.
  Ursäkta Pettersson men SVT är en riktig jävla vänstermuslimsk skit kanal.

 6. Ja hur kommer det att gå för alla dom som idag skryter öppet
  med sin homusexualitet ifall Muslimerna får övertaget i Sverige??
  Undrar ifall dom tänkt så långt?

 7. Sverige möts där sa Jomshof att islam är en avskyvärd religion och det togs upp av Ulf K och Annie L som ett avskyvärt uttalande.
  Däremot kommenterade de inte den man från Jemen som också sågade islam, det säger allt om dessa två partiledare.
  Båda två riktiga dritoxar!

  • Som jag har sagt, fjollan ulf ska inte Jimmie lägga sig platt för, då kan det bli ett jävligt stort tapp av väljare.
   Behöver inte rödskrikan ta avstånd från bögfederley, så ska det inte tagas något avstånd från Jomshof bara för han säger sanningen.

 8. Stig Malm hade rätt för de som minns, tyvärr har han lämnat oss för ett tag sen…

 9. Nu blir det fart på cykelhjälmsförsäljningen.
  Så som PK-människorna och partierna gick
  i taket….

 10. Han är ju hjärntvättad och ränderna går aldrig ur
  Förstår inte ens varför föräldrar tar bort sina barn från hat och förtryck på skolor med extrem sektens ideologi.

Kommentera