Socialdemokrat åtalas för sex bögvåldtäkter i RFSL:s lokaler i Stockholm

BROTTSLIGHET. Åklagare har i dag den 10 mars väckt åtal mot en 56-årig man misstänkt för sex fall av våldtäkt och två fall av sexuellt ofredanden. De fyra målsägandena är asylsökanden som sökt hjälp hos 56-åringen då han arbetade som migrantkonsulent på RFSL Stockholm.

Pablo Leiva Bild från Twitter

Enligt åklagaren har övergreppen ägt rum på mannens tjänsterum i centrala Stockholm. Han arbetade då på RFSL Stockholm, Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter.

Målsägandena var mellan 26 och 28 år vid brottstillfällena. – Jag menar att de här männen har upplevt att de befunnit sig i en slags beroendeställning till 56-åringen. De har sökt upp honom för att få hjälp och rådgivning i sin asylprocess eller i sin rätt att få stanna i Sverige. Kärnfrågan vid rättens prövning är om männen har varit i en särskilt utsatt situation, vilket jag anser att de varit. De har uppfattat att de måste ha sex med honom för att få hjälp att få stanna i Sverige. Målsägandena har inte deltagit frivilligt, säger kammaråklagare Paulina Pilati vid City åklagarkammare.

Mannen häktades den 11 december 2020 och har varit frihetsberövad sedan dess. Förhandlingsplan är inte utsatt, det är tingsrätten som sätter ut tid för förhandling.

Målnummer i Stockholms tingsrätt: B 5388-20

-Pettersson ser efter kontakt Stockholms Tingsrätt att den åtalade heter Pablo Leiva och är född 1964. Pablo har arbetat på det skattefinansierade RFSL Stockholms kansli sedan 1990-talet och och varit involverad i organisationen projekt “Newcomers”, som ”erbjuder aktiviteter, upplysning och rådgivning på en trygg plats” för HBTQ-asylsökare och illegala invandrare. Jag är lite osäker men tror att Pablo Andres Leiva Salinas hör hemma i Chile.

Jag undrar när statsminister Stefan Löfven (S) ska bjudas till TV-sofforna och förklara värdegrunden bland medlemmarna i SAP. Det börjar bli mycket nu, misstänkt våldtäktsman ovan och flera dömda mördare bland socialdemokraterna.

Jag är övertygad om att HBTQ-certifiering, genus-trams och bidrag till RFSL är ett sätt att kasta skattepengar i sjön. Det är bluff, vanligt sunt förnuft, att vara korrekt och artig mot alla går precis lika bra och kostar inget extra.

Bilden som publicerats på RFSL Malmös Facebooksida. Är alla bögar och flator fattiga eller vad menas? Ska det göras kattmat av mångmiljonären Jonas Gardell?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Socialdemokrat åtalas för sex bögvåldtäkter i RFSL:s lokaler i Stockholm

 1. Vad är det som är konstigt, när sexuellt perversa samlas i en klubb är det väl ganska naturligt med sex med allt och alla.
  Vilka trodde ni sprider aids, köper dildo, butt pluggar och plastvaginor?

 2. Ställer upp på allt, för att få svenska bidrag…

  nu har RFSL börjat kampanja och flagga prideflaggor på t.ex. Danderyds förlossningsklinik:

  • Ni får ursäkta en äldre man som endast känner till genus kvinna, man samt en del udda typer som bög och flata.
   Handlar det om en flata som är med barn så är hon inte flata eftersom två kvinnors sexakt ej kan leda till befruktning.
   Eller är det en kvinna som vill vara man men träffade en kvinna som egentligen är man, men enligt deras skeva syn på naturlagarna vill ha barn och därför gör ”kvinnan” ”mannen” med barn.
   Ni hängde med va?
   Inte alls konstigt att det Sverige jag lever i just nu har stora problem, eftersom alla tydligen kan göra va fan som helst, utan att någon anser det onaturligt.

 3. Stockholms stads grundskolor är infiltrerade av RFSL som certifierar skolor,
  det borde underkännas, och kriminaliseras: exempel bild gravid negerman:

  • Här har vi alltså en man som utger sig för att vara kvinna och har anlagt en make-up och hans kroppsbyggnad är som en nutidens kvinna utan kurvor.
   Alltså hon går till en gynekolog för underlivsbesvär vilken då förväntas se en vagina, men helt plötsligt ser en penis.
   Om då gynekologen ,oavsett kön, säger ”hoppsan” då blir denne han som utger sig för att vara en hon mycket kränkt och måste gråta ut hos pressen.
   Pressen hugger direkt, stora rubriker ”Läkare diskriminerar patient!”
   Det anses så viktigt att en studie måste göras med ett Universitets goda minne ”va fan håller vi på med.”

 4. Min mail påpekande till SVT.
  I dagens Rapport glömde ni att tala om att den dömde våldtäckaren var aktiv Socialdemokrat
  Mvh
  G Norström

 5. Ingen rolig läsning . Han lär ha varit aktiv inom (C). Hyggligt att ge sig på grabbar som behöver allt stöd.

 6. Tror inte sossarna är förvånade alls.
  Centern och sossarna är ju bögpartier i allra högsta grad.
  Det blir väl en liten kärleksmanifestation med några handhjärtan sen
  är det glömt.
  Sånt här förlåter S,C, V och MP utan tvekan.

 7. Inget Twitter från Morgan eller Annika Strandhäll om detta Ej heller om dom 2 mord dömda Politikerna från S

  • Har det varit en SD:are som tappat en brun vante så hade rubrikerna inte ens fått plats på första sidan i MSM, och SVT kört 24/7 i veckor om smetningen.

Kommentera