Vaccination av palestinier som arbetar i Israel påbörjad


PANDEMI. Kampanjen för att vaccinera palestinska arbetare som har giltig licens att arbeta i Israel började idag. Igår, måndagen den 8 mars 2021, har kampanjen börjat för att vaccinera palestinska arbetare som har en giltig licens att arbeta i Israel och de judiska samhällena runt om Judeen och Samarien. Kampanjen bedrivs bland annat under ledning av det israeliska hälsovårdsministeriet, COGAT (Coordinator of Government Activities in the Territories), samt Magen David Adom.

Vaccinationskampanj för palestinska arbetare i Israel. Bild: Cogat

De stationer som har upprättats vid de olika gränsövergångarna i Judeen och Samarien började arbeta i morse under drift av israeliska sjukvårdspersonal och Magen David Adom, tillsammans med företrädare för civilförvaltningen och Land Crossings Authority. Under de närmaste två veckorna kan varje arbetare som vill vaccineras göra det vid en av dessa stationer i samordning med sin arbetsgivare och berörda myndigheter.

Läs mer om vaccinationskampanjen här.

-Pettersson undrar varför inte palestinierna vaccinerar sitt eget folk för alla biståndspengar de får…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Vaccination av palestinier som arbetar i Israel påbörjad

 • yup

  Abbas bankkonto i Schweiz är alltid prio ett. När ledningen skummat sina procent, går en tredjedel av hela budgeten till martyrfonden (dvs socialbidrag till kriminella som sitter i israeliska fängelser) och resten till ledningens kusiner och övrig familj som utgör större delen av ”statstjänstemännen”.

  Gilla

 • G Nordström

  Ja nu när facit av vaccineringen börjar klarna så blir det väl många doser över

  Gilla

 • centurion

  Nej, Wallströms biståndspengar ska givetvis bara gå till terroristerna och deras bomber. Hur skulle det se ut, om man köpte vaccin. Det vore ju inhumant.

  Gilla

 • Thomas

  Nu fick Palestinierna för ett tag sedan vaccin till sin sjukvårdspersonal. Men genom något misstag så blev det politiker, fotbollsspelare och vänner i Jordanien som fick sprutorna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: