39 nya registrerade dödsfall med covid-19 i Sverige


PANDEMI. 39 dödsfall har registrerats sedan i fredags enligt Folkhälsomyndighetens statistik. Totalt har 13 042 personer dött med covid-19 i Sverige.

Trenden med minskningen av antalet avlidna per vecka håller i sig. – Vi tror att det handlar om den vaccinationsinsats som gjorts och görs. Det är så klart glädjande, säger Sara Byfors, enhetschef på FHM.

De senaste siffrorna, som är baserade på vad regionerna har rapporterat in till det nationella vaccinationsregistret, visar att 986 389 vaccindoser har getts i Sverige. 669 950 personer har fått minst en vaccindos. 316 439 personer har fått två vaccindoser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE15800008257809334151689 responses to “39 nya registrerade dödsfall med covid-19 i Sverige

 • Peter Kostin

  Sedan stod den stockholmska intelligentian och skanderade att det inte finns någon pandemi. Det visar väl att stockholmare saknar kunskaper om vad som sker utanför tullarna. Jag skulle vilja säga att stockholmare är dummare än övriga svenskar.

  Gilla

 • Rakapuckar

  Dessa äckliga (människor) som styr och har förstört vårt en gång så vackra land, hoppas ni får en jävulskt lidande i nästkommande liv eller var man nu hamnar till slut!

  Gilla

 • Janson

  Hur många dör en helt ”vanlig” dag i Sverige med alla möjliga sjukdomar?
  En som dog i cancer kanske också hade diabetes, eller han som dog av blodförgiftning led även av syfilis??
  Men nu har dom som sagt fått farsoten corona som en gåva från ovan att skrämma oss med.
  Och ett folk i rädsla är lätta att manipulera, nu har vi annat att tänka på och märker inte den kraftigt ökade importen av slaktare frå musliska regioner, inte förren det är för sent!
  Vi får inte träffas längre, vi kan inte protestera eller agera mot vansinnet.
  Och som en sista spik i kistan, nu skall även alternativa nyheter förbjudas!

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Socialdemokraterna levererar ☠️

  Gilla

 • Wolfie

  Här har man sparat in många pensionärers pensioner, hundratals miljoner kr., som nu kan ges till massinvandringen. Man förstår ju varför Sveriges svar på dr. Mengele, A.Tegnell, inte får sparken trots att han är en total nolla !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: