Stäng

Nytt bränsle till debatten

Knivdådet i Vetlanda där sju helt oskyldiga människor föll offer för en afghansk medborgare inföll samma vecka som domen föll över de tre afghanska medborgare som brutalt knivmördade en annan afghan i Kiruna.

Detta ger förnyat bränsle till den fråga Petterssons upprepat vid flera tillfällen.


Var de migranter som mördat, misshandlat, rånat, missbrukat, våldtagit och vandaliserat kriminella redan innan de valde destination Sverige eller har de inlett sin kriminella bana under sin korta tid i landet?

De som främst skulle gynnas av en sådan debatt är de skötsamma migranter som arbetar, betalar skatt, lever hederligt och inget hellre vill än att anpassa sig till de lagar, regler och den kultur som byggt upp vårt land.

Troligt är att en sådan debatt skulle strypas i sin linda då sanningen skulle belysa något som både politiker, myndigheter och intresseorganisationer försökt dölja i allt för många år. Det kan inte vara en slump att så många migranter varit och är inblandade i grov brottslighet. Att skylla denna importerade brottslighet på arbetslöshet, trångboddhet, sysslolöshet och brist på fritidsgårdar är att krypa undan från den känsliga debatten och ducka för obekväma frågor.

2016 presenterades siffror från Migrationsverket som sade att hela 81 procent av samtliga asylsökande saknade pass och andra id-handlingar. För afghaner och somalier som söker asyl i Sverige var siffran i det närmaste 100 procent. Är det då att använda ”ett rasistisk språkbruk” när många ställer frågan om det bland alla de tiotusentals migranter finns individer som de facto har ett kriminellt förflutet i sina hemländer? Finns det andra bakomliggande orsaker till att just afghaner och somalier förekommer i rubriker om grova brott, än att det svenska samhället bär skulden för denna utveckling?

4 reaktioner på “Nytt bränsle till debatten

 1. Klart att det var en medveten import, dom som talade sig
  mest varma för dessa 9700 var Stefan Löfven och Rödskrikan
  tror till och med att dom annonserade efter unga män nere
  i Afghanistan, för nog lider väl kvinnfolket där även av krig, men
  dessa var inte aktuella dom som kom kan ju hålla uppe våldet
  mot Svenska folket, och då är det ju bäst att importera dem i
  tiotusental?

 2. Det här skrev den brittiska tidningen Independent (med flera brittiska tidningar också Huffington Post) redan den 22:a September 2015 d v s när flyktingströmmarna till Europa började växa sig stora.

  Det var i samband med att den dåvarande brittiska premiärministern David Cameron (Tory) besökte flyktingläger i Jordanien och Libanon för att på plats informera sig om läget:

  Delcitat

  1 in 50 Syrian refugees in Europe could be an ISIS jihadist, minister warns David Cameron.
  Mr Saab said he had no firm information on terrorist infiltration of refugees, but said his ’gut feeling’ told him it was happening.

  Slut delcitat

  Läs mer på Independent:

  https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/1-in-50-syrian-refugees-in-europe-could-be-an-isis-jihadist-minister-warns-david-cameron-10501249.html

  Delcitat

  Islamic State could be sending jihadis out of Syria posing as refugees, a Lebanese government minister has warned.

  Education minister Elias Bou Saab suggested that as many as 2% – one in 50 – of the refugees could be “radicals”, which he said would be “more than enough” to cause problems.

  Slut delcitat

  Läs mer på Huffingtonpost från15/09/2015 – Länk nedan:

  https://www.huffingtonpost.co.uk/2015/09/15/refugee-crisis-one-50-islamic-state-radicals-lebanese-minister_n_8138334.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLnNlL3VybD9zYT10JnJjdD1qJnE9JmVzcmM9cyZzb3VyY2U9d2ViJmNkPTcmdmVkPTJhaFVLRXdpbWo0Nm1yZXprQWhVSXM0c0tIVG1sQnRrUUZqQUdlZ1FJQmhBQiZ1cmw9aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuaHVmZmluZ3RvbnBvc3QuY28udWslMkYyMDE1JTJGMDklMkYxNSUyRnJlZnVnZWUtY3Jpc2lzLW9uZS01MC1pc2xhbWljLXN0YXRlLXJhZGljYWxzLWxlYmFuZXNlLW1pbmlzdGVyX25fODEzODMzNC5odG1sJnVzZz1BT3ZWYXczNEVTUGJlaV9iNE1WQ2REVldmaXRl&guce_referrer_sig=AQAAAB5g5llh5yRz-M1j4taitQDqeTRGrk9pWvGAJx4i26CEvneYrn9lvWk-1JYrx_Y388GiZjaZaa86Q2sXW3F2gG7dTQ54A2972ADJ2_bTHXX0vLyy6-V2XcJ_992TU4Rarz54wKzn3TqWQdy1FgSmT8xlzr6fc_s3Cn-7fPQ0yUB8&guccounter=2

  Att dessa misstankar tidigt visade sig vara sanna bekräftades kort tid efter att de brittiska tidningarna publicerat nyheterna.

  Men svensk media nämnde ingenting om detta. Stefan Löfven stod på Medborgarplatsen i ett ”Refugee Welcome” event och ropade, ”Mitt Europa bygger inte murar” mm.

  Sverige fick sin beskärda del av de islamistiska IS-terroristerna med den enorma flyktingströmmen genom Europa och man upptäckte misstaget alldeles för sent. Fortfarande plågas vi av att IS-terrorister finns i landet och de kan ej lagföras och utvisas p g a justitie- och migrationsminister Morgan Johanssons saktfärdiga agerande för att skapa de lagar vi behöver. Säpo och Migrationsverket verkar också onödigt länge ha sussat mycket djupt i sina Törnrosadrömmar och därmed inte förmått att tidigt sätta in nödvändiga motåtgärder.

  Våra nordiska grannländer Danmark, Norge och Finland var däremot snabba att skapa de lagar som behövdes så att polisen kunde spåra upp, gripa IS-terroristerna och rättsväsendet fick möjlighet att döma dem till långa kännbara fängelsestraff.

 3. Som barn hälsade vi på släkten i Finland. Redan då sa man med ett skratt. Socialbidrag i Finland bättre att betala en båtbiljett till Stockholm Sverige tar emot. Det låg nog en sanning bakom det. Alltid varit intresserad av människor. Dom lite udda finländarna där kom det fram att dom hade fått ett en varning i byn i Finland. Stick härifrån eller så slår vi ihjäl er. Haha ja det blev Sverige. Den fantastiska invandringen som var så bra. Finns ingen bra invandring. Det bara är så eller träffar man kärleken i ett annat land då anpassar man sig. Farsan kom efter andra världskriget. Morsan kom början på femtiotalet. På invandrarvis så gifter man sig med en finska. Det blev jag också uppfostrad att göra. Men fan vad besviken jag gjorde morsan. En vacker klok svensk fru. Ni fyrtio år senare ❤️. Men ännu träffar jag finländare som kom på sextiotalet och inte kan klara sig svenska. Snacka om liv i utanförskap.

 4. Naturligtvis är det många kriminella om kommer hit!

  Hur skulle vanliga människor ha råd att betala flyktingsmugglarna som tillåts omsätta mångmiljardbelopp?

  Många gånger bekostas resan av narkotikanätverken som vill vidga sina domäner!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: