Stäng

De flyr Sverige

Våldet i Sverige gör att människor nu flyr landet.

I Järvaområdet har i dagsläget upp mot 20 familjer fått hjälp av myndigheterna att fly området, många har lämnat landet.

Gemensamt för samtliga familjer är rädslan för att deras söner ska drabbas av eller dras in i det gängvåld som lagt en våt filt över Sverige och inte minst de invandrartäta förorterna. Några av de cirka 20 familjerna i Järvaområdet har fått hjälp att flytta till andra regioner. Några har istället valt att lämna Sverige.

Trots ”krafttag”, nya satsningar och miljoner i bidrag till nya projekt slogs ett tråkigt rekord i region Stockholm förra året. Hela 156 skjutningar rapporterades in till polisen. När våldet nu kryper allt längre ned i åldrarna väljer alltså många familjer att inte bara lämna dessa brottsutsatta förorter, utan man lämnar också Sverige.

Det som fått människor att fly till Sverige, får nu människor att fly från Sverige. En utveckling som inte ens Miljöpartister kan finna nöjsamt, men det kanske är som en viss ”komiker” brukar säga. Sverige har aldrig varit tryggare.

GP

 

3 reaktioner på “De flyr Sverige

  1. Dröjer inte länge som alla företag lämnar Sverige och startar upp i länder som styrs FÖR folket och där ANSVAR och FÖRSTÅND råder….motsatsen mot Sveriges s.k. ledning.

    Lägg ner den anti-svenska knäböjande falska feministiska löjliga regeringen.

  2. Som barn lärde jag mig att en för stor invandring aldrig är bra. När det kom svenskspråkiga finländare till Södertälje. Och lärde sig finska där. För att man klarade sig bättre på finska än svenska. Då var det ändå inte så stora kulturella skillnader. Sen i slutet på sextiotalet närinflyttningen kom till miljonprogrammet. Då var det svenska familjer till största del. Katter höggs ihjäl med skruvmejsel det var gängslagsmål mellan områdena i Södertälje. Mellanstadiet i skolan blev bortkastat mobbad eller bli en värsting bara att välja. Lärarinnan hade en luftpistol i katedern. Som hon tog gjorde jävligt ont att bli träffad av en avbruten målarpensel passade precis i pipan. Ajaj då lärde jag mig att en förändring av ett samhälle ska ske väldigt långsamt. Kanske tusen invandrare till Sverige varje år med anhöriginvandring o allt. Kanske en fem år sedan jag hörde om Hovsjö Södertälje kom så mycket ryssar dit. Så araberna började lämna hovsjö vad bra tycker många sen då. När ryska maffian etablerar sig där. Som sagt var kulturen anpassar sig efter befolkningen det är sanningen. Hur länge är Sverige svenskt. Men klart jag är bara en liten rasist o nazist. Men är jag växte upp så hade vi riktiga nazister där. Men det blir en annan historia.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: