Stäng

Många bilar grillade i natt

BROTTSLIGHET. Under natten har ett flertal bilar brunnit, i både Mullsjö, Linköping och Borlänge med flera platser.

Steget Efter

Vid 01.18 larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en industribyggnad i Linköping där fem mindre lastbilar stod i lågor. Vid 02.20 hade branden släckts. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand och platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning som kommer att genomföras under lördagen.

01.58 ryckte polis, räddningstjänst och ambulans ut till en garagelänga i Mullsjö. När de kom fram visade det sig att fem till sex bilar hade brunnit och taket till garaget ska ha kollapsat. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov mordbrand. Platsen är avspärrad för kriminalteknisk undersökning.

Strax före klockan ett började det brinna i ett garage i Borlänge. När räddningstjänsten kom fram var branden fullt utvecklad. Boende i husen intill fick evakueras under släckningsarbetet. Omkring 10-15 bilar brann i garaget enligt räddningstjänsten.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Många bilar grillade i natt

 1. Och inget av detta är TERRORBROTT. På sin höjd dljs terrorn , genom att av rättsväsendet, polis, MSM etc kallas ”Allmänfarlig skadegörelse” eller liknande. Alltså statistikmanipulering modell S!

 2. Vi är invaderade av främmande makt och befinner oss i krig sen flera år. Därför är detta fenomen egentligen inget konstigt. Bara det nya normala. Endast En enda grillad bil motsvarar de ev. utsläppen från Alla plastkassar i hela Sverige. Alla som andas in röken från dessa otaliga bränder, kommer garanterat att drabbas av cancer. Finns egentligen bara två ämnen som är värre : Cesium och Plutonium. Men det skiter väl miljömupparna i, för guldklimparna måste ju alltid försvaras.

 3. Miljöpartiet som annars har sin breda käft öppen om andra
  ämnen i samhället och då framförallt om miljön, men i ämnet
  bilbränder tycks dom ha sytt igen käften, för dom uttalar sig
  aldrig om detta, så antagligen är det bra för miljön att bilar
  brinner? att 50000 däck avger sin svarta rök plus alla plaster
  drivmedel som brinner? Men det troligaste för att dom sytt igen
  foderluckan är väl för att dom vet vem det är som sysslar med
  detta ofog! Och eftersom dom är stora anhängare av dessa
  odågo är det bättre att titta på annat håll?

 4. Någon som gjort en dålig bilaffär och vill ”sälja den” till sitt försäkringsbolag

 5. Jo Partiorganet HD skriver faktiskt idag,att man misstänker det är barn mellan 10-15 år,som springer runt på nätterna,och anlägger bränder !!
  Nu nämner man inte vilken typ av barn,om zigenare,islamister eller små-niggrar !!
  Troligen inga inhemska,eftersom dessa brott sällan eller aldrig skedde, före den stora invasionen av exoter.

 6. I det nya Sverige går vaken människor eller bilar säker. Så har det varit sedan länge. Skottlossningar, explosioner, bilbränder, bilbomber och våldtäkter är vardagsmat sedan länge. Så lär det också förbi under en mycket lång tid. Den vanlige Svensson kan påverka samhällsutvecklingen nästa år genom att rösta sverigevänligt. För min del är det Afs som gäller.

 7. Fasen vad bilarna är brandfarliga nu för tiden.
  När jag växte upp var det sällsynt och under motorhuven såg man
  elkabelhärvor lite varstans med dålig isolering.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: