Opartiska och korrekta SVT

MEDIA. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant.  Läs mer. Till 2021 får public service en höjning av anslagen från skattebetalarna med 172 miljoner till 8.735 miljoner kronor. Pengarna fördelas på SVT, Sveriges Radio och Utbildningsradion. SVT får drygt 5.000 miljoner för att prestera nedanstående.

Onsdagen den 3 mars 2020 attackerade den afghanske medborgaren Tamim Sultani sju personer med kniv i Vetlanda, tre av dem blev livshotande skadade. På kvällen inledde SVT Rapport sin sändning så här klockan 18:00. Polisen fick larmet klockan 14:54. Många medier började rapportera runt klockan 16. SVT Rapport klockan 19:30.

-Pettersson hoppas ni är nöjda med SVT:s prestation för drygt fem miljarder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Opartiska och korrekta SVT

 1. Det enda som är bra med SVT är Öppet arkiv där jag kan se godbitar med Hasse och Tage, dessutom några naturprogram och inköp från Norge. Strömsö är också sevärt.

 2. Fick en jingel från tv4 om Tusenmannamarschen i Stockholm. Demonstranterna kallas ’Coronaförnekare’.
  Men herregud! Har Coronaviruset fått samma status som Förintelsen nu?

 3. Vad är problemet?
  Partiet har lagt ner mängder med pengar och timmar på att bygga upp inte bara ett mål UTAN två mål i domstol mot Busch för att krossa partiet inför valet nästa år.
  Tro fan att det officiella propaganda organet, Socialistisk Veritas Television (vad trodde ni SVT stod för?!?) öppnar med den storyn. Det var ju bestämt sedan länge av de bästa hjärnorna i Partiets kommunikationsavdelning hur denna historia ska presenteras till folket. Först ska hon svartmålas och karaktärsmördas i media över ett korrekt fastghetsköp, därefter provoceras till att säga något så den utvalde åklagaren kan slå ner på henne med hela statsapparatens maktmedel för att driva ett allmänt åtal mot henne så Partiets propagandaorgan kan påbörja steg tre, officiellt förtala och ljuga för folket om Busch och vad hon gjort.
  Då kan ju inte en liten skitsak som en muslim löper amok och hugger ner en hög med svennar i en småländsk håla bli paradnumret på SVTs stora kvällssändning, det skulle ju förstöra hela informationsflödet.
  Nej, Partiets strategi ligger fast, man måste smida medan järnet är varmt annars blir det inget. Alltså, SVT går med Busch storyn, svårare än så är det inte.

 4. SVT:s nyhetsförmedling styrs av en kallt beräknande ondska.
  Likheterna med NordKorea och Stasi gör sig påminda vid varje sändning.
  Förtroendet för regeringen faller i direkt proportion till lögnerna.

 5. Märkligt att dom inte tog upp fördelen med plastpåseskatten eller luftföroreningarna i Kuala Lumpur som första nyhet.Nu var det karaktärsmordet på Ebba i stället.Opartiska och sanna nyheter.Jo,jag tackar.När en spritt språngande galen människa går lös med kniv ? och hugger ner folk samtidigt som galningen skriker på allan i Sverige så är inte detta förstanyheten.Viktigare att informera om Ebbas husaffär.Vilket dessutom borde vara en privatsak för henne och dom inblandade.

 6. Inte förvånande men ett obetänkt naket avslöjande av sig själva. Vare sig det första eller det sista. För alla icke – hjärntvättade svenskar är det glasklart.

  Regimmedia är nog det viktigaste instrumentet för en regering som vill strypa friheter och konstruera en fingerad verklighet. På vägen FRÅN en sann demokrati!

 7. Kan inte sägas nog…
  LÄGG NER 💩 SVT.

  Socialdemokraternas knähundar !

Kommentera