En ål är kärv som grovt sandpapper jämfört med S-regeringen


INVANDRING. Fler ensamkommande afghaner har dödats av ensamkommande afghaner i Sverige än utvisade afghaner har dödats av talibaner i afghanistan. Sverige verkar vara farligare än Afghanistan för denna grupp, skriver Hanif Bali (M).

Det är en bisarr överrepresentation av försök- och fullbordade knivmord från denna just denna grupp. Offren allt från poliser, HVB-personal, elever, till egna landsmän. 58 tonåringar har dömts för mord eller mordförsök i hovrätten sedan 2015 av dem är 11 stycken ensamkommande.

-Pettersson tror inte någon ensamkommande som utvisats har dödats i Afghanistan på grund av terror, medan en har dött i militärtjänst och migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår att protester mot massinvandringen av dysfunktionella är ett försök från SD att ställa svenskar mot invandrare. En ål är kärv som grovt sandpapper i jämförelse.

För Statsminister Stefan Löfven (S) och hans regering (S+MP) verkar inga negativa konsekvenser av den slappa migrationspolitiken vara just migrationsfrågor, det förbryllar många, men jag tror knappast går på det snacket, inte ens Stefan själv.

Riksstudios Emmie intervjuar Tobias Andersson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och talesperson för Ungsvenskarna, med anledning av frågan han ställde till justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) under riksdagens frågestund.

Tobias Andersson (SD): Känner Morgan Johansson ett ansvar för möjliggörandet av dessa brott?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “En ål är kärv som grovt sandpapper jämfört med S-regeringen

 • hllviken

  Fick vi veta detta förut?

  Gilla

 • Maya

  Fademe Khavari var håller du hus ? Nu måste du som gjort dig till talesperson för denna ”stackars ”grupp ordna en demonstration med blommor och handhjärtan och plakat med ordet kärlek på.Du måste ta dom i örat och be dom sluta bära kniv.Du måste också se till att dom går till skolan och lär sig läsa och skriva.Gymnasielagen som gjorde det möjligt för ” barnen ”att stanna verkar inte alla vara så intresserade av.Endast ett fåtal fullföljer skolgången.Så Fademe du har mycket att göra framöver……

  Gilla

 • Katarina Elsässer

  Och ,detta elände till statsminister, påstår att dådet har inget med invandringen att göra.
  Bara Rödluvan och hans samarbetspartier tror på detta,vi det vanliga folket har fattat för länge sedan.

  Gilla

 • Anders

  Förutom allt lidande och skräck denna person åsamkat finns det oxå en prislapp på detta dåd. Rättegång plus advokater, en för förövaren samt 7 för offren kostar miljonbelopp. Skadestånd för offren blir sannolikt flera miljoner ( vissa kanske aldrig blir arbetsföra igen ) Livstids fängelse alternativt psykvård kommer att kosta betydligt fler miljoner.
  En enkelbiljett till Kabul hade kostat c:a 5000:-
  Stefan och co – När kommer förtjänsten ???

  Gilla

 • hllviken

  Samma propaganda om och om igen!

  Gilla

 • grebom5

  Förnekelsepartiet S, hör Morgan möta frågeställare liksom lille Steffe möter Sveriges TV tittare, försök att få blicken riktad mot SD misstänkliggör dem. Det är absolut inte S som gjort något fel eftersom S är ofelbara, helt i klass med retoriken från Islam. No, no it wasn’t me I’m innocent!

  Gilla

 • Niklas R

  Sagt det förr, säger det igen. För afghanernas säkerhet är det bäst om de skickas hem med omedelbar verkan. I Sverige är risken för en afghan att råka illa ut eller bli dödad skyhögt högre än om vederbörande befinner sig i Afghanistan.

  Gilla

 • Rädd

  Intressant, vad kan det bero på att afghaner dör här men inte i lika hög grad hemma.
  Jag vet inte men gissar på att det är rejält vilsna afghaner som kommer hit, kanske med stora förväntningar som inte infrias.

  Gilla

 • Kristina von heland

  Samma som blm. I USA för flest svarta skjutna av svarta. Vita för då de skjuts av svarta.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Rätt och fel av Hanif Bali, Sverige är inte bara farligt för ensamkommande afghaner utan är farligt för alla. Enligt en internationell undersökning är Sverige näst farligast i Europa, bara Ukraina är farligare. Detta kan vi tacka senaste årens allians och sosse regeringar för då deras nya religion ”värdegrunden” blev måttstocken för samhället.

  Gilla

  • Tony

   Värdegrunden består bland annat av att stänga ute
   mer än en miljon väljare från inflytande i politiken?
   så fungerar dom som skriker sig hesa om allas lika värde!

   Gilla

  • G Nordström

   Hanif Balif är en av de få personer under 65 som fattar vad som håller på att ske i landet och världen.
   Ganska otroligt att de som har mest liv framför sig är minst oroliga.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: