Stäng

En ål är kärv som grovt sandpapper jämfört med S-regeringen

INVANDRING. Fler ensamkommande afghaner har dödats av ensamkommande afghaner i Sverige än utvisade afghaner har dödats av talibaner i afghanistan. Sverige verkar vara farligare än Afghanistan för denna grupp, skriver Hanif Bali (M).

Det är en bisarr överrepresentation av försök- och fullbordade knivmord från denna just denna grupp. Offren allt från poliser, HVB-personal, elever, till egna landsmän. 58 tonåringar har dömts för mord eller mordförsök i hovrätten sedan 2015 av dem är 11 stycken ensamkommande.

-Pettersson tror inte någon ensamkommande som utvisats har dödats i Afghanistan på grund av terror, medan en har dött i militärtjänst och migrationsminister Morgan Johansson (S) påstår att protester mot massinvandringen av dysfunktionella är ett försök från SD att ställa svenskar mot invandrare. En ål är kärv som grovt sandpapper i jämförelse.

För Statsminister Stefan Löfven (S) och hans regering (S+MP) verkar inga negativa konsekvenser av den slappa migrationspolitiken vara just migrationsfrågor, det förbryllar många, men jag tror knappast går på det snacket, inte ens Stefan själv.

Riksstudios Emmie intervjuar Tobias Andersson, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna och talesperson för Ungsvenskarna, med anledning av frågan han ställde till justitie och migrationsminister Morgan Johansson (S) under riksdagens frågestund.

Tobias Andersson (SD): Känner Morgan Johansson ett ansvar för möjliggörandet av dessa brott?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “En ål är kärv som grovt sandpapper jämfört med S-regeringen

 1. Fademe Khavari var håller du hus ? Nu måste du som gjort dig till talesperson för denna ”stackars ”grupp ordna en demonstration med blommor och handhjärtan och plakat med ordet kärlek på.Du måste ta dom i örat och be dom sluta bära kniv.Du måste också se till att dom går till skolan och lär sig läsa och skriva.Gymnasielagen som gjorde det möjligt för ” barnen ”att stanna verkar inte alla vara så intresserade av.Endast ett fåtal fullföljer skolgången.Så Fademe du har mycket att göra framöver……

 2. Och ,detta elände till statsminister, påstår att dådet har inget med invandringen att göra.
  Bara Rödluvan och hans samarbetspartier tror på detta,vi det vanliga folket har fattat för länge sedan.

 3. Förutom allt lidande och skräck denna person åsamkat finns det oxå en prislapp på detta dåd. Rättegång plus advokater, en för förövaren samt 7 för offren kostar miljonbelopp. Skadestånd för offren blir sannolikt flera miljoner ( vissa kanske aldrig blir arbetsföra igen ) Livstids fängelse alternativt psykvård kommer att kosta betydligt fler miljoner.
  En enkelbiljett till Kabul hade kostat c:a 5000:-
  Stefan och co – När kommer förtjänsten ???

 4. Förnekelsepartiet S, hör Morgan möta frågeställare liksom lille Steffe möter Sveriges TV tittare, försök att få blicken riktad mot SD misstänkliggör dem. Det är absolut inte S som gjort något fel eftersom S är ofelbara, helt i klass med retoriken från Islam. No, no it wasn’t me I’m innocent!

 5. Sagt det förr, säger det igen. För afghanernas säkerhet är det bäst om de skickas hem med omedelbar verkan. I Sverige är risken för en afghan att råka illa ut eller bli dödad skyhögt högre än om vederbörande befinner sig i Afghanistan.

 6. Intressant, vad kan det bero på att afghaner dör här men inte i lika hög grad hemma.
  Jag vet inte men gissar på att det är rejält vilsna afghaner som kommer hit, kanske med stora förväntningar som inte infrias.

 7. Samma som blm. I USA för flest svarta skjutna av svarta. Vita för då de skjuts av svarta.

   1. ”Dör. Den skrev fel. Symptomatiskt?”

    Kristina! Det blev många fel i det du skrev. Försök att skriva begriplig svenska!

 8. Rätt och fel av Hanif Bali, Sverige är inte bara farligt för ensamkommande afghaner utan är farligt för alla. Enligt en internationell undersökning är Sverige näst farligast i Europa, bara Ukraina är farligare. Detta kan vi tacka senaste årens allians och sosse regeringar för då deras nya religion ”värdegrunden” blev måttstocken för samhället.

  1. Värdegrunden består bland annat av att stänga ute
   mer än en miljon väljare från inflytande i politiken?
   så fungerar dom som skriker sig hesa om allas lika värde!

  2. Hanif Balif är en av de få personer under 65 som fattar vad som håller på att ske i landet och världen.
   Ganska otroligt att de som har mest liv framför sig är minst oroliga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: