8 thoughts on “Det är PK politikerna som ställt till det som ni skall vara arga på

 1. Vilket tjat om politisk korrekthet, vad är det? Är det majoritetens ståndpunkter?
  Jag tror och tycker att det är svepande och ett inkorrekt sätt att argumentera.

 2. Nu har jag inte sett inslaget, men jag är faktiskt inte ett enda dugg arg på politikerna! Dom ger bara svenskarna vad svenskarna vill ha!

  Svenskarna vill tydligen hyra en lägenhet med ”all inclusive” till pundare utan rätt att vistas i landet, där dom kan knarka i lugn och ro om dagarna!

  Hur skulle det se ut om man inte får gå till val med vilken politik man vill och genomföra detta om man blir vald?

  Däremot är jag vansinnig på alla dessa idioter och landsförrädare som röstar fram dom!

  Ps, innan ni börjar ert vanliga tjat om att förda bakom ljuset, lurade, medias mörkning och bla bla bla…..

  Detta är väl knappast någon ursäkt längre? Nu måste väl alla kunna se med sina egna ögon vad som händer?

  • Sveriges befolkning består ju idag av minst 25% icke svenskar. Sannolikt är det så att minst en 1/ 4 av de röstberättigade är från denna grupp och en stor del av dessa 25% av de röstberättigade har djupgående ekonomiska intressen att rösta vänster. Då är det väl inte så konstigt att vi får den politik som vi här inte vill ha.
   Det är inte realistiskt att fortfarande idiotförklara den vanliga svensken, då denne i stora skaror verkar ha lämnat speciellt sossarna för andra partier.

   • Ni kan tydligen inte ge er! Hör du inte själv hur dumt det låter?

    Visst folk har kanske lämnat S för andra, men försök inte lura i mig att alla väljare i till exempel MP och C skulle vara nysvenskar!

    80-85% procent skall rösta för att vansinnet skall fortsätta efter nästa val! Är verkligen alla dessa kulturberikare?

    Men fortsätt ni att skylla på politikerna! För min del gäller det som vanligt att försöka få folk att ta ansvar för sin röst!

  • De som röstade på L och C blev i varje fall totalt blåsta, det måste du väl hålla med om Kalasbetalare.
   Att det finns en flock kvinnor som det är tveksamt om de ska få rösta, eftersom de inte kan skilja på de som är önsketänkande och realism röstar på MP är ju en katastrof.
   Att det sen finns en stor flock som är så politiskt omedvetande och röstar på det parti som de tycker att de tillhör utan att förstå varför är ju också ett problem om de ska ha rättigheter att rösta. I den gruppen finns allt för många S och M
   V väljare måste ju näst intill vara sinnesslöa som efter över 70 års kommunistiskt styre i vissa länder inte kan se eller förstå innebörden av det, är inte mycket att göra åt, Ska de överhuvudtaget ha rösträtt?
   Vad KDare tror är inte lätt att förstå. Inbillar de sig att Jesus ska åter komma till jorden och ställa allt tillrätta? Undertiden så ska vi vara utan eget ansvar, bara vara goda..

 3. Exakt. Jag förstår inte hur man kan vara chockad när det dräller in folk från länder där sånt här är normalt. Detta kommer att hända igen och igen. Så länge svenska folket inte fattar att det hänger ihop med vad man röstar på så blir det ingen ändring. Både denna och förra regeringen borde åtalas för vad dom gjort mot sitt eget folk. Sen står ansvariga politiker i tv och låtsas som ingenting

 4. Jeff Ahl har fullkomligt rätt vi ska inte beskylla alla invandrare men måste varje gång ha i minnet att det var en invandrare som stod bakom dådet.
  Att beskylla de ledande politikerna är i nuläget lönlöst eftersom de enligt egen mening inte har eller kommer att göra misstag eftersom de är Socialdemokrater.
  Men att höra lille Steffe säga ”det är värt att poängtera att vad SD försöker få det till så är det inte en migrationsfråga.”
  Förnekarnas överstepräst den f.d punktsvetsaren skulle väl också kunna säga till en far ” att du låg med din fru och befruktade henne, har ingenting med att göra att hon fick barn.”
  Varje gång jag ser eller blott hör denne s.k. statsminister får jag kräkreflexer.
  Hur i blåheta helvete kan någon vettig människa fortsätta att rösta på ett parti med en sådan ledare?

Kommentera