Vad gör Vetlanda-afghanen i Sverige?

INVANDRING. Afghanen Tamim Sultani försökte mörda sju svenskar med kniv på öppen gata. Han är analfabet eller näst intill men har fått uppehållstillstånd för att studera som gick ut i november 2020.

Herr Sultani är dömd för brott i Sverige. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att detta inte har med invandringen att göra. Vi får inte tycka att den afghanske migrantens vansinnesdåd i Vetlanda har nåt med den förda invandringspolitiken att göra och att politikerna inte har något ansvar för detta. Är han dum eller tror han vi här det?

Brodern till Tamim Sultani som begärts häktad för attackerna i Vetlanda säger att han pratade med Tamim så sent som för ett par veckor sedan, rapporterar Dagens Nyheter. – Då lät allt bra, säger han till tidningen.

Brodern bor i Kabul i Afghanistan och kände inte till att hans bror misstänks för att ha försökt mörda sju personer.

-Pettersson undrar varför Tamim Sultani är i Sverige när brodern, broderns fru, barn och syskonen bor i Afghanistan. Vem har gett honom uppehållstillstånd Stefan och varför utvisades han inte när han dömdes för narkotikabrott Morgan?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Vad gör Vetlanda-afghanen i Sverige?

 1. Mmm, Sverige behöver definitivt fler analfabeter, visst. Det är nog en minoritet som behöver stärkas!! Det är väl så logiken numera fungerar i detta land.
  Fråga de sju han knivade, om han behövs. Att kniva någon är dessutom högst olagligt.

 2. Morgan stog i en debatt med tror det var Jimmi Åkesson och proklarera att utvisning skall alltid ske där det går. Hade man tillämpat det på denn individ hade vi inte haft 7 skadade i Vetlanda Om ändo Pressen och SVT SR börja stäklla på regeringen och deras konstanta lögner så folk vaknar som inte läser här

 3. Nu har media börja skriva snyftreportage om hur synd det är att den stackars afghanen levt i ovisshet om han får stanna i Sverige.
  Han hade utvisningsbeslut men fick stanna på grund av regeringens mjäkande med att inte utvisa alla afghaner.
  Han fick stanna på grund av gymnasie-amnestin och har sedan dess inte lyckats lära sig ett ord svenska och kan knappt någon engelska heller. Det visar ju på hur stor chans han har med att få ett jobb som berättigar honom att få stanna efter sina ”studier”.

 4. Jag hörde paneldebatt på TV4 nyhetsmorgon. Då antyddes att det blivit så uppmärksammat pga. det var en liten idyllisk stad, som Vetlanda. Jag trodde uppmärksamheten mest berodde på att 7 personer blev livshotande attackerade helt utan anledning.
  Man tyckte också att de här ”pojkarna” blir dåligt hanterade när de söker uppehållstillstånd gång på gång och aldrig får det. Därför kan det finnas massor av dem som mår så dåligt så de tycker de har skäl att t.ex. mörda svenskar. Som sagt var att hans bror lever kvar i sitt land tyder på att det inte är asylskäl. Vad gör Migrationsverket för bakgrundskontroller och varför får de bo kvar, som bidragsturister? Jag vill inte att min skatt går till försörjning av friska arbetsföra människor,som reser till Sverige för att få gratis uppehälle, eller att de flytt från brott i hemlandet.

 5. Så fruktansvärt att vår egen statsminister avsäger sig ansvar från denna typ av våld och förnekar att det har med invandringspolitiken att göra! Hur står det egentligen till där? Vi måste se till att han och hans likar försvinner från sina poster! Finns det någon med intelligens och utan skygglappar? Ta över och rädda oss!

  • Sitter med 177,000 i månadslösn och har aldrig ansvar för något Stundtals är han borta långa stunder Vill ju inte spä på något men jag har jobbat med personser som plötsligt blir sjuk långa perioder och dom var periodare

   • Statsministerns arvode är f.n. 180.000 SEK per månad. Övriga ministrar har ett arvode på 142.000 i månaden.

 6. Pettersson har nu kvalat in i samma glasklara division som Östling. Med samma precision formulerar han en enkel och konkret fråga alla ställer sig men inte uttrycker.
  ”Vad gör Vetlanda-afghanen i Sverige?”

  Helt i klass med ”Vad fan får jag för pengarna?”

 7. Resultatet av en ansvarslös invandringspolitik.

  Till Stefan Löfvén: A V G Å ! ! !

  • Stefan ska naturligtvis dömas för alla brott och lidanden som han har varit med och ordnat, genom sitt ansvarslösa agerande mot alla som blivit våldtagna, misshandlade, rånade och förnedrade.
   FY FAN 🤬

   Hur kan nån rösta på ett parti som år efter år fortsätter att skada Sverige och svenskarna ?
   Hur dumt får man rösta ?

   VAL 2022 FÖR ANSVAR, FÖRSTÅND och NOLL ACCEPTERANDE AV DESSA OCH LIKNANDE SINNESSJUKA BROTT !

   Det ÄR Socialdemokraterna som bär ansvaret för dessa brott !!!

 8. Han är ju här för att få pengar av sosseregeringen.
  Blir också prioriterad före vanliga svenskar att få vaccin av sosseregeringen, som naturligtvis de nedprioriterade svenskarna skall betala.

 9. ”Vad gör Vetlanda-afghanen i Sverige?”

  Försöker snacka sig till en livslång all-inclusive på svenska skattebetalares bekostnad för sig själv och familjen/stammen/klanen/byn?

 10. Att det nu öppet talas om det Svensk Visions Tvång borde ju få de som tittar på det att få upp ögonen för dårskapen.
  Partiledarna för M och MP visar ju bara på att förståndet när det gäller orsak och verkan verkar vara obefintligt
  Tror inte den är bättre hos L, C, V, viss tvekan när det gäller KD med tanke på tidigare uttalande och agerande
  Att S är helt bort finns ingen tvekan om
  Väcker inte detta de sovande så är allt hopp ute.

Kommentera