Stäng

Dolly Parton slår ett slag för vaccin, men…

PANDEMI. Den 75-åriga countrystjärnan Dolly Parton, har låtit vaccinera sig mot covid19, och i samband med det drog hon en ny version av en gammal hit där ”Jolene” byttes till ”Vaccine”. Dolly Parton har tidigare donerat motsvarande åtta miljoner till vaccin-forskningen så hon får sägas vara värd sin spruta, med råge.

-Pettersson såg Dolly på TV4 och ser även reklam för att vi ska vaccinera oss i olika TV-kanaler, men problemet verkar inte vara att majoriteten av svenskar inte vill vaccinera sig utan att det inte finns tillräckligt med vaccin och att vaccinationerna går långsamt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 reaktioner på “Dolly Parton slår ett slag för vaccin, men…

  1. För att överleva har säkert Dolly försäkrat sig om att hon inte får Astra-Zeneca. Deras vaccin blev över natten godkänt för personer över 65 när.socialminister Lena Hallengren fick befogad kritik.

 1. En annan förklaring till symptomen skulle, precis som i fallet med skörbjugg, kunna bero på en brist – i detta fall bl.a. på D-vitamin. En hel del tyder på det i alla fall enligt de studier som gjorts i Spanien, där dödligheten minskade med 64 procent med ökat D-vitaminintag. Oaktat om det är så eller inte är etablissemangets propaganda som enbart pekar åt ett håll – det osynliga farliga viruset som aldrig bevisats vara det som orsakar Covid-19 – helt oacceptabelt ur en strikt vetenskaplig synpunkt.
  Historien upprepar sig – parallellerna mellan skörbjugg, HIV och corona är uppenbara.

 2. ”Detta virus är inte nödvändigtvis en dödsdom för äldre och sjuka. De flesta kommer att överleva sjukdomen. Åttio procent av patienterna led av hjärt-kärlsjukdom och medelåldern var 80 år. Det här låter kanske hårt, men de skulle alla ha dött i år. Friska människor behöver inte oroa sig.”
  PROF. DR. KLAUS PÜSCHEL

  1. Det stora problemet är troligast att myndigheter inte vill att de skall ta upp plats på vården och i samhället till nackdel för stat och för de yngre ”ev” skattebetalande !

 3. Saltlösningen i så fall det första som inte är Fake hos den personen…..
  En levande kopia av Barbie,allt efter Ami´s kvinnliga drömvärld…

  1. Stenbock! Vadan denna sågning av en av US största och genuinaste artist, att hon på konstgjord väg fortfarande ser ut som 35 fast hon är 75, eller vad?
   En av 12 syskon från enkla förhållanden under 62 år kunnat roa så många människor är minsann inte bara fake.

   1. Smagen är forskilled….
    Stenbock gillar mer den äkta varan,utan inplantat och tjocka lager maskara inkl, lösfransar !….
    Vad hennes sång beträffar,har hon ju lyckats väl !

 4. Knappast, men koksaltlösning med 0,9 procent salt,
  vilket innebär att den har samma koncentration som en människas blod används för olika ändamål.

  1. Och gör liksom annan Placebo verkning hos de troende….
   Hörde sent i gårkväll hur 4;e rikets Führerin förklarade,att när alla i landet fått detta undermedel,kunde man återgå till normalitet !!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: