Stäng

De skamlösa om den kulturella belastningen

INVANDRING. När Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson för en tid sedan föreslog totalstopp för all invandring inklusive kvotflyktingar som utgör en social, kulturell och ekonomisk belastning blev det ett väldigt liv på mängder av journalister och politiker som Morgan Johansson (S), Annika Strandhäll (S), Nyamko Sabuni (L) och Annie Lööf (C) med många fler.

De personerna som för några dagar kritiserade Jimmie Åkesson säger och skriver i dag att det är ”förfärligt” och att ”tankarna går till offren och anhöriga” när en muslimsk kriminell invandrare försökt massmörda människor i Vetlanda.

-Pettersson säger att de journalisterna och politikerna är fullständigt skamlösa, det som hänt i Småland och resten av Sverige är ett resultat av den politik de förespråkat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 reaktioner på “De skamlösa om den kulturella belastningen

 1. Löfven påstår att attacken i Vetlanda har inget med invandring att göra. Att man blir full har inget med alkohol att göra. Att det regnar har inget med vädret att göra. Att det är ljust på dagen har inget med solen att göra. Osv. Osv
  HUR JÄVLA DUM I HUVUDET ÄR HAN ??
  T.O.M ETT BARN FÖRSTÅR DETTA MEN INTE STATSMINISTERN. HAN KANSKE FÖRSTÅR MEN DET ERKÄNNER HAN INTE IDIOTEN

  1. Döm inte för hårt Kungen.
   Det är nog ingen som sagt till honom att så är fallet.

  2. Vädret beror inte på regnet. Det beror på klimatet. Särskilt när det inte regnar.

  3. Varje svensk, de som tror och vill leva i ett fritt demokratiska land oavsett deras hudfärg och varifrån de kommer, är också dumma, inte jävla som vissa politiker, om de inte nu med Vetlanda-afganen förstår att det finns många i Sverige som är potentiella våldsman på grund av sin tro.
   – De som tror att bara de illegalt ensamkommand med flera får PUT är dummare än dum. Alltså UT Punkt

 2. Mona Walter förklarar vad som står i Koranen och vad muslimer matas med. Sett några muslimer som förkastat dådet?
  Mussen är hjälte och imamen klappar händerna.

 3. ## Åklagare Adam Rullman: *Samtliga av offren är män, födda mellan 1945 och 1985. Det enda de verkar ha gemensamt är att de befann sig på fel plats vid fel tillfälle under den dryga kvarten som gärningsmannen gick runt i staden.’ ##

  Ursäkta men var det inte terroristen som var på fel plats?

 4. Sverige är sannolikt ett minerat område. Det går många minor på två ben runt här.

  Tickande livsfarliga levande minor. Fler kommer att brisera. Något annat kan vi inte hoppas på.

  Det tragiska är att det hade inte varit nödvändigt.

 5. I nyhetssändningen står där en person från ett lokal parti och tycker det är hemskt att det kan hända i lilla Vetlanda idyll.
  Varför inte?
  Så länge infantila personer tar de beslut som tass så blir det också bli ett sådant scenario var som helst.
  Dessa individer skull lämnat landet för länge sedan.

 6. Alltså det är rätt intressant då ca 8-9% av väljarna tänker rösta på Centerpartiet, dessa väljare stödjer då direkt eller indirekt afghansk terrorism och pedofili. Både Fälldin och Hedlund roterar nog ganska kraftigt i sina gravar när de tittar ner på förfallet.

 7. känns onekligen som IKEA 2.0
  otäckt med tanke på att det då kan bli IKEA 8999.0
  innan det är färdigt

 8. Man kan bara tänka sig hur telefonerna gått varma mellan regeringen och polis och myndighet i Vetlanda samt landets samlade media, med budskapet från regeringen om att hålla Tyst om att det var en invandrande gymnasieafghan som var gärningsman!

  1. Våra rakryggade politiker kliver naturligtvis fram och berättar om sitt ansvar i det här fallet . Och ber de skadade och deras anhöriga om ursäkt .

 9. Vi sitter säkert på en krutdurk mycket större än vi kan ana.
  Om alla dessa Afghaner kommer till vägs ände med överklagande och skräddarsydda lagar som ska motivera deras permanenta vistelse i landet men ända kommer att utvisas.
  Hur reagerar dom då? Det kan bli många Vetlanda i både Allas och i hämndens namn.
  Afganerna är också offer i det politiska pk taskspeleriets godhetsposeringar.

 10. Har ni inte fattat ännu? Det är helt ihåligt i huvudet på vänsterfeminister. Alla i sjuklövern, möjligen inte KD, har svurit in sig som vänsterfeminister.
  Det enda politiker som kan jobba med logik, kunskap och erfarenhet är Jimmy Åkesson.

 11. Du Morgan, vad hade dom gjort för ont som mötte en
  av dina nyttiga invandrare i Vetlanda?? Eftersom du
  påstår där är liten risk att oskyldiga drabbas???

  Vad hjälper det att ha ett knivförbud när merparten av
  alla invandrare verkar gå klädda i detta mordvapen?

 12. Det här vansinnesdådet visar bara att sådant här kan hända varsom helst nuförtiden.När man försöker skyla över att våldet sällan drabbar ”vanligt ”folk kan passa på nu att dra tillbaka det påståendet.Det finns otaliga exempel på att ”vanligt ” folk drabbas.Mina tankar går till dom drabbade och deras familjer och jag hoppas att dom skadade överlever och får fortsätta sina liv som det var innan.Fysiska skador läks,men dom psykiska ger ärr i själen för alltid.

 13. Det ”förfärliga” är SD-kritikernas styvnackade och fejkade humanism kan jag tycka. Eftersom regeringen är folkvald är det deras uppdrag att i första hand tänka på den skötsamma befolkningen INNAN befolkningen blir utsatta för terror och mordförsök. Regeringen måste sluta oja sig och jobba för konkret samhällssäkerhet eller avgå.

 14. Det skamligaste står belackarna för eftersom de inte förstår svenska. Jimmie säger inte stopp för all invandring utan ”för den invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning.”
  Detta lilla ”som” ett pronomen som är relativt talar om vad, exempel ”nu borde de skämmas som falskeligen pekat ut Jimmie.”

  1. Huvudproblemet är att Svenska myndigheter inte längre förstår det svenska språket , man kan ”kanske” undra varför.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: