Allahu Akbar skrik belönas med fängelse


Den påtände muslimen som överföll en TV reporter i London, belönades med två år och fyra månaders fängelse.

LÄNK


3 responses to “Allahu Akbar skrik belönas med fängelse

 • Warner

  Hur än ni kritiserar islam den är fortfarande snabbast växande religion då judar och kristna konverterar till islam och det kommer att fortsätta växa tills ni dör av ångest och glöm inte varje gång kristna enas om att utrota judar fanns och fortfarande finns tills idag är det bara muslimer som skydda er judar för 1400 år sedan då Omar tog över Palästina han lät judarna leva i fred och år 1492 då judar kastades ut från hela Europa då också sultanen i nu varande Turkiet tog emot judarna och lät dom leva i fred dem ändå religion som är sant det islam allt annat är bara på tittade regioner till exempel kristendomen det finns inte en religion som heter så för att Jesus kom inte med någon kristendomen han kom för judarna och det finns inte heller något som heter judendom namnet jude kommer från en som hette jahod och människorna glömde riktiga alltså som var islam som är Abraham Isak Jacos religion och följde jahods på hittade religion som används nu för tiden och det är upp till er att välja men glöm inte en sak ni kommer att ångar att ni inte lyssnade på mina ord när ni är döda då börjar ett annat liv i graven i mörkret själva och självklart är inte samma som terrorist Saudiarabiens region för att terrorist Saudiarabien är wahabi och wahabi är samma religion som isis och har inte med islam allt göra och ens sista varning till er alla dö inte förrän ni är muslimer annars ni kommer att ångra er då döden är död ingen död längre bara straff som gäller första stunden man är blir begravd då möts man av två englar som är dödligt skrämmande men eftersom man är redan död man bara svimmar men väcks av änglarna och blir tillfrågad och så vidare men man kan inte röra sig för att försvara sig

  Gilla

 • Tony

  Ska man ha hotellstandard för förbrytare så kostar det
  därefter!

  Gilla

 • grebom5

  Något att ta efter, alla som inte sköter sig men hellre utvisning än strafftid i Sverige.
  Det finns inget positivt för oss att ha dem här, det är inte vi som skall betala för dessa drumlars beteenden, utan de får själv bära bördan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: