Nyamko förstår inte vad Jimmie säger

INVANDRING. I Sverige döms vi som individer efter våra handlingar säger liberalernas partiledare Nyamko Sabuni och visar därmed att hon inte förstår vad Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson pratar om.

Problemet är inte enstaka skötsamma människor utan att det under många år kommit för många personer varje år som inte har någon möjlighet att integreras, lära sig språket och möta majoritssamhället. Vi har tagit emot hundratals som inte har arbete, inte lär sig svenska, inte försöker bli svenskar och deras barn är likadana. Invandringen måste stoppas om det inte ska bli som Mellanöstern och Afrika i hela vårt land. Tillräckligt stora delar är förstörda.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Nyamko förstår inte vad Jimmie säger

 1. Nyamko har ”såt me pråket” Ordförståelsen är nog inte vad den borde vara för en partiledare.

 2. En metafor till uttrycket som framhävs av de som försvarar den massiva migrationen, med ”Alla är inte kriminella”: Om man har tio karameller och vet om, att en eller två av dom är giftiga, skulle du bjuda dina barn på dom eller äta själv. Det är värre än att spela rysk roulette, där är det stor chans att man klarar sig. Men med stor intag av lågutbildade ointelligenta, som snart kommer att vara halva befolkningen, finns det ingen chans att landet kan bestå som en välfärdsland, med hygglig sjukvård skola och äldre omsorg. Pensionerna minskar först, vilket redan kan synas.

 3. Jag påstår att ingen av de sju partiledarna förstår vad Jimmy säger. Dom vill inte förstå. Dom är kvar i sandlådan och kanterna är så höga så verkligheten syns inte. Att resa sig och titta över kanten känns skrämmande. Säkrare att vara kvar och slåss om hinken och spaden. Dumma Jimmy som hela tiden talar om vad som händer i verkligheten. Dom har det så fint i sandlådan och allt är under kontroll.
  Infantila, mentalt handikappade idioter alla 7.

 4. Nä det är inte alltid lätt att förstå.
  Hur kan M ha en stor bedragare som partiledare?
  Hur kan S ha personer som bara kan ljuga i ledande ställning?
  Hur kan C ha så många personer med extrema böjelser?
  Hur kan MP ha så många infantila medlemmar?
  Hur kan V ha så många som inte har något kognitivt tänkande?
  Hur kan L ha några väljare alls?
  Hur kan KD ha så många inte har någon kurage?

 5. Det blev mycket negationer i Bigmans kommentar om hederlighet. Men det finns statistik på hur många som ljuger om sin identitet, var dom kommer ifrån och varför dom flytt. Det siffran överstiger mycket mer än hälften av gruppen. Då får man dra slutsatsen att de är ohederliga.

  • Hon har en hemsk balansakt framför sig . Hon måste lura en stor grupp , och vet inte vilken ännu .
   Men snart kommer det en slirig förklaring som säger allt och inget . Platsen vid syltburken är värd en rejäl uppoffring .
   Och vem vill vara den som kör ut Liberalerna i öknen.
   Det ligger 20 års arbete bakom , men den som styr vid kraschen kommer att lastas .
   Hoppas nästa parti på denna Golgatavandring är de lögnaktiga (C)

 6. Vem har hört någon vänsterfeminist tala om individer när det handlar sverigedemokrater??

 7. Skulle vara. I Ruists rapport så påvisas inte bara invandrares kostnader, utan att alla som tjänar in mindre än de kostar, har samma nettunderskott.
  Många arbeten i Sverige har så låga löner att de inte når en brytgräns där det bli lönsamt.
  Men f.ö håller jag med i resonemanget.

 8. När vi då får in för många individer som inte sköter sig förstör de för de individer som kom hit och arbetar och sköter sig.

  Eftersom vi har tillåtit fler att komma än vad vi kan förse med arbete så är det nu hög tid att göra en lång paus alltså noll invandring.

  Det skall göras till gagn för de som kom och accepterade vårt sätt att leva, de som inte ville göra om vårt land utan bli som oss.

  Under den tid vi stoppar invandringen skall vi se till att de som inte vill bli svenskar lämnar landet oavsett om de har fått svenskt medborgarskap eller inte.
  Om nu inte Nyamko gillar det så kan hon också lämna för de länder på hennes hemkontinent som är i behov av hennes tjänster.

 9. Svenskarna gillar att samla på människor från tredje världen.
  Vart 4 år röstar vi på detta.

  • Nu kan väl snart inte en människa ha drabbats av invandringens negativa faktorer så jag hoppas den trenden är bruten till 2022
   Vi har inte pengar till någonting i Sverige ta sån sak som vägunderhåll trots höjd vägtrafikavgift för att citera en berömd kommentar ”vad fan får jag för pengarna”

  • Men nog är hon en värdig representant för Folkpartiet ! 😉
   Undrar vad oddset varit för en kvinnlig afrikansk bush-bo,som ledare för sitt partiet,efter Ohlins/Heléns tid !
   Har det inte sedan dess,enbart gått i en riktning inom deras ”liberala parti” ?

 10. Men är det inte det vi gör. Du Pettersson berättar varje dag om hur illa många invandrare beter sig.
  För egen del väger deras brottslighet och det underskott de skapar tyngre än de ”fördelar ” de sägs medföra.

  Tramset når nya höjder när inget av det de säger går att vidimera. Mig veterligt finns ingen oberoende undersökning av vad invandringen kostar. Därför finns inte heller någon undersökning som styrker invandringens fördelar.
  Om man tittar på de saker som visat störst påverkan från invandringen så pekar den på stora kostnader. Men det försöker hela tiden sopas under mattan och skyllas på socioekonomi. Trots att det är vissa grupper som är det stora problemet.

  • Joakim Ruists rapport är utgiven för finansdepartementets expertgrupp, att den är vetenskapligt granskad, att den bygger på studier Ruist publicerat i internationella forskartidskrifter eller att det råder expertkonsensus om metoden. Det är en av flera rapporter som finns.

   En genomsnittlig ”flykting” utgör en årlig statsfinansiell kostnad om 74.000 kronor, närmare 3 miljoner kronor under sin livstid och då är förtjänsten borträknad.

   Ta 74.000 gånger det antal ni vill så blir det ansenliga summor.

   https://petterssonsblogg.se/?s=Joakim+Ruist&submit=S%C3%B6k

   • Jo.
    Men ingen total undersökning har gjorts över invandringen. Det Ruist skrev är också applicerbart på alla som tjänar mindre än de betalar in. Men det var inte nån kritik mot den här rörelsen, utan ett konstaterande av att ingen total undersökning gjorts över hur hela samhället får betala för invandringen.

    Ville bara konstatera att de inte kan påstå att de flesta inte är hederliga. Det baserar jag på att det inte gjorts någon undersökning som jag nämner ovan. De vet helt enkelt inte det eftersom utan den ena delen av fakta så kan man inte få med den andra delen. Empirisk forskning ger kontrollerbara resultat åt båda, vad man nu vill visa eller dölja. Annars är det inte forskning.

   • Den rapporten ska man inte ta på allvar.
    Kostnaderna är skyhögt mycket högre.
    Vi svenskar är hjärntvättade och förlitar oss på myndigheter och politiker.
    Dax att vakna nu!!

 11. Varför bedöms alla människor som ”medmänniskor” och skall därmed behandlas lika?
  Nån stans får väl en gräns dras mellan medmänniska och dom som är emot det samhälle dom lever i, och håller sig avsiktligt utanför. Avsikten är ju att inte bli som samhället i övrigt, det samhälle som skall ge dom allt.
  Vi kan inte ha egna samhällen i ett demokratiskt land, då är vi snart där dessa personer ”flytt” ifrån. Klansamhällen som sköter allt på sitt sätt. De som strävar efter detta vill inte bli integrerade.
  Detta är inga medmänniskor, utan andra människor, som vill leva på andra villkor än vårat sociala samhälle….. så, varför skall dom bo här?
  Visst är dom likvärdiga som människor, men måste även bedömmas efter deras handlingar, liksom alla andra.

  SD och J.Åkesson gör rätt som ställer krav i ett allt mer degenererande samhälle.
  Det kommer en dag då deras krav kommer att yttras av sossarna, som om de plötsligt kommit på detta. Låt oss inte behöva uppleva denna dag.

  Val 2022

Kommentera