De danska socialdemokraterna skickar hem syriska migranter, det är säkert hemma…

ÅTERVANDRING. Danmark har blivit den första europeiska nationen som berättar för syriska migranter att de måste återvända till sitt hemland och säger att det nu är säkert för dem i Syrien. Den skandinaviska nationen har meddelat 94 syriska migranter att deras uppehållstillstånd är indraget och att det är dags att åka hem. Huvudstaden Damaskus och dess omgivningar är säkra.

Huvudstaden Damaskus med Rif Dimashg området

Migranter skickas till deportationsläger men tvingas inte lämna dem. Men rättighetsgrupper säger att regeringen försöker ge migranter inget annat alternativ än att återvända till Syrien på egen hand.

Mattias Tesfaye, Danmarks invandringsminister, sa förra månaden att landet hade varit ”öppet och ärligt från början” med migranter som kommer från Syrien.

”Vi har gjort det klart för de syriska flyktingarna att deras uppehållstillstånd är tillfälligt. Det kan dras tillbaka om skydd inte längre behövs”, säger han, enligt The Daily Telegraph

Danmark utvidgade de delar av Syrien som ansågs säkra för människor att återvända till att omfatta södra Rif Dimashq Governorate.

-Pettersson säger att i Sverige gav en mindre begåvad tjänsteman, Migrationsverkets dåvarande generaldirektör Anders Danielsson alla Syrier permanent uppehållstillstånd år 2013 med tillstånd att ta hit sina familjer och regeringen Reinfeldt protesterade inte och inte heller den efterföljande Löfven-regeringen. Konstigt för enligt FN:s flyktingkonvention ska flyktingar återvända hem när det lugnat ned sig.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “De danska socialdemokraterna skickar hem syriska migranter, det är säkert hemma…

 1. Dessa människor kommer aldrig att återvända till Syrien för gott (annat än som turister). Ifall de på allvar uppmanas att lämna Danmark tar de sig över bron till Sverige. (Min kvalificerade gissning)

 2. joe biden kommer se till att det inte är säkert i Syrien, han har redan påbörjat fortsättning av det som obama och clinton startade..

 3. Redan i början av november förra året 2020 sade ryske presidenten Putin att de 6,5 miljoner syrier, vilka befinner sig som flyktingar utanför sitt hemland bör återvända till Syrien för att hjälpa till att bygga upp landet. Putin sade då också att en sådan återvandring skulle tjäna de länder väl, vilka inhyst flyktingarna och därigenom slippa den bördan.

 4. Och nu skall de smarta danskarna samarbeta med Israel og Österrike.
  ”Statsministeren er klar til at bygge nye vaccinefabrikker med Israel og Østrig”:
  https://www.dr.dk/nyheder/udland/statsministeren-vil-skrue-hastigt-op-vaccine-produktionen-vi-skal-afproeve-alle-ideer

  I Sverige hatar Socialdemokraterna judar så de vill inte ha något att göra med Israel.
  I Sverige hatar Socialdemokraterna Sebastian Kurz för att de tycker att han är en nazist så de vill inte ha något att göra med Österrike.

  • Ja du Mike E det är bara att konstatera att i Sverige har vi bara ett antal kompletta jubelåsnor som styr med Stefan Löfven själv som ett totalt fiasko.

Kommentera