“Medier visar bara fakta om det är politiskt korrekt“ – intervju med Thoralf Alfsson


INRIKES. Exakt24 intervjuar den före detta riksdagsledamoten Thoralf Alfsson. “Medier visar bara fakta om det är politiskt korrekt.“ Thoralf Alfsson deltog bland annat i utformningen av Sverigedemokraternas valmanifest 2010 där han var engagerad i frågan om brottsoffers ställning i samhället och om en ersättningsgaranti (skadestånd) till dessa. I riksdagen har han bland annat motionerat i frågor om energipolitik, kriminalpolitik, invandringsfrågor och kulturfrågor.

I november 2018 uteslöts Thoralf ur Sverigedemokraterna efter flera kontroverser relaterade till hans retorik. Den verkliga orsaken till uteslutningen är fortfarande oklar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


One response to ““Medier visar bara fakta om det är politiskt korrekt“ – intervju med Thoralf Alfsson

  • Nina

    Har följt Toralf i många år, han är något så ovanligt som en ärlig politiker. Han är fantastisk. Go Toralf Go, det är många som kommer att rösta på ditt parti! Lycka till!!

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: