Det handlar om politisk hederlighet, ljuger Hultqvist (S)

INRIKES. Att kritisera M och KD för att de samarbetar med SD är inte en fråga om gyttjebrottning eller trumpism – det handlar om politisk hederlighet, skriver försvarsminister Peter Hultqvist (S) i en debattartikel i Expressen.

Steget Efter

I artikeln motiverar försvarsministern sin skarpa retorik mot SD. ”SD är inte ett parti som andra. Trots högerextremismen så vill Moderaterna och Kristdemokraterna av rent maktpolitiska skäl göra dem salongsfähiga för att utgöra ett underlag för en framtida högerregering. Här är det M och KD som förändrats, inte SD”, skriver socialdemokraten.

-Pettersson håller med Hultqvist, ”SD är inte ett parti som andra”, och det är en väldig tur.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar andra extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Det handlar om politisk hederlighet, ljuger Hultqvist (S)

 1. Det sägs att han kallades för grisen i skolan…vill han nu ge igen med samma låga barnsliga framförande !?

 2. Jag tycker vi ska tacka lillmorgan, kålhuvudet, ynkeman och grisen. Konsekvensen av deras agerande blir att dom sänker sig själva och ger SD nya röster. Man brukar kalla sådana för NYTTIGA IDIOTER. Detta begriper dom givetvis inte själva. Hursomhelst TACK FÖR HJÄLPEN

  😁😂🤣😅👌👌👍👍👏👏

 3. Tomhylsa eller dumdumkula eller normalkorkad o oärlig sosse? Den röda rosen har bruna rötter, fråga steffe om morsans o morfars bruna själar för svtludren gör det inte, våga vägra svt!

 4. Inte förrän på gamla dagar har jag förstått sossarnas agenda.
  Efter kriget gick Sverige väldigt bra pga att vi lyckades hålla oss utanför och göra Hitler en och annan tjänst.
  Ganska snart började Sossarna höja skatterna så till den milda grad att det var näst intill omöjligt att driva företag i Sverige. Många företag flyttade ur Sverige och andra såldes till multinationella företag som hade möjlighet att skatta i något annat land. Sjöfarten exempelvis.
  Astrid Lindgren skrev om Pomperipossa som blev ihjälskattad, och Astrid lyckades få sin skatt sänkt och betalade efter det ”bara” 85%.
  Varför dessa höga skatter? Ja precis som i grannlandet sovjet skulle medborgarna förtryckas för att bli beroende av regeringen och deras godtycke.
  Tanken var naturligtvis att ta så mycket pengar som möjligt från medborgarna så att de skulle bli beroende av bidrag. Dagens pensioner är ett exempel, där de intjänade pengarna inte räcker utan väldigt många människor måste ha bostadstillägg.
  Jag noterade att Stefan Löfven använder begreppet röstboskap om SD. Röstboskap är förmodligen det ordet Sossarna använder om oss medborgare, när de internt diskuterar hur de ska kunna bibehålla makten.
  I panik över att förlora makten har Sossarna börjat importera röstboskap från u-länder mot bidrag för att de ska rösta på, ja just det Sossarna.
  Hur hederligt är det???

 5. Sossarna värderar en blodtörstig, islamistisk, odemokratisk palestinsk diktator skyhögt mycket högre än demokratiska och fredliga svenska Sverigedemokrater …

  http://www.sapereaude.se/Abbas1509.jpg

  Bildkälla: sapereaude,se

  Fd utrikesminister Margot Wallström (S) mottog också med glädje en förtjänstorden och ett halssmycke från Mahmoud Abbas, president i Palestina.

  https://tikotzinskydotcom.files.wordpress.com/2019/03/74567450990100980685no.jpg

  Bildkälla: tikotzinskydotcom,files,wordpress,com

 6. I stället för att brunsmeta SD så borde han be om ursäkt för och rätta till vad han åstadkommit i Borlänge.

 7. S som i svammel.

  Självkritik och självinsikt över hur hans egna partis politik, har fungerat och fungerar. Vill den enfaldiga sossen naturligtvis inte diskutera.

  Fast det fina med demokrati, är att de svamlande personerna hörs väldigt bra. Till gagn för alla de som röstar vid nästa val.

 8. Kan malajen nämna en enda sak som blivit bättre med 6 1/2 års såsse-styre ? Ja, vi har ökat upp vår förmåga att kasta skit på SD, i brist på framgångar i vår egen politik.

 9. Har inte den hen något av ett feministiskt utseende ? Eller börjar jag tabba på synen ? Som malaj och försvarsminister,borde han tiga still….

Kommentera