Tre invandrare häktade misstänkta för grov våldtäkt i Mariestad

VÅLDSVÅGEN. Under fredagen häktades alla de tre män i 35-40-årsåldern som misstänks för en grov våldtäkt i en Mariestadsvilla i söndags. De här männen är i åldrarna 35-40 år, och två av dem kommer från Mariestad och den tredje från Töreboda.”, skriver Sveriges Radio.

Kammaråklagaren Berit Andreasson säger till P4 Skaraborg att det är en person som utsatts för den grova våldtäkten och att det är en kvinna. ”Själv skulle jag inte benämna det som en gruppvåldtäkt”, säger åklagaren.

-Pettersson håller inte med Sveriges Radio om att männen kommer från Mariestad och grannkommunen Töreboda, möjligen är de skrivna där. Jag är inte så hemma på Västergötland men jag kan med sannolikhet på gränsen till visshet påstå att de tre misstänkta som heter Ghalandari, Ghaddab och Bijavica som för närvarande befinner sig i arresten i Skövde kommer från någon plats betydligt längre bort än Västergötland.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Tre invandrare häktade misstänkta för grov våldtäkt i Mariestad

 1. Är det våldtäkt med fler än 1 våldtäktsman, så är det till 99,99% ett gäng kulturberikare (vinster för samhället, som deras ”pappa” kallar dom).

  Vill DU ha fler våldtäkter eller inga alls?

  VAL 2022 för noll våldtäkter !

 2. Vad tjänar Media på att ljuga om vilka dessa svin är?
  Dom slår för fan en spik i sin egen kisdta varje gång
  dom mörkar och försöker få en anna identitet på
  varelserna. Dessutom pratar dom skit om dessa orter
  som inte fött dem och sett dem växa upp där: Ynkligt

  Hur var det nu, var inte en spade en spade??

  • De har sin lön från sossestaten, man biter inte den hand som föder en, sen är de flesta journalister vänsterblivna, kan de kallas statsluder de som jobbar hos svt månne?

  • F.d. Jugoslavien alt. Albanien/Kosovo…. Namn med begynnelsen Gh o Bij är typiska sydliga Balkannamn !

 3. SVT är ett stort skämt, med sin propaganda i stället för nyheter.
  Dagens Rapport var bland det värsta jag sett på länge.

 4. Bedrövligt att statliga media skriver att Bulletin ser ut att vara gjord av en högstadieelev. Själva är statliga media helt oförmögna att beskriva nyheter till fullo. Tyvärr fattas alltid minst hälften av innehållet.

  • Ja det är inte det som är problemet med bulletin, utan ensidighet en. Fast den turkiska mannen skriver ofta intressant.

Kommentera