Socialdemokraten Göran Greider sjuk i blodcancer

SJUKDOM. Göran Greider, Dala-demokratens chefredaktör och ledarskribent, berättar att han varit sjuk till och från sedan mars 2020. Han fick lunginflammation och behövde vård.

Göran Greider med mer hår och rundare än han är idag. Foto: Frankie Fouganthin

Vid nyår kom slutligen beskedet att han har en aggressiv form av blodcancer och enligt Greider hade han varit död inom tre veckor om den inte upptäckts.

Göran Greider är inlagd på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. Han påstår att prognosen är god.

-Pettersson gillar inte Göran Greiders socialistiska idéer men önskar ändå att han kryar på sig.

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Socialdemokraten Göran Greider sjuk i blodcancer

 1. Här ser man tydligt skillnaden mellan vänster och höger och den så kallade ”tonen”:

  Hade det varit någon borgerlig debattör (t.ex. Ivar Arpi m,fl) som varit svårt sjuk hade hela Twittervänstern frossat i skadeglädje.

 2. Varför tummar man ner på kommentarer som önskar ett tillfrisknade av Herr Greider ? Mycket märkligt beteende.Även om man inte delar samma politiska uppfattningar så betyder det inte att man inte kan känna empati när en person drabbas av en svår sjukdom.Normalt funtade människor förstår att göra skillnad på sak och person…..

 3. Det lyxigaste jag varit på är socialdemokratins Bommersvik, mycket lyx sprit mm

  Är Greider vit på utsidan men afroafrikan på insidan, fjärrstyrd av kommunistiska zimbabwe Mugabe? jfr bilder av Borlänge Tjärna ängar på Instagram, försvarsministern och Greiders är bögpappor till det, borde räknas som högförräderi och brott mot mänskligheten, bla. överfallsvåldtäkter bl.a. på Röda vägen i Borlänge av hitflugen afroafrikan

 4. Håller inte med Greider om mycket inom politiken, men jag hoppas verkligen att han vinner över den j-a sjukdomen och önskar ett snart tillfrisknande.

  • Det först är ju med stor chans i dagens läge fullt möjligt, men det sista är nog inte möjligt, då hela hjärnan måste bytas ut.

 5. Hoppas att han vinner över cancern och får tid att njuta sitt otium på gamla dar.
  Frånsett det så vill jag inte höra honom i SVT eller se honom med eller utan man.

  • Någon av alla landets forskare kan nog få pengar för att undersöka om det är cancerframkallande med mycket stor och långvarig exponering från strålning i olika former i en TV-studio.

 6. Jag har börjat skriva här flera gånger men av någon anledning raderat det jag skrev ……….
  Greiders rutiga skjorta skall jag i vilket fall slippa se i nästa val.
  Där satt han och Fylking tätt tillsammans och räknade röster på en bild. Resultatet kan man bara ana.

  Litet lust att skicka blommor och hälsa från en SD kackerlacka och önska en snar förbättring.
  Vad anser ni?

 7. Hoppas att Karolinska kan få bukt med Herr Greiders aggressiva form av cancer.Det är en hemsk och lömsk sjukdom att drabbas av.Herr Greider är inte någon favorit politiskt,men jag hoppas att han kryar på sig.

 8. Nu behöver han ingen kam på ett tag. Skulle han dö får han se det positiva att han slipper uppleva sosseriets totala förfall.

 9. Alltid tråkigt när någon blir sjuk, men hoppas att han kryar på sig! Sjukdomar kan ofta ge nya insikter, om helt andra saker!

 10. Antar att Partiet har goda kontakter och avtal med den bästa privatvård pengar kan köpa så Greider behöver nog inte förlita sig på den nedprioriterade offentliga sjukvården som majoriteten av skattebetalarna måste göra.

  • Hade det varit en”vanlig” arbetare som tycker om SDs ansvarsfulla och Sverige/svenskarnas vänliga politik, så hade han fått ligga o självdö.

   Ungefär som våra svenska pensionärer behandlas av Socialdemokraterna. 😠

   VAL 2022 för ANSVAR och FÖRSTÅND !

   Ps. Alltid tråkigt när nån bli sjuk, ibland mindre tråkigt, ibland mer tråkigt. 🤒

   ”Sent ska syndarna vakna.”

  • @Stenbock.
   Rätt! man ska inte nädvändigtvis efterhärma många ur tokvänsterns avskyvärda beteende, både i tal skrift och handling!

Kommentera