Dagens4 responses to “Dagens

 • grebom5

  Som ung fick jag ett råd av min far, ”ska du rösta med de borgerliga så undvik Folkpartiet, de har aldrig varit ett parti att lita på.”
  Jag har röstat på alla partier utom F senare kallad L men samma skit ej heller på C, MP eller Fi.
  Den gången de införde 4% spärren röstade jag på V för demokratins skull och att ett K då är V nu inte skulle växa sig starka i lönndom s.a.s.
  I kommunalvalen har det ingen betydelse där betyder omsorgen om människan lokalt mer vilket innebär politikern är viktigare än partiet.
  Att S i min ungdom var snarlika SD av idag är ställt utom allt tvivel, på den tiden var vi inställda på framtiden och inte som nu gräva i det som var för att solka ner andra partier.
  Vad S och dess svagbegåvade ledare gör idag skulle ej ha accepterats av dåtidens ledare som hade så gott som alla en yrkeskarriär att luta sig emot och inte som idag broilers från partifabrikerna.

  Gilla

 • Katten

  När vi röstade på S var de då som SD är idag.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Ja, tänk om vi kunde lyssna på våra äldre och ta del av deras livskunskap. Tänka sig att det finns även de som skrivit ner detta för att vi ska kunna ta del av… man undrar vad som hände med läsförmågan. Försvann den samtidigt som vi blev ett stim av kollektivistiska låtsasindividualister med behov av en ny religion att tro på? Inte undra på att miljötalibaner, ultrafeminister och islamister tagit över styret av landet.

  Gilla

  • Niklas R

   Med tanke på att majoriteten av våra gamla har röstat på sossarna sedan de fick rösträtt så ska vi nog inte bekymra oss om att göra det.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: