4 thoughts on “Dagens

  1. grebom5 – Salem – Tekniker med mer än 25 års internationell erfarenhet av arbete och bosättningar i Liberia,Tanzania,Grekland och Polen samt Indien, Bangladesh. Utöver detta många hundratusentals mils resande som zonchef för Svenska likväl USA företag.
    grebom5 skriver:

    Som ung fick jag ett råd av min far, ”ska du rösta med de borgerliga så undvik Folkpartiet, de har aldrig varit ett parti att lita på.”
    Jag har röstat på alla partier utom F senare kallad L men samma skit ej heller på C, MP eller Fi.
    Den gången de införde 4% spärren röstade jag på V för demokratins skull och att ett K då är V nu inte skulle växa sig starka i lönndom s.a.s.
    I kommunalvalen har det ingen betydelse där betyder omsorgen om människan lokalt mer vilket innebär politikern är viktigare än partiet.
    Att S i min ungdom var snarlika SD av idag är ställt utom allt tvivel, på den tiden var vi inställda på framtiden och inte som nu gräva i det som var för att solka ner andra partier.
    Vad S och dess svagbegåvade ledare gör idag skulle ej ha accepterats av dåtidens ledare som hade så gott som alla en yrkeskarriär att luta sig emot och inte som idag broilers från partifabrikerna.

  2. Ja, tänk om vi kunde lyssna på våra äldre och ta del av deras livskunskap. Tänka sig att det finns även de som skrivit ner detta för att vi ska kunna ta del av… man undrar vad som hände med läsförmågan. Försvann den samtidigt som vi blev ett stim av kollektivistiska låtsasindividualister med behov av en ny religion att tro på? Inte undra på att miljötalibaner, ultrafeminister och islamister tagit över styret av landet.

KommenteraAvbryt svar