Afghanledarens familj har köpt bil

INVANDRING. Fatemeh Khavari har varit med på bloggen många gånger, hon blev på kort tid en av pk-medias favoriter och hyllades okritiskt som talesperson för de afghaner som demonstrerade för att få uppehållstillstånd trots att många av dem saknade asylskäl. 

Den 18-åriga Fatemeh Khavari har nått stor framgång i den mediala debatten och nu ger Samnytt henne ännu mer uppmärksamhet.

Samnytt berättar att afghanledarens bror har införskaffat en bil, en Lexus – som enligt prisjämförelsesajter kostar drygt 60 tusen kronor. Samtidigt har ingen i familjen Khavari något jobb.

En Lexus modell IS220D har köpts från en privat person och registrerats av afghanledarens 20-årige bror i september i år, enligt uppgifter från Transportstyrelsen. Samhällsnytt har varit i kontakt med CSN som bekräftar att mannen samtidigt ansökte om studiebidrag om 791 kronor per vecka för studier på heltid på ett gymnasium för höstterminen. Fatimas bror ansökte dock märkligt nog inte om lånedelen av studiemedel för hela perioden – trots den stora utgiften som inköp av fordonet skulle ha inneburit.

Innan dess erhöll han studiebidrag om 1250 kronor per månad. Enligt CSN har även Fatemeh Khavari erhållit ett studiebidrag i tre års tid. Inte heller den tredje personen i familjen – Khavaris mor – har något arbete i nuläget, enligt uppgifter till Samhällsnytt.

En bil av denna modell, år och varumärke – som anses vara ett lyxvarumärke – kostar cirka 60 tusen kronor enligt prisjämförelsesajter. Fordonsskatten på bilen är 5732 kronor per år.

-Pettersson säger att 60.000 på en bil är inte hela världen, men mycket när man är arbetslös och saknar inkomst,men men, det samlades in mycket pengar under afghandemonstrationerna på Medborgarplatsen och Norr Bantorget…

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Afghanledarens familj har köpt bil

 1. Asyl brott lönar sig (ljuga som fan är ju lagligt och leder till svenskt pass och bidrag)

 2. Hela Sveriges lilla kramgoa gullegris !
  Har förresten J.Å sagt och tyckt något om denna ”HEN” eller vad denna sak nu är för något ?

 3. Fräckt och oförskämt att olagligt ta sig in i ett annat land och demonstrera krav för egna särintressen mot landets skattebetalare. Den osannolika cirkusen verkar smitta av sig ända in i riksdagen. Jag gillar inte det jag ser. Hur skall Sverige klara sig mandatperioden ut med de alternativ, som står till buds när stora delar av 7-klövern försöker trixa bort väljarresultatet från 18% SD väljare?

 4. Hur kan en” ingen” bli en stjärna i Sverige. Anonym, tvåkönad person som bara ploppar upp och lyckas ge 11000 afghaner tillstånd att studera i Sverige .Alltså , han har kört över två domstolars beslut.
  Ärligt, han är smartare än vår regering.

 5. Etablissemanget skrattar åt svensken som köper derras lögner.
  När Khaveri var anlitad som föreläsare i en kommun för 15 000 kronor i timmen, förstod inte beställaren någonting av hans /Khaveris budskap.Pinsamt, men pengar tjänar han .
  Vad kan han tillföra Sverige? Hur kan två lesbiska kvinnor gömma honom i sitt hem ?

 6. Bort med alla bidrag från familjen ,om inte Khaveri har köpt det med sina arvoden á 15000 kronor per en timmes föreläsning.
  Det roliga var att när en kommun anlitade honom för en föreläsning , tillfrågades hon som hade beställt honom vad det handlade om. Hon hade inte förstått någonting , kunde åtminstone inte svara på frågan.
  Det här är också rena slöserin av skattemedel.

 7. Av någon konstig anledning vill inga länder utom Sverige ha hazarer? 😉

  ”Hazarerna antas vara av mongolisk härkomst. Enligt en teori är hazarerna ättlingar till den mongoliska här som invaderade området på 1200-talet. De slog sig ned i området då väldet föll samman och konverterade senare till islam.” (Wikipedia)

 8. Detta är en mytoman och bedragare från Afghanistan med dubbla identiteter. Det är en man på c:a 25 år som kommit till flathetens land utan pass eller ID. Körkort har de inte, de behöver de inte heller enligt order från Socialdemokraternas huvudkontor!

 9. Är det någon som sett Fatemeh Khavari och brodern på samma plats? Som sagt miljonbelopp insamlade till broderns konto, medan brodern inte syns. 18 år? Snarare en 25-årig man. För nästan 1 år sedan hade någon spårat var Fatemeh Khavari bodde och då var det på en adress där en kvinnlig flygvärdinna, men aktivist, bodde. Antingen är Fatemeh lesbisk, eller så har karlen det ihop med flygvärdinnan. Nu sägs det att Fatemeh bor tillsammans med sin mor och bror, vilken alltså inte syns till? Fatemeh-brigaden? är ett Iranskt elitförband i Syrien. Flera av dess soldater påstås efter sin tjänstgöring tagit sig namn där Fatemeh ingår. Även Khavari skulle kunna vara ett ”cymbol-namn”, men där minns jag inte sammanhanget längre.

  Även om Fatemeh Khavari nu inom kort visar upp sig tillsammans med bror resp mor, så är frågan om vi kan lita på att det verkligen är en äkta bror.

 10. En Lexus för bara 60.000:- ?!? Är den möjligen gammal och rostig ? Eller belagd med körförbud ?

Kommentera