Svensk alkoholkultur

INVANDRING. Ario Ebrahimpur, är muslim och iranier som studerar juridik enligt hans Twitterprofil, vad han gör i Sverige när han inte gillar den svenska kulturen är obegripligt. Det finns många skolor och universitet i Iran också och där slipper han alkohol.

Den svenska kulturen är äldre än den muslimska medan den persiska är äldre än den svenska och jag tror att perserna var duktiga på alkohol och att deras kultur var mer framstående än dagens muslimska. Islam är en kulturell belastning för Iran och hela världen.

Men det är bra att vi är överens om att kulturell belastning existerar, fördelen med den svenska är att vi inte belastar Iran, Somalia, Irak, Syrien, Afghanistan med flera länder med vår kultur.

-Pettersson är dock inte grinig, jag lovar att bjuda Ario på lite svensk kultur om han kommer förbi. Vi kanske kan diskutera iranierns framtid i den muslimska kulturen…

Svensk kultur hos Pettersson…
Bild från Allmogen

Iransk alkoholkultur nedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Svensk alkoholkultur

 1. Själv tycker jag skitstöveln ska åka ditt han kom från..
  Jag vill inte ha sådana individer här.
  Åk hem och sniffa ditt Opium

 2. Muslimsk terrorism uppstod när mullorna fick makten. Det måste ha varit ett av de jävligaste som drabbade mänskligheten sent 1900 tal. Före mullorna var det knappast någon kvinna som bar sjal, inte ens i Saudi. Bortsett från alla som mördats av dessa mullors framfart är det kvinnorna i muslimvärlden som tappat mest av friheten. Om det finns en djävul så är han fader till denna rörelse. Skulle inte förvåna om dessa två huvudriktningar ryker ihop i framtiden. Så tex säger man inom Sunni att det är judarna som skapat shia, för att jävlas med sunni islam.

 3. Att Sveriges inhemska befolkning våldtas och rånas, räknas det oxå som en kulturell belastning ?

 4. Undrar om han lider svårt av att se Svenskar ta sig en ”rackabajsare” ? Vi kommer att fortsätta med det ändå till Sverige blir torrlagt.Nu kan ju t.o.m.rödvinsvänstern tycka att han är ute på osäker is och karln borde acceptera att detta inte är mullornas Iran.

 5. Iran var förr en stat med en ledare som verkligen försökte få folket till samma nivå som västerlandet.
  Då på 70-talet var jag en av gästerna på en kräftskiva i Teheran, till bords hade jag en kvinnlig kusin till Shahen. Vi drack Skåne, Löitens linje mm och sjöng och var glada, hon liksom Shahen utbildad i USA så språket var inget problem.
  Hade inte Shah Reza blivit sjuk så hade förmodligen, ja mycket säkert Iran varit bättre idag.
  Vi hade haft mycket mindre flyktingar från Iran samt Iran inget bråk med USA.

 6. Muhammedansk religionskultur är en kulturell belastning, och bygger dessutom på falska premisser – att rövaren och horbocken Muhammed skulle ha varit nån sorts profet, och att det skulle finnas ett andeväsen som heter Allah.

  • Du glömde att han var pedofil och gifte sig med sin 9-åriga syster som han gjorde med barn…

Kommentera